Bronse til UR-laget – og tre ryttere på topp ti ranking

God innsats over hinderne på 1,40 m i dagens lagkonkurranse førte det norske UR-laget inn til en god bronsemedalje på Flyinge. Rytterne som sto bak dette var Martine Mariero Moe, Synne Marit Eide, Hanna Cecilie Wicklund og Ada Braaten Johnsen.

av
Rebecca Ballestad-Mender
UR-laget red inn en god bronsemedalje i dagens lagkonkurranse. (Foto: Andrew Settli)

Det danske laget hadde en særdeles god start i går og lå i tet inn mot lagkonkurransen – og fortsatte med å prestere. Gullet gikk til Danmark med 10,9 feilpoeng totalt, foran Sverige med 17,7. Norge gikk inn i dagens konkurranse med 11,44 feilpoeng og fikk med seg åtte feilpoeng totalt i dag – 19,4 feilpoeng ga bronse.

Martine med sin Dinero de Laubry (Nabab de Reve/Skippy) fikk 12 feilpoeng i første runde, men slo så til med en nullrunde. Synne Marit Eide/Kleine Cherie (Stylist/Cellestial) gikk null, deretter hadde hun en 4-feils runde. Hanna Cecilie Wicklund/Fantomas gjorde det i omvendt rekkefølge – først feilfri, så 4 feil – og det samme gjorde Ada Braaten Johnsen/My Way B. &. V. ((Emerald/Nabab de Reve).

Tre norske ryttere er innenfor topp ti frem mot den individuelle finalen torsdag; Hanna er ranket som nummer tre, Ada nummer ni og Synne nummer 10.

Norge stilte ikke med lag i seniorklassen, men har to individuelle ryttere med. Begge hadde to 4-feils runder i 1,40 m klassen i dag – Matilde Kalland/Estolga (Toulon/Goodwill) og Vetle Solenes/Damiano B (Damiro B/Chellano). På den individuelle rankingen ligger de som henholdsvis nummer syv og nummer åtte.

Resultater