Dressur

Fin-fin finale i FERD Comeback Cup 2024

Klassevinner i FERD Comeback Cup lørdag ble Anine Fossum og Solero fra Lommedalen Kjøre- og Rideklubb. Ekvipasjen ble nummer to søndag, og det holdt til sammenlagtseier i FERD Comeback Cup finale 2024!

hest / Norges Rytterforbund
Vinner av FERD Comeback Cup finale 2024 ble Anine Fossum og ponnien Solero, Lommedalen Kjøre og Rideklubb, med i alt 32 poeng.
av
Mette Sattrup

Finalen i FERD Comeback Cup går over to dager under Lier Horse Show. Deltakerne har kvalifisert seg gjennom vinteren, og i alt 20 ekvipasjer fikk i år tilbud om finaleplass. Av disse kom 11 til start. Første av to omganger gikk av stabelen lørdag 22. juni på Gjelsten Arena i Lier.

Klassevinner lørdag ble Anine Fossum og Solero fra Lommedalen Kjøre- og Rideklubb. Ekvipasjen ble nummer to søndag, og det holdt til sammenlagtseier i FERD Comeback Cup finale 2024!

hest / Norges Rytterforbund
Årets vinner av FERD Comeback Cup - Anine Fossum og Solero fra Lommedalen Kjøre- og Rideklubb (Foto: Mette Sattrup)

Hilde Reh Stensrud og Canazei LH (Sørkedalen Rideklubb) red seg opp fra lørdagens fjerdeplass til klasseseier søndag. Med det endte ekvipasjen på 29 poeng og en sammenlagt andreplass i finalen.

hest / Norges Rytterforbund
Hilde Reh Stensrud kunne på vegne av seg og hesten Canazei LH juble over andreplass i FERD Comeback Cup. (Foto: Mette Sattrup)

Linda Mariann Nielsen og dølahesten Dalbyengens Svarteper (Nannestad Hestesportklubb) kapret andreplassen i lørdagens runde, og som nummer fire søndag endte ekvipasjen sammenlagt på en tredjeplass.

hest / Norges Rytterforbund
Så glad blir man over tredjeplass sammenlagt i finalen av FERD Comeback Cup; Linda Mariann Nielsen med dølahesten Dalbyengens Svarteper. (Foto: Mette Sattrup)

FERD Comeback Cup er en dressurcup for ryttere på 40+ som ikke har startet LA i løpet av de seneste 10 årene. Noen av deltakerne er rustne konkurranseryttere som har tatt opp ridningen igjen, andre er helt ferske på konkurransebanen. Bakgrunnen er ulik, men entusiasmen og ridegleden deler de likt. Foruten å være en spennende konkurranse, blir deltakerne i FERD Comeback Cup Finale en godt sammensveiset gjeng med sosiale sammenkomster og et nært fellesskap under finaledagene. Dette kan du lese mer om i en senere artikkel om FERD Comeback Cup finale!

Resultater:

Lørdag, delfinale 1: https://online.equipe.com/startlists/967738

Søndag, delfinale 2: https://online.equipe.com/startlists/969773

Relaterte artikler