Det er bare å holde av 14.-16. oktober

Nytt år og nytt Kingsland Oslo Horse Show står på programmet! Det er bare å sette kryss i kalenderen for tradisjonsrik rytterglede og ikke minst Longines FEI Jumping ™ World Cup i oktober. Og billetter, det kan du sikre deg allerede nå.

Hold av 14.-16. oktober - da er det Kingsland Oslo Horse Show 2022. (Foto: Kristian Strøm/Equipephoto_)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Kingsland Oslo Horse Show er sport på internasjonalt toppnivå – og det er bredde samtidig. I år igjen vil KOHS få æren av å sette i gang World Cup-sesongen i gang – en sesong som kulminerer i finale i Omaha, USA, i april 2023. Datoen for Kingsland Oslo Horse Show er 14.-16. oktober og nå har man muligheten til å sikre seg de beste billettene – billettsalget har allerede åpnet.

Her kan du sikre deg billett til Kingsland Oslo Horse Show 2022

Et viktig stevne for topp og bredde

Sportssjef i Norges Rytterforbund, Nina Johnsen, fastslår betydningen av stevnet for våre egne aller beste ryttere: – Kingsland Oslo Horse Show er det viktigste stevnet vi har i Norge når vi tenker toppsport. For toppsporten her hjemme er Oslo faktisk helt avgjørende.

Publikum nyter stevnet én helg i oktober. For våre ryttere har stevnet en langt mer vidtrekkende betydning.

– Takket være KOHS får den lille rytternasjonen Norge en plass i verdenscupen i sprang resten av serien gjennom året. I tillegg får flere ryttere mulighet til å ri på femstjerners nivå og vise seg fram, høste viktig erfaring, både i verdenscupen og i Grand Prix. Dette gjør at de får en unik anledning til å skaffe seg rankingpoeng, sier Johnsen.

Samtidig trekker NRYFs sportssjef frem hvor viktig KOHS er for bredden og utviklingen av sporten på nasjonalt plan:

– De mange cupene gjennom året får folk til å reise rundt på stevner hos våre flinke arrangørklubber, og for utøverne som når finalen – ja, det er jo en drøm å være med der. Å ri i Telenor Arena, på den flotte arenaen, side om side med verdens beste ryttere og i en fantastisk atmosfære – dette stevnet betyr rett og slett enormt, på mange plan.

Arrangøren setter pris på sine fans og inviterer til å komme med innspill – på sin hjemmeside oppfordrer de til å komme med ønsker eller tilbakemeldinger! Se mer her:

Kingsland Oslo Horse Show