Atter en herlig Baltic-finale

En tradisjonsrik finale er over på Vilhelmsborg, og siste dagen ga flere gode plasseringer ved unge, flinke norske ryttere.

Illustrasjonsfoto: NRYF
av
Rebecca Ballestad-Mender

Philippa Porskrog Heiestad sørget for en riktig god norsk start på dagen. Sammen med Ballyanchor Jigsaw stilte hun til start i Small Tour Cup Finale for ponni kategori 3. De feide raskt og feilfritt gjennom 90 cm banen og tok en god andreplass i klassen.

I Small Tour Cup Finale ponni kategori 1 1,10 m var det Maiken Vandbakk Dragerengen som red inn til en rosett. Helt feilfritt ble det sammen med BB Ballynoe Fear Bui, og tiden holdt til en god åttendeplass blant de 46 startende.

I dagens siste klasse, Grand Prix ponni kategori 1, som gikk i 1,30, slo Mikkel Fredin Nilsen/Attyrory Warrior til med en feilfri grunnomgang og ble blant de seks som gikk videre til omhopping. Med seier fra dagen før gutset Mikkel på for sterkt resultat i dag. Tiden ble suverent best, nesten fire sekunder bedre enn vinnertiden, men han fikk med seg to bommer på veien og ble nummer seks i klassen.