God innsats i terrenget ga premie til SC Mr Crichton og Heidi Bratlie Larsen i Tyskland

Heidi Bratlie Larsen hadde i helgen to hester til start ved CCI3*-S i tyske Westerstede i helgen – med begge ble det feilfrie runder i terrenget, og med SC Mr. Cricthon ble fasit plassering og en fin sløyfe.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Innsatsen i CCI3*-S i helgen resulterte i en sløyfe til norskavlede SC Mr. Crichton, som har Heidi Bratlie Larsen som rytter. (Foto: Privat)

59 ekvipasjer deltok i CCI3*-S klassen i Westerstede. Terrenget felte mange, kun fem ekvipasjer gikk null her – og Heidi sto for to av disse rundene, med henholdsvis norskavlede SC Mr. Crichton (Corino VDL/Gloriosus, oppdretter Stacey Marie Chricton) og irskfødte Sr Lonestar My Hunter (VDL Arkansas/Cruise On). Med SC Mr. Crichton viste dressurprotokollen 39,4 i straff, men den gode innsatsen i terrenget dro ekvipasjen godt oppover på resultatlisten. Hinderfeil og litt tidsfeil på sprangbanen gjorde at ekvipasjen ble stående på 45 blank hvilket ga 15. plass og premie i klassen.

-Crichton er en fin hest som jeg har store forventninger til fremover, forteller Heidi om den åtte år gamle hesten som eies av Martine Topstad.

Med SR Lonestar My Hunter ble tre riv på sprangbanen etter dressuren til 36 i straff og terrenget til null. Sammenlagt ble resultatet 48 i straff og en plass midt på resultatlisten.

Ellen Kristina Hynne deltok i CCI1* i Westerstede med hestene Top of Connor (Connor/Precocious xx) og Scoobi Doo (Bilbo db O’Bajan/Semper), også hun med god innsats i terrenget. Med alle tre delprøver til sammen ble samlet resultat henholdsvis 45,3 og 73,5 i straff.

Resultater