Gareth Hughes kommer til Agria Oslo Horse Show

Den internasjonale dressurrytteren Gareth Hughes kommer til Agria Oslo Horse Show for å holde en dressur-clinic lørdag 14. Oktober 2023. Huges har lang fartstid på det britiske landslaget og har utallige seiere. Han er også en ettertraktet trener og foredragsholder.

Bildetekst: Agrias profilrytter og hesten Classic Briolinca under seiersrunden for lag-sølv, VM i Herning 2022. (Foto: Eurodressage.com)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Pressemelding Agria Dyreforsikring

– Vi er utrolig stolte og glade for å få en rytter i verdensklasse som Gareth Hughes til Agria Oslo Horse Show. Dette tror og håper vi vil være til inspirasjon for store og små ryttere, sier Marianne Broholm Einarsen, Business Area Manager Europe, i Agria Dyreforsikring.

Dressur-clinic med Gareth Hughes vil finne sted lørdag 14. oktober. Norges Rytterforbund vil ta ut fire ekvipasjer til å ri, henholdsvis to juniorer og to unge ryttere. Uttaket vil være klart etter NM i dressur 2023.

Hughes vil også være med på en «meet and greet» på Agria sin stand lørdag 14. oktober. Tidspunkt vil bli annonsert i sosiale medier i forkant.

Kort om Gareth Hughes

Gareth Hughes er del av det britiske landslaget, og har flere Nation Cup seiere. Han konkurrerte og tok medalje under VM 2014 (lag-sølv), VM 2022 (lag-sølv), EM 2021 (lag-sølv), og var reserve for det britiske laget under OL i Tokyo 2021. Hughes er tatt ut til å representere Storbritannia under EM 2023 på topphesten Classic Briolinca, eid av Hughes Dressage og Julia Hornig. Sammen med sin kone, Rebecca Hughes, driver han til daglig Hughes Dressage i Warwickshire, England.