Flere gode dager i Belgia for Maria Louise Kingsrød

Maria Louise Kingsrød innledet knallbra ved Sentower Park i Belgia sist uke – og fortsatte i samme stil gjennom helgen. Flere plasseringer og helt til slutt også en seier ble fasit for Maria på stevneplassen i Opglabbeek.

Illustrasjonsfoto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Lørdag ble det en andreplass på Maria/Farrah W e.Cantos/Picasso Z i CSI1* 1,25 m, og med Urioso de Laume e. Diams du Grasset/King’s Road sikret hun seg en fjerdeplass i CSI2* 1,35 m. Søndag hadde hun også flere fine runder – og med Farrah W gikk hun helt til topps i CSI1* 1,30 m Grand Prix blant 39 startende.

Norsk flagg på premielisten ble det også i CSI2* 1,35 m samme dag – Mathilde Kalland slo til med to nullrunder med Estolga e. Toulon/Goodwill og tok en niendeplass.

Lørdag ble det også en niendeplass til Cathrine Tonna/Just Action RV e. Action-Breaker/Gelha’s VDL Emilion i CSI1* 1,25 m.

Ingrid Gjelsten avsluttet sin helg med en god fjerdeplass i CSI2* 1,35 med Jackson Vd Bisschop e. Flipper D’Elle *Hn*/Nabab De Reve.

To søstre Skei var også ved stevneplassen i helgen og sto i god Skei-stil for flere fine runder på både Rose og Signe, men denne gang holdt det ikke til plassering. Også Erik Preben Strand stilte til start i flere klasser. med sin Indoletto.

Resultater Sentower Park

Marit Haarr Skollerud var sist uke eneste norske representant ved Mediterranean Equestrian Tour i Oliva Nova, Spania. Lørdag var hun feilfri på hinder og ble nummer 25 i CSI3* 1,45 m med Nemo Vd Berghoeve e. Gitano van Berkenbroeck/Cascacelle med en tidsfeil.

Resultater MET