Elise klatrer på resultatlistene

Forrige uke ble det tre syvendeplasser på Elise Aaserud og Fly Away Sunheup ved CSI2*-stevnet i Barcelona. Denne helgen har hun klatret oppover på resultatlistene - og også innkassert en god plassering med Vitellius des Dames.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Elise Aaserud/Vitellius des Dames. (Foto: Celeste Ribo)

Første plassering kom fredag – da med Vitellius des Dames e. Diamant de Semilly/Urleven Pironniere*Vendee i 1,40 m klassen. En rask nullrunde resulterte i en femteplass. I dag lørdag var det igjen seksåringen Fly Away Sunheum e. Montender/l’Arc de Triomphe*Bois Margot som sørget for sløyfe. I dagens 1,25 m gikk det både fort og feilfritt – og tiden holdt til en sterk andreplass i et startfelt som telte 99 startende.

-Jeg er veldig stolt over Fly Away, hun er seks år gammel og foran mer enn 100 konkurrenter i fire klasser – hun er en riktig god hest! Vitellius er en hest som nylig har begynt å ri og som går 1,40-1,45 m klasser – jeg er veldig fornøyd med denne, sier Elise.

Outdoor Barcelona Christmas Show får tommelen opp av Elise: - Dette stevnet elsker jeg, og hestene mine hopper veldig bra her!

Resultater

Elise Aaserud/Fly Away Sunheup. (Foto: Celeste Ribo)