Bli med på å heie dem frem

Kommende helg er det tid for det ultimate høydepunktet i Drammen – da er det endelig Longines EEF Series Drammen på hjemmebane i Drammen. Gjelsten Arena 1 og 2 vil fylles opp av norske og internasjonale sprangekvipasjer; totalt deltar det 16 nasjoner. Nå er Muligheten med stor M til å heie frem våre ryttere her, enten det er i nasjonshopping fredag – eller i finalen i FERD Rideskolecup lørdag og søndag.

Til helgen skjer det - Longines EEF Series på hjemmebane i Drammen. Ingrid Gjelsten er en av rytterne på det norske laget - bli med og hei våre ryttere frem! (Foto: Mette Sattrup)
av
Rebecca Ballestad-Mender

Pressemelding Norway Grand Prix

Snart er det i gang - 1.-4. juni handler det om Longines EEF Series Drammen på Gjelsten Arena i Lier. Dette prestisjefylte arrangementet vil samle rekordmange hester fra 16 nasjoner over hele verden, og nå skal også toppekvipasjene få bli kjent med den nye Gjelsten Arena 1, en arena som er på høyde med det aller beste i Europa.

Norge stiller med lag i denne nasjonshoppingen og konkurrerer mot sterke nasjoner som Sverige, Danmark, Finland, USA, Irland, Polen, Nederland, Litauen, Belgia og Frankrike. Longines EEF Series Drammen vil finne sted fredag 2. juni kl. 17:00 og vil holde på ut kvelden.

Følgende ryttere tatt ut til det norske laget:

Ingrid Gjelsten
Geir Gulliksen
Johan-Sebastian Gulliksen
Victoria Gulliksen
Marie Valdar Longem

Totalt forventes det nærmere 400 hester til Gjelsten Arena denne helgen, hvor flertallet kommer fra utlandet. I de individuelle konkurransene vil ryttere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, USA, Polen, Irland, Kina, Nederland, Belgia, Frankrike, Storbritannia, Slovakia, Canada og Egypt konkurrere om ære og prestisje. Høydepunktet lørdag er Gjelsten Championat i 1,45 m, mens søndag skal de suse over 1,60 m høye hinder i OXER Grand Prix.

Totalt 16 nasjoner skal førstkommende helg få ri på den nye Gjelsten Arena 1 - en arena på høyde med det aller beste i Europa. (Foto: Mette Sattrup)

Side om side med disse topprytterne skal det skje en viktig finale – lørdag og søndag skal finalistene i FERD Rideskolecup på banen. De skal vise sine ferdigheter innenfor railen og over hinder – og søndag blir det klart hvem som blir årets topp tre i FERD Rideskolecup.

Under Norway Grand Prix blir en viktig finale også holdt - FERD Rideskolecup. (Foto: NRYF)

Longines EEF Series Drammen: Fredag 2. Juni kl. 17:00
Gjelsten Championat: Lørdag 3. juni kl. 18:00
Oxer Grand Prix: Søndag 4. juni kl. 13:00
FERD Rideskolecup dressur: Lørdag 3. juni klokken 18.15
FERD Rideskolecup sprang: Søndag 4. juni klokken 11.30


Se stevnets hjemmeside her