Hans Bauer og Heidi Bratlie Larsen ved Outdoor Horst: Setter feltrittsesongen i gang

Norske feltrittryttere setter den internasjonale sesongen i gang denne helgen. Hans Bauer og Heidi Bratlie Larsen er denne helgen i nederlandske Kronenberg for det internasjonale stevnet Outdoor Horst.

Hans Bauer har startet sesongen med meget god innsats sammen med Præstegårdens Leopold på dressurbanen. (Foto: Ingo Wächter)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Torsdag og fredag har det handlet om dressur for ekvipasjene som starter CCI3*-S – og begge de to norske rytterne deltar i denne klassen som rommer 38 deltagere. Hans Bauer viste at han har brukt vinterperioden godt, sammen med sin Præstegårdens Leopold e. Londonderry/Temple Wind xx red han inn gode 68,88 % hvilket tilsvarer 31,3 i straff. Med det gode resultatet ligger han på en foreløpig 12. plass i klassen etter dressuren.

Heidi Bratlie Larsen har vært i ilden og ridd sin dressur med SR Lonestar My Hunter e. VDL Arkansas/Cruise On til 46,4 i straff.

Den tyske eneren Michael Jung ligger dobbelt i tet i klassen – som nummer en med fischerChipmunk FRH e. Contendro I/Herldick xx etter en dressur til hele 80,95 prosent og 19,1 i straff. Han har også hånd om andreplassen med, da med Highlighter e. Natal/Landgraf I. Sammen oppnådde de 76,19 % i dressuren, hvilket tilsvarer 23,8 i straff.

Heidi starter også den norskavlede SC Mr. Chrichton e. Corino VDL/Glorius 1, oppdretter Stacey Chrichton, i CCI2*-S og har gjennomført dressuren til 41,7 i straff. På sprangbanen i dag ble det fire feilpoeng, hvilket innebærer at ekvipasjen har med seg 51,1 i straff inn mot terrengdelen.

Start- og resultatlister