God stemning på Epona

Sånn har det vært i mange år – når det nærmer seg jul, så bygges hinder opp på Epona Ryttersenter. Så også i år. – Topp stevne, lyder det fra Madeleine Berheim Skår, en av helgens deltagere som også har plukket gjeve rosetter.

Madelein Berheim Skår/Unicorn's Royal Diva. (Foto: Olav Hammer)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Ponni- og hesteekvipasjer er denne helgen samlet hos Sørlandsparken Rideklubb for L-stevne, med D-klasser også på programmet. Fredag toppet Madeleine Berheim Skår 1,30 m klassen med Unicorn’s Royal Diva e. Royal Z II/Linaro fra Sandnes og Jæren Rideklubb, og hun tok også en andreplass i 1,20 m med Jade e. Do Spiritivo/Carthago Z, bak Synne Ljosland/Twissimo Z e. Twister de la Pomme/Guidam fra Arendal og Grimstad Rideklubb.

I dagens 1,25 m endte det akkurat utenfor plassering for Madeleine og Diva, i dag var det Åge Dagfinn Eide Askeland fra AGR som bestemte seg for å prege toppen av listen. Han tok både seier og andreplass i klassen.

Kun to ekvipasjer deltok i 1,35 m klassen i dag, vinner her ble Siri Christiansen/SP Harley de Lux e. Hermes d’Autiheux/Larimar fra SAJÆ.

LA+5 for ponni ble vunnet av Kristina Nikita Collum Wallin/Hot Pursuit fra Grenland Ryttersportsklubb, i LB +5 i dag gikk Drammen og Omegn Rideklubbs Linnea Paulsen/Kuli’s Maybe Magic til topps.

Det er ikke første gang Madeleine finner veien til Epona på disse tider. Hun vet hva hun finner der – og hun synes nok at flere burde gjøre som henne. Det hadde nemlig vært plass til flere på startlistene.

-Det er synd det ikke er så mange startende her i år, vi koser oss alltid her på siste stevne for sesongen. Det er veldig bra baner, gode ridehaller og godt arrangert – et veldig, veldig fint stevne, forteller Madeleine.

Start- og resultatlister