Flere norske plasseringer

Sprangridning: Enda en internasjonal stevnehelg er over. Her er de norske resultatene.

av
Rebecca Ballestad-Mender

Sentower Park - CSI Youth

Sindre Svepstad fortsatte sin premiesanking lørdag ved Sentower Park i Belgia, med en 3. plass i CSIJ-A 1,35 m med Fifa e. Andiamo Z/Indoctro etter en rask nullrunde.

Resultater

Lier, CSI2*1*YH

I belgiske Lier viste Max Løøf styrke i CSI2* 1,35 lørdag formiddag – med Cesar e. Casall/San Patrignano Cassini satt nullen på en god tid og ekvipasjen tok en god syvendeplass i klassen. To blad Lien gikk dobbelt null i CSI1* 1,20 m, Karoline med Capri Sun e. Cellestial/Clarimo og Madeleine/Queen Elisabeth Della Caccia e. Quick Star/Toulon. Også Hannah Marie Rogne/Centaurus e. Careful/Caracas gikk dobbelt null. Madeleine og Queen Elisabeth tok også en 11. plass i søndagens 1,20 m.

Femteplassen i søndagens CSI1* Grand Prix 1,30 m gikk til Marie Valdar Longem/Carmina Hoy e. Watch Me*Hoy/Socrate de Chivre.

Resultater

Peelbergen, CSI2*, CSI1*, CSIYH1*

Oda Charlotte Lyngvær innledet lørdagen i Peelbergen med en åttendeplass etter to feilfrie faser i CSI1* 1,10 m med Carlo des Forets e. Mozart des Hayettes. Dobbelt null ble det også på Oda og Kyfo e. Comme Il Faut/Chellthago Z i 5/6 års klassen 1,20/1,30 m, med en 12. plass som resultat.

Resultater

Praha, Global Champions Playoffs

Henrik von Eckermann og hans OL-hest King Edward understreket sin kapasitet sammen i GCT Super Grand Prix lørdag kveld, de tok ledelsen etter første runde og slapp den deretter ikke ut av syne. Kun to ekvipasjer gikk dobbelt null i 1,65 m klassen m klassen der italienske Uliano Vezzani var banebygger – Henrik hadde følge av spanske Sergio Alvares Moya/Alamo.

For Geir Gulliksen og Grandino H e. Calvino Z bød lørdagen i Praha på et riv i 1,50 m klassen.

Søndag er det tid for GCL Super Cup finale. Første runde startet klokken 15.40, andre runde begynner 17.35.