God paradressur

Knippet med internasjonale paradressurryttere fortsetter konkurransene sine ved CPEDI3* PARA Blue Hors gjennom helgen, og denne lørdagen har våre to norske representanter på ny besøkt ringen.

av
Sille Kasin
Ann Cathrin Lübbe og La Costa Majlund med team har all grunn til å være fornøyd med innledningen på VM-året. Foto: Privat

Først ut i Randbøl i dag var Ann Cathrin Lübbe med den 11 år gamle Sir Lancelot M-sønnen La Costa Majlund i Grad III. Fredag innledet ekvipasjen med en god andreplass til 70.441 prosentpoeng, og denne lørdagen oppnådde vår norske bronsevinner fra OL Tokyo en score på 70.294 og en individuell tredjeplass. Vinner ble i dag som i går dobbelt paralympiske gullvinner Tobias Thorning Jørgensen og Atterupsgaard Final Kiss med 74.461 prosentpoeng.

Ann Cathrin og La Costa Majlund blir ikke å finne på startlisten når søndagens kür går i gang. - La Costa har fått en allergisk reaksjon, så i samråd med stevneveterinær har jeg trukket ham fra küren ettersom han må behandles. Men han har det så fint, spiser og drikker og er i godt humør, forteller Ann Cathrin.

Med resultatene fredag og lørdag har Ann Cathrin sørget for at to kvalifiserende resultater til VM i Herning i august er et faktum.

Kirsten Kristine Vik og Peppermint, en 13 år gammel hoppe med Hoftanz som far, avla sin internasjonale stevnedebut med fint resultat i Grad V i går. Denne lørdagen besøkte duoen ringen for andre gang og stod for nok en fin prestasjon som ble belønnet med en score på 66.389 prosentpoeng. Dermed endte duoen rett utenfor dagens premieliste som nummer syv. Ekvipasjen er videre til søndagens kür.

Tyske Regine Miselkamp red på sin side nok en gang Highlander’s Delight inn til seier, denne lørdagen til 71.707 prosentpoeng.

Vår meritterte internasjonale dressurdommer, Kjell Myhre, inngår i stevnets dommerpanel, og får altså kun gjensyn med den ene av våre utøvere i morgendagens Freestyle, nemlig Kristin Kristine Vik i Grad V med starttid klokken 10:28.

Start- og resultatlister:

CPEID3* Blue Hors PARA streames live via ClipMyHorse.