Bedre start på sommeren er nesten ikke mulig

Solen kom og tok Sørlandet i helgen – og det å være på elitestevne i sprang hos Sørlandsparken Rideklubb på Epona da var bortimot optimalt. Blant dem som fikk denne fine starten på sommeren var Dinah Amalie Mariante Myrebøe som vant årets første kvalifisering i NRYF Kingsrent Ungdomscup.

av
Rebecca Ballestad-Mender
Dinah Amalie Myrebøe Mariante/Zidup van Beek Z. (Foto: Equipephoto_/Kristian Strøm)

Det var litt spenning i forkant av stevnet da det var litt tynt med påmelding i forhold til hva som er nødvendig med antall startende for å kunne avvikle. Men ihuga Epona-fans kunne puste lettet ut etter innspurten frem mot påmeldingsfristen – selv om det var plass til flere på Epona, var det nok påmeldte til at klubben hoppet i det. Dermed var det duket for en fin stevnehelg i de særdeles flotte rammene som klubben har å by på – og når sommersolen etter hvert kom og varmet godt opp ble stevnet egentlig den best tenkelige starten på stevnesommeren for de deltagende ekvipasjene.

I NRYF Kingsrent Ungdomscup var det 18 deltagere med i 1,30/1,35 m klassen. Dinah Amalie Myrebøe Mariante med Zidup van Beek Z (Zirocco Blue VDL/Captain Fire, oppdretter Guidi Herrijgers) fra Skogan Rideklubb var suverene som eneste ekvipasje med dobbelt null og ble med det årets første vinner i denne cupen. Gode poeng plukket også Michelle Strand Ingvorsen/Clintano Ask (Clifton Ask/Quat’Sous, oppdretter Stutteri Ask) fra Tønsberg og Omegn Rideklubb som nummer to etter en 0-4 innsats. Hannah Nicander Nyhaug/Gezel (Zirocco Blue/Indoctro, oppdretter A.H.J.M. Kerstens) fra Grenland Ryttersportsklubb fikk også en bom ned i omhoppingen, men måtte se seg slått på tid av Michelle og endte dermed på tredjeplassen i klassen.

Neste mulighet til å ta poeng i NRYF Kingsrent Ungdomscup er under Bergen Horse Show 22.-25. juni.

Resultat

Neste mulighet til å sikre seg poeng i NRYF Kingsrent Ungdomscup er under Bergen Horse Show 22.-25. juni. (Foto: Equipephoto_/Kristian Strøm)