Der satt den!

Etter en sterk obligatorisk runde i går og en stødig kür runde i dag ved CVI-stevnet i belgiske Grotel-Broge , kan vi gratulere Ella Bryne Smogeli på Wallis med å ha nådd kvalifikasjonskravet til VM for junior.

VM-kvalifikasjonen er i boks for Ella Bryne Smogeli etter innsatsen i Belgia i helgen - dermed har vi to norske juniorer klare for VM i Sverige i juli. (Arkivfoto: Mikael Schanner)
av
Ekstern part

Av Yri Øverland, Sportsutvalget voltige

- Dette var bare så fantastisk kjekt, jubler landslagsleder Lilly Weldingh: - Etter en skikkelig god obligatorisk var min eneste beskjed til henne at hun skulle løpe inn og kose seg i küren i dag, og selv om vi vet hun kan kjøre mye mer clean enn dette var det likevel veldig gøy og ikke minst fortjent at hun satte kvalpoengene. Dette har hun jobbet hardt for og vi er veldig, veldig stolte.

Resultatet i küren ble 6,392, og sammen med fredagens resultat gir det en VM-kvalifisering for Ella.

- Jeg tenker overraskende lite på det, men er veldig glad for at det gikk ettersom at det ikke var den beste küren jeg har levert, sier Ella jordnært. - Men jeg er glad for at de neste stevnene nå også bare kan være rolige, at jeg kan kun tenke på å få gode, solide runder.

-Dette har hun jobbet hardt for, og vi er veldig, veldig stolte, sier landslagsleder Lilly Weldingh om Ellas VM-kvalifisering. (Foto: Andreas Danner)

Med dette har voltige-Norge to landslags deltakere klare til VM for Junior i Flyinge i Juli: Tage Øverland, (Sandnes Og Jæren Rideklubb) og Ella Bryne Smogeli, (Lommedalen Kjøre og Rideklubb). De starter begge med Nienke De Wolff (Nederland) som longør, men på forskjellige hester, Ella på Wallis og Tage planlegger å starte på Ikarus. Tage og Ella har trent i Nederland og startet med Nienke de to siste sesongene i tillegg til sitt nasjonale treningsopplegg.

Resultater