God plassering til Oda Christine Lippestad

I et stort startfelt red Englands-baserte Oda Christine Lippestad inn en god fjerdeplass i CCI2*-L ved Bicton International Horse Trials i Devon, Storbritannia, i helgen.

av
Rebecca Ballestad-Mender
God i Bicton: Oda Lippestad har sammen med hesten Fireball igjen prestert ved Bicton International Horse Trials. (Foto: ESP-Photographic)

Oda red sin Fireball (Stakkato/Heraldik xx, HANN, oppdretter Rolf Eggerking) i 2*-klassen denne helgen, og med 36,7 i straff totalt ble det fjerdeplass på ekvipasjen. De innledet med 32,7 i dressuren, før det ble en fin, feilfri runde i terrenget. På sprangbanen ble det fire feilpoeng, men det ga likevel en sterk plassering. Klassen ble vunnet av irske Danielle Mccormack/Hildare Regarde Moi (e. Corydon) som ble stående på sitt dressurresultat på 28,6 etter feilfrie runder både i terrenget og på sprangbanen.

Oda har hatt den nå ni år gamle vallaken Fireball i tre siste sesongene. – Han har ikke vært den letteste hesten å forstå seg på, men tidligere i år fant vi ut at han hadde to råtne tenner som måtte ut. Dette ga oss en sen start på sesongen, men sånn måtte det jo bli. Han føles bedre ut enn noen gang, og da er det ekstra deilig å bli belønnet med en god plassering, forteller Oda.

Om selve stevnet forteller hun videre: - Terrenget skapte mye trøbbel for mange, og over 50 % ble eliminert eller hadde stopp. Vi hadde en god flyt og fullførte godt innenfor tiden. Fireball ga alto glitt til, og jeg er veldig takknemlig for alt denne hesten har lært meg!

Resultat

Relaterte artikler