Cup-vinnerne fikk sine premier

Tradisjonen tro ble sammenlagtpremiene for de ulike sprangcupene som har gått gjennom sesongen delt ut under Kingsland Oslo Horse Show. Det skjedde lørdag kveld under familieshowet i Telenor Arena.

Lørdag kveld under familieshowet i Telenor Arena fikk årets sammenlagtvinnere av de ulike sprangcupene sine premier - her er det vinneren av Felleskjøpet Champion Cup, Michelle Strand Ingvorsen som gratuleres av cup-sponsor Felleskjøpet ved Idun Rosenfeld og president i Norges Rytterforbund Tore Sannum. (Foto: NRYF)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Fem cuper har gått gjennom sesongen, med kvalifiseringsklasser rundt om i landet – og deltagelse under Kingsland Oslo Horse Show som mål. Ekvipasjene ble gitt poeng i tråd med poengsystemet til World Cup og i tillegg til at kvalifiseringsstevnene ledet frem til det å få delta i Kingsland Oslo Horse Show for noen av de beste, dannet resultatene fra kvalifiseringsstevnene også grunnlaget til å kåre de individuelle sammenlagtvinnerne.

De fem cupene er The Body Shop Cup for ponni kategori 2, Backe Cup for ponni kategori 1, NRYF Kingsrent Ungdomscup for junior og unge ryttere, Felleskjøpet Champion Cup og Sprangsportens Venner.

Her er årets vinnere:

The Body Shop Cup for ponni kategori 2

Sofie Bjerkan Knoff/Keegan’s Duffy fra Tønsberg og Omegn Rideklubb. (Foto: NRYF)

Backe Cup for ponni kategori 1

Andrea Sedivy-Kristiansen/Treflaeth Bonso fra Jarlsberg og Melsom Rideklubb. (Foto: NRYF)

NRYF Kingsrent Ungdomscup for junior og unge ryttere

Tuva Linea Solberg/Tesla fra Drøbak Rideklubb. (Foto: NRYF)

Felleskjøpet Champion Cup

Michelle Strand Ingvorsen/Chelsea fra Tønsberg og Omegn Rideklubb. (Foto: NRYF)

Sprangsportens Venner

Celine Eknes Hegna/H Day van Bareelhof Z fra Drammen og Omegn Rideklubb. (Foto: NRYF)

I NRYF Kingsrent Ungdomscup for junior og unge ryttere var det én som ble kåret som en sammenlagtvinner, men med det nye konseptet som er utformet sammen med Kingsrent AS blir det en helt spesiell og verdifull premie på alle de åtte beste – nemlig en kompetanshelg. Mer om dette følger!

Se mer om cupene her