Flere plasseringer til familien Gulliksen

Tradisjonen tro er Helsinki vertsby for det påfølgende CSI5*-W etter World Cup-åpningen i Oslo. På plass for Norge er familien Gulliksen, og fredagen har de brukt til å ta sikre seg flere plasseringer.

Johan-Sebastian Gulliksen/Ambrosio d'Alcy var første Gulliksen ut av tre til å ta en plassering fredag under Helsinki Horse Show. (Arkivfoto: NRYF)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Johan-Sebastian Gulliksen var den første innen familien som kunne skritte inn til premieutdeling i Helsinki Ice Hall i dag Det gjorde han etter en rask og feilfri runde i 1,40 m klassen i formiddag der han sammen med Ambrosio d’Alcy (Cabdula du Tillard/Calvaro F.C) ble nummer to bak tyske Hannes Ahlmann/Diara (Diacontinus/As di Villagana). I samme klasse red også Geir Gulliksen fort og feilfritt; tiden han fikk med Equine America Grandino H (Calvino Z/Numero Uno) holdt til en syvendeplass.

I 1,45 m klassen, også det en tidshoppingsklasse, var det Victorias tur. Med Best Boy (Contagio/Sunrise) ble fasit null feil og en sjetteplass. Klassen ble vunnet av franske Olivier Robert/Vangog du Mas Garnier (Cornet Obolensky/Quidam de Revel).

Den internasjonale delen av fredagen ble avsluttet med ytterligere en 1,40 m tidshoppingsklasse. Her gikk World Cup-vinneren fra Oslo, sveitsiske Bryan Balsiger, til topps med vallaken Urbanus Z (Ugano Sitte/Voltaire). Gulliksen-plasseringen i denne klassen gikk til Geir og VDL Groep Quatro (Quaprice Bois Margot/Caletto) som med null feil la seg på sjetteplassen.