Fine plasseringer i Danmark

Fredag ved Riders Cup i Herlufmagle har medført flere fine norske plasseringer – deriblant en andreplass til Ingrid Sandhei Bjørklund/Staedtebahn’s Cornwell.

Ingrid Sandhei Bjørklund/Staedtebahn's Cornwell sikret seg en god andreplass ved Baltic Cup i dag. (Foto: Privat)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Ingrid Sandhei Bjørklund fra Polarsirkelen Hestesportsklubb har stor tro på sin nye hest Staedtebahn’s Cornwell e. Cornet Obolensky/Phin-Phin – og troen viste seg velbegrunnet i dag. Godt ridd av Ingrid gikk den 12 år gamle vallaken inn til en andreplass i CSIU25YJ 1,25 m, en tidshoppingsklasse med hele 49 deltagere. I samme klasse var også Nathalie Heltzen/Celic e. Camelot/Lagano rask og feilfri og sikret seg syvendeplassen.

Ingrid er i Danmark i følge med sin yngre klubbvenninne Madelen Ossletten Fuglstad. 12-åringen har allerede i løpet av de to stevne dagene som har vært så langt fått god uttelling for sin lange tur fra Mo i Rana til Danmark. Fredag sanket hun inn ytterligere en premie, med Munsboro Dot Com i Small Tour ponni kategori 2. Innsatsen i denne 1,05 m tidshoppingsklassen resulterte i en femteplass. Med Ibalou e. Balou du Rouet/Highline var Madelen også feilfri på hinder i Children lille tur 1,10 m og ble nummer seks i klassen.

Madelen Ossletten Fuglstad sanker inn premier i Danmark - i dag tok en femteplass med Munsboro Dot Com i Small Tour ponni kategori 2. (Foto: Privat)

Dagen i Herlufmagle ble avsluttet med en spennende CSIU25YJ 1,35 m – Thea Gunleksen/Chelino e. Conway/Calato Z var en av ni ekvipasjer som gikk feilfritt i grunnomgangen. Duoen holdt nullen også i omhoppingen, og dundret inn til en god femteplass.

Det er for øvrig ikke bare på hesteryggen norske representanter er til stede ved Herlufmagle – på stewardsiden er Harald Farbrot og Lene Røraas med, mens Geir Madland er en del av Ground Jury.

Start- og resultatlister