Gode prestasjoner av unge kusker i Åstorp

De rutinerte norske seniorene er ikke alene om å representere Norge ved det internasjonale kjørestevnet i Åstorp. I dag har flere unge kusker gjort unna sin dressur – og det med godt resultat.

Foto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Lise Irene Kosmo Gylseth/Blikra Admiral Doffen er eneste norske i CAI2* ponni. De har innledet sin deltagelse i svenske Åstorp med en andreplass etter et dressurprogram til 62,97.

I juniorklassen ponni kjørte Solveig Eline Gulestøl Eikeberg inn 58,53 i straff med sin Bjarta Bjarnhild, med en fin fjerdeplass som resultat. Alice Elisabeth Rausand Kvalø/Stjernefrikk ble nummer seks med 60,13 med Adriana Johansen Lund Støen/Frondraig Cardi Bach med 67,07 i straff.

Sunniva Maria Hilling kjørte ut på dressurbanen i U25-klassen hest med sin Tempers Amillion. Med 60,99 i straff ble ekvipasjen nummer tre, foran Vilde Hedemark Valen-Sendstad/KP’s Dark Diviinty med 69,92.

Mari Elisabeth Syversen Kobbeltvedt er i startfeltet for U25 ponni og gjorde en riktig god jobb med sin Kaldheims Silje og ble nummer tre med 56,44 i straff.

Resultater