Først ut og helt til topps

Sanne Salvesen med Grangeview Ice Man var første ekvipasje ut i ponni kategori 1 MB+ 5 presentert av Backe – det gikk feilfritt og fort og holdt hele veien til seier i Telenor Arena.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Sanne Salvesen/Grangeview Ice Man toppet resultatlisten i klassen for ponni kategori 1. (Foto: NRYF)

Sanne Salvesen og herlige 19 år gamle Grangeview Ice Man (Grangeview Top Gu/Penteflyn) kom med en bestemt mine og godt driv inn på banen som første ekvipasje ut fredag morgen. Like resolutt red Sanne sin vallak hele veien gjennom banen. Bommen ble liggende og tiden god med sine 60,68 sekunder. Kun én annen ekvipasje holdt nullen, Amalie Bjordahl Schau/Sparkling Mr Boomtastic (Annaghmore Boomerang). Med hakket mer tid på sin feilfrie bedrift – 62,80 s – skulle innsatsen resultere i en andreplass. På tredjeplass fulgte Pernille Lunde/Lyncott Fancy Pants med fire feil.

I gårsdagens klasse var ikke Ice Man helt på plass, så i dag hadde nettopp det full fokus hos Sanne. – I går var jeg litt nervøs, planen var å få tingene på plass og få Ice til å gjøre sitt beste, sier Sanne.

Planen lyktes godt. – Han var mye bedre i dag, mye mer på! Han er en så herlig ponni – for han er alltid positiv – og i dag klarte vi det helt til seier, det var utrolig gøy!

Start- og resultatlister

Amalie Bjordahl Schau/Sparkling Mr Boomtastic sikret seg andreplassen. (Foto: NRYF)
På tredjeplass fulgte Pernille Lunde/Lyncott Fancy Pants. (Foto: NRYF)