Bratlie Larsen og Bauer feilfrie i terrenget i Kronenberg

Heidi Bratlie Larsen og Hans Bauer har ridd internasjonalt feltritt andre helgen på rad – og lørdag sto de begge for feilfrie runder i terrenget i CCI4*-S i nederlandske Kronenberg.

Illustrasjonsfoto: FEI/Richard Juilliart
av
Rebecca Ballestad-Mender

Heidi Bratlie Larsen/SR Lonestar My Hunter e. VDL Arkansas/Cruise On innledet med en dressur til 39,7 i straff (60,28 %) og en 18. plass, men klatret godt oppover resultatlisten i løpet av avviklingen. På sprangbanen ble det fire små feil og en plass opp, men den knallgode runden i terrenget, med null i protokollen både på hinder og tid gjorde at de endte på en åttendeplass med 43,7 i straff.

Det var tett mellom ekvipasjene etter dressuren, og Hans Bauer/Præstegårdens Leopold e. Londonderry/Temple Wind lå som nummer åtte med 36,1 i straff (63,89). På sprangbanen ble det noen feil som skjøv dem litt lenger ned på listen, mens terrengdelen var overbevisende. Ekvipasjen var akkurat der de skulle over hinder og viste igjen at formen er inne for sesongen. Helt feilfritt og bare med noen ørsmå tidsfeil – og med til slutt 49,3 i straff - endte duoen på 15. plass.

Vinner ble tyske Andreas Dibowski/FRH Corrida e. Contendro I/Espri som var i en klasse for seg i dressuren og som deretter gikk feilfritt hele veien.

Heidi red også SC Mr. Chrichton e. Corino VDL/Gloriosus I3*-S med 76,5 i straff som resultat og en 32. plass.

Resultatlister