Gothenborg Horse Show 2022 avlyst

Arrangørene av Gothenburg Horse Show har dessverre sett seg nødt til å avlyse grunnet koronarestriksjonene som er i Sverige. To norske ryttere var meldt til dette stevnet – Ingrid Gjelsten og Geir Gulliksen.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk
Geir Gulliksen tok seieren i Longines FEI World Cup ™ i Gøteborg 2020 - og var i likhet med Ingrid Gjelsten meldt til årets stevne. (Foto: FEI/Satu Pirinen)

- Vi har vridd og vendt på alle alternativer, men dessverre er dette det eneste riktige å gjøre. Det kjennes ‘riktigt, riktigt tråckit’, sier stevnedirektør, Tomas Torgersen i en pressemelding.

Alle som har kjøpt billett vil få beløpet refundert, eller billettene omgjort til billetter for 2023. Gothenborg Horse Show 2023 vil arrangeres 22-26 februar.

- Vi vet foreløpig ikke hva dette betyr for finalen. Dette er jo litt ‘story of our life’ denne tiden her, med mye usikkerhet. Vi vet jo heller ikke om det vil være mulig å ha finale i Leipzig i april. Foreløpig får vi bare vente på en offisiell uttalelse fra FEI, sier landslagsleder i sprang, Mikael Kolind.

Ikke vært avholdt siden Geir Gulliksen vant i 2020

Dette er andre året på rad Gotenborg Horse Show blir avlyst, etter at det i 2021 ble avlyst grunnet ekvint herpesvirus i Europa og et konkurransestopp innført av FEI.

Geir tok både sin og Norges første verdenscupseier under nettopp Gothenburg Horse Show i 2020. Det ble god stemning i arenaen da resultatet var klart, som du kan se her:

Loading embed...