Heldigvis klaffet mye

U-25 kusken Mari Kobbeltvedt innledet med en knakende god dressur – og fulgte opp med sterke prestasjoner hele veien i sin klasse under norgesmesterskapet på Starum i helgen. Dermed ble det gull. – Jeg hadde store forventninger før helgen, og heldigvis klaffet mye!

Mari Kobbeltvedt/Humorist tok gullet i U25-klassen. (Foto: NRYF)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Mari tok seieren i dressuren fredag, med sin svært velgående Humorist – eller Harry som er hverdagsnavnet – og fortsatte i god stil. Dermed ble det gull foran Frida Svartangen med Lyheims-Lissi (Kuling/Kim Hero, oppdretter Lucinda Bjørnset Reksten) som sølvvinner og Guro Jenny Strachan/Jakobgardens Elias (Hildman/Tonar) som en god bronsevinner.

-Ja, jeg hadde store forventninger for helgen, og heldigvis klaffet mye, smiler vinneren. – Dette gullet beviser at treningen vår gir fremgang, og at taktikken vår fungerer.

Mari og Humorist (Ditisem/Lorton, oppdretter R. van Lutterveld) har 11 måneders fartstid sammen. – Vi klarte å få til mye vi har trent på, og merker stor fremgang på hvert stevne, forteller hun og fastslår:

-Han er min beste venn! Selv med lite stevneerfaring og at han tidvis blir veldig spent, så forbedrer han seg stadig. I mine øyne er han verdens vakreste og har den fineste personligheten!

Et gull gjør seg ikke alene, uansett gren – men i kjøring er teamet enda mer hands on. Groomer denne helgen for Mari var Mie Hemli Jacobsen og Halvor Hirkjølen. – Teamet mitt må også få en stor takk! De står på døgnet rundt for at jeg og Harry skal få prestert og ha det best mulig både i hverdagen og på stevner.

Gullet sporer til videre innsats: - Dette gir stor inspirasjon til å trene videre mot nye og større mål!

Medaljefordeling U25

GULL: Mari Elisabeth Syversen Kobbeltvedt -Humorist, Hedemarken Rideklubb

SØLV: Frida Svartangen-Lyheims Lissi, Telemark Fjordhestlag

BRONSE: Guro Jenny Strachan-Jakobgardens Elias, Østmarka Rytterklubb

Norgesmester U25 - Mari Kobbeltvedt/Humorist, Hedemarken Rideklubb. (Foto: Ellen Olsen)
Sølvvinner U25 - Frida Svartangen-Lyheims Lissi, Telemark Fjordhestlag. (Foto: Ellen Olsen)
Bronsevinner U25 - Guro Jenny Strachan/Jakogbardens Elias, Østmarka Ryttersportklubb. (Foto: Ellen Olsen)