Ett godt råd om dagen

Det er desember og 24 dager til jul. Med årets julekalender fra NRYF vil vi gi noe som varer – nemlig gode råd fra ryttere, trenere, dommere, veterinærer og andre engasjerte fagpersoner i sporten.

av
Øyvind Larsen Tolgensbakk
Foto: NRYF

Hestehold og hestesport handler om kunnskap. Når man trer inn i hesteverdenen er det især én ting man etter hvert erfarer – at det er veldig mye å lære. Jo mer man lærer, jo mer oppdager man at det er å lære. Med ansvar for velferden til et dyr, av hensyn til egen og andres sikkerhet og for å sikre at alle får gode opplevelser på alle måter, er det å tilegne seg kunnskap og verdier viktig.

- Rytterforbundet er ikke der at vi går for en fancy kalender med flotte premier. Det er selvfølgelig gøy å være den som vinner et eller annet man ønsker seg, men vi satser på en annen hest og vil formidle kunnskap og erfaring i stedet. Vår kalender er en verdiskapingskalender, der flere innen sporten deler av seg med sine råd og tips på forskjellige områder. Rådene vil være om stort og smått og passe til alle, sier kommunikasjonsrådgiver i Norges Rytterforbund, Rebecca Ballestad-Mender.

- Rådene er verdier som både gir noe der og da – og som varer også. Noe har du kanskje hørt om eller tenkt på før, men husker du å gjennomføre det? Det er aldri for sent å legge til seg gode rutiner, enten det handler om noe faglig rundt hesten eller hvordan man opptrer overfor andre. Uansett er det viktig å tilegne seg kunnskap, fra gode kilder. Vi håper at vår lille digitale julekalender kan være en fin liten input i førjulstiden. Følg med på våre flater, her på hestesport.no og på instagram og facebook, så får du hver dag frem mot julaften et godt råd som du kan ta med deg videre!