Fjerdeplass til de norske juniorene

Det norske laget tok en sterk fjerdeplass i dagens Nations Cup ved CSIO Youth i Opglabbeek, Belgia. – De presterte stort, fastslår Mikael Kolind som hadde oppgaven som chef d’equipe for de norske juniorene ved Sentower Park.

av
Rebecca Ballestad-Mender
hest / Norges Rytterforbund
Det norske juniorlaget red inn en god fjerdeplass i dagens nasjonshopping ved Sentower Park. Laget besto av Mikkel Fredin Nilsen, Martine Berheim Skår, Ingrid Sandhei Bjørklund og Siri Endresen. Rasmus Aasland (lengst tv) deltok individuelt i "in between class", en klasse som gikk på samme bane som Nations Cup. (Foto: Mikael Kolind)
Laster annonse...

Ni lag deltok i denne nasjonshoppingen som gikk over to runder i 1,40 m. Belgia var suverene og tok seieren med null feilpoeng foran henholdsvis Irland og Nederland som ble stående med 12 feilpoeng hver.
Med 16 feilpoeng på konto tok Norge sin fjerdeplass. Det norske laget besto av Ingrid Sandhei Bjørklund/Arie Z (Asca Z/Mr Blue, oppdretter Jan de Visser), Siri Endresen/Quapo Di Tutti Z (Quartz Adelheid/Carthago Z, oppdretter Stables B&K), Martine Berheim Skår/Dion (Lupicor/Ekstein, oppdretter H. Hindriks) og Mikkel Fredin Nilsen/Onaa van d’Heelijkheid (Kannan/Chatman, oppdretter Andre Vergeylen).

-Dette var veldig, veldig bra, sier Mikael som konstaterer at det er en stund siden han har vært med juniorene ut. – Det er en tøff start å begynne med Nations Cup så tidlig på sesongen, og det var ganske vanskelig i dag, det var stort. Vi valgte å sende fem erfarne juniorer hit, og i forkant snakket vi mye om det å prestere fremfor resultater. Og de presterte – stort! Det ble noen feil, de var litt nervøse, hadde litt høye skuldre. Men det ble flere feilfrie runder, deriblant Siri som red to nullrunder. Laget presterte sterkt, det var imponerende – og alt i alt ble det et flott resultat. Det var synd det ikke ble pallplass, men hva de andre får til kan vi jo ikke gjøre noe med. Det var en kjekk dag i dag!

Individuelt ble det flere gode norske plasseringer denne fredagen, deriblant i 1,45 m Big Tour der Sandra Roarsen Haugen/Kwickly For Ever (Ephebe For Ever/Calvinos, oppdretter E. Agterhuis) ble nummer fire etter to nullrunder.

Resultater

Relaterte artikler

Laster annonse...