Gulliksen på andreplass i Doha

Geir Gulliksen sikret seg en andreplass i CSI5* 1,45m første konkurransedagen i Doha. Flere norske ryttere har utmerket seg på den internasjonale arena.

av
Trine Meiningen
Geir Gulliksen har fått en god start i Doha. (Arkivfoto: NRYF)

I Doha Quatar er det både paradressur og sprang med norske deltagere. Torsdag ettermiddag kom Geir Gulliksen og VDL Groep Quatro e. Quaprice Bois Margot/ Caletto I på delt andreplass i CSI5* Special Two Phases 1.45m, sammen med franske Simon Delestre/Dexter Fontenis Z. Klassen ble vunnet av irske Denis Lynch med Cornets Iberio

Jens Lasse Dokkan er også på plass i Doha. Han red Aladdin e. Akinos/May Sherif til seier i CPEDI3* grad 1 med 73,452 prosentpoeng.

Flere resultater

PEELBERGEN CSI2*, CSI1*, CSIYH1*:

Onsdag kveld ble det tredjeplass til Mikkel Flam og Diamond 2000 Z e. Diamant de Semilly/ Feinschnitt I V.D. Richter i International Prix - CSI2* 1.35m. Ekvipasjen kom på tiendeplass i dag i Prix - CSI2* 1.40m

Flere resultater

2022 VillaMoura Atlantic Tour:

Elise Aaserud fortsetter å sanke premier i Portugal. Det ble andreplass med Furious de Louravi e. Kannan/Allegreto i CSIYH1* - 7y - 1.30m/1.35m onsdag kveld.

Flere resultater

Jens Lasse Dokkan og Aladdin er på plass i Doha, og startet konkurransene med 73,452 prosentpoeng i lagprogrammet. (Arkivfoto: NRYF)