Ditt drømmehinder kan bli en del av World Cup-finalen

FEI med samarbeidspartner Longines inviterer til en verdensomspennende hinder-design konkurranse, der hovedpremien blant annet er en VIP-tur for to til World Cup-finalen i Omaha i april 2023. Der sammen de beste i verden innen sprang, dressur og voltige i Omaha vil man også kunne ha god kontroll på tiden, for en Longines-klokke går også til den glade vinneren av denne konkurransen.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Illustrasjon: FEI

Det er bare å gripe blyanter – eller tastastur – fatt lyder det fra FEI som nå har satt i gang en konkurranse om å designe det hinderet man drømmer om. Konkurransen My Dream Jump Challenge er nå i gang. Man kan velge akkurat selv hvordan man visualiserer designet – eneste kravet er at det kan sendes digitalt i form av en JPG eller PNG-fil.

Dommerpanelet venter spent på bidragene – her har Matthieu Baumgartner fra Longines godt selskap av banebygger Santiago Varela – som blant annet sto bak banene da OL gikk i Tokyo i fjor, FEI-direktør sprang Marco Fusté og sprangrytterne Lillie Keenan og Brian Moggre.

Man kan bruke både planker og runde bommer i hinderne, vannmatte kan man ha, man kan designe inn fyll og ulike variasjoner av hinderstøtter. FEI kommer med noen fargetips – blant annet forselår de en miks av farger for at hinderet skal være godt synlig både i forhold til underlag og bakgrunn. På linken nedenfor finner man ulike maler på hinder – alt fra rekk til mur og til trippelbar. Her finner man også ulike elementer man kan sette inn på hinderet via Photoshop eller Illustrator. I tillegg får man se noen av bidragene som allerede er sendt inn.

Hovedpremien er VIP-tur til World Cup-finalen i Omaha i Nebraska, USA, for to. Denne finalen går 4. til 8. april og omfatter både sprang, dressur og voltige. Vinneren får også en Longines-klokke og gleden over at hinderet er en del av finalebanene. Fem deltagere vil også få et års abonnement på FEI-TV – i tillegg vil det deles ut giveaway kits for kreativitet og eleganse til flere.

Frist for å sende inn bidrag til konkurransen er 9. oktober. På instagram vil FEI 24. oktober publisere de bidragene man kan stemme på – og 21. november vil det hele avgjøres.

Se mer om My Dream Jump Challenge her