Er det noen i din klubb som fortjener å skinne?

Norsk idrett er tuftet på frivillighet – frivilligheten er vårt arvesølv sies det. Vi ønsker å bruke adventstiden til å vise frem dette og oppfordrer våre klubber til å fortelle oss om medlemmer som i særskilt grad bidrar til rytterglede! Vi vil fremheve våre frivillige - våre Uvurderlige!

av
Rebecca Ballestad-Mender
Foto: NRYF/Pexels.com
Laster annonse...

De er der, rundt omkring i våre rideklubber – de Uvurderlige. De som bruker av sin tid og energi for at andre skal ha glede av ryttersporten, de som står på, som sørger for stevner, klubbkvelder, glede gjennom sosiale medier.

Er det noen i DIN rideklubb som fortjener å skinne litt ekstra gjennom Norges Rytterforbunds digitale flater for den innsatsen de legger ned for andre nå i adventstiden?

Vi oppfordrer våre klubber til å sende inn en kort informasjon om enten enkeltpersoner eller grupper i klubben som klubben ønsker å hedre særskilt på denne måten, aller helst fulgt opp av bilde av vedkommende – så vil vi la de skinne om kapp med julelysene nå i desember måned!

Det vil ikke kåres noen vinner – her teller alle like mye!

Send ditt bidrag til rebecca@rytter.no. Vi gjør oppmerksom på at det må foreligge samtykke til bruk av bilde samt at fotograf må kunne krediteres.

Å gjøre noe for andre, gjør noe for deg

Å være frivillig betyr at man gjør noe for andre, uten å få betalt for det. I Norge er det en sterk tradisjon for å stille som frivillig – tall viser at over 60 % av de voksne i befolkningen vår bidrar frivillig en eller flere ganger i løpet av året.

Organisasjonen Frivillig.no har et standardspørsmål til de som melder seg som frivillige gjennom deres organisasjon – de spør hvorfor de vil være frivillig. De fleste svarer at man vil gjøre noe for andre, man vil gjøre noe i sitt nærmiljø eller man har lyst til å bli kjent med nye mennesker.

Man får ikke betalt for den frivillige innsatsen, men det er ingen tvil om at man får igjen – det å være frivillig gir en god følelse, det kan være fordi andre får det bedre eller morsommere – eller at man ganske enkelt kjenner på et verdifullt fellesskap.

Det er ingen tvil – å gjøre noe for andre, gjør noe for deg!

Laster annonse...