Godt norsk ute i verden: Seire til Ingrid og god premie til Geir

Ingrid Gjelsten suser over hinder i både 4*- og 1*-klassene i Belgia med toppresultater og i Tyskland har Geir Gulliksen satt nullen i en 5*-klasse med sjetteplass som resultat.

av
Rebecca Ballestad-Mender

To blad Gulliksen er denne helgen i Tyskland for Hamburg Spring- und Dressur Derby. I dagens CSI5* 1,50 m klasse satt nullen for Geir og VDL Groep Quatro.

En sjetteplass ble fasit for duoen Geir Gulliksen og VDL Groep Quatro e. Quaprice Margot Bois/Caletto etter en rask runde på det grønne gresset i Hamburg i dag. Den feilfrie runden var unnagjort på 68,83 sekunder – vinnerrunden ble klokket til 65,76 sekunder. Det var tyske Daniel Deusser/Jasmien vd Bisschop e. Larino/Chin Chin som sto for denne.

Start- og resultatlister

Ved belgiske Sentower Park handler det om et CSI4*-stevne denne helgen – og på plass er Ingrid Gjelsten og Marit Haarr Skollerud. Ingrid har innkassert en rad med plasseringer så langt – og to norske seire har det også blitt. De kom torsdag – hun gikk til topps i CSI4* 1,35 m med Jackson vd Bisschop e. Flipper d’Elle*Hn*/Nabab de Reve og ble like høyt plassert i CSI1* 1,35 med End Good All Good e. Mr Blue/Caretino. Med Jackson har hun også to tredjeplasser – og med End Good All Good en fjerdeplass i tillegg.

Start- og resultatlister

Line Raaholt har lastet hest og reist til nederlandske Eindhoven – i dag resulterte det i en tredjeplass i CSI1* Big Tour 1,35 m med Clooney II e. Clarimo/Contender.

Start- og resultatlister