Årets startfelt er det beste i Kingsland Oslo Horse Shows historie

Hele seks ryttere fra europaligaens topp 10-liste kommer til Kingsland Oslo Horse Show. Når verdenscupen i sprang setter i gang på Telenor Arena, melder topprytterne sin ankomst, senest selveste Peder Fredricson.

Hele seks av de beste rytterne på verdensrankingen har meldt sin ankomst til Kingsland Oslo Horse Show - deriblant Peder Fredricson. (Foto: NRYF)
av
Ekstern part

Pressemelding Kingsland Oslo Horse Show

– Årets startfelt er det beste i Kingsland Oslo Horse Shows historie, sier en veldig glad Morten Aasen.

I tillegg til den ferske verdensmesteren Henrik von Eckermann og gullkollega Jens Fredricson, Marlon Modolo Zanotelli, Marcus Ehning og Daniel Deusser, kommer en rekke andre VM- og OL-medaljører. Nylig meldte både tidligere olympisk mester Steve Guerdat, sølvmedaljør fra World Cup-finalen i Leipzig, Harrie Smolders, og Rolex Grand Slam-vinner Max Kühner seg på.

– Dette stevnet passer bra inn i planen. Mitt siste utendørsstevne ble Spruce Meadows, og nå har vi en måneds pause før Oslo blir en bra start på innendørssesongen, sier Jens Fredricson som nylig var en del av det svenske laget som tok VM-gullet i Herning og så vant den anerkjente Nations Cupen i Spruce Meadows, Canada.

Jens Fredricson kommer, som tidligere annonsert, til å ha med seg stjerneskuddet Markans Cosmopolit og Karmel Van de Watering til de største klassene i Oslo.

– Diarado’s Rose kommer til å gå tostjernersklassene. De har en perfekt Grand Prix for henne og det er bra arenatrening, sier Jens.

Så langt er det 20 nasjoner påmeldt til årets Kingsland Oslo Horse Show. Vi må vente i spenning på nyhetene om hvilke hester Peder og de andre verdensstjernene tar med seg til KOHS i oktober.

– Dette fantastiske startfeltet lokker naturligvis publikum til Telenor Arena, og vi har solgt flere billetter enn tidligere år. Helt fullt er det allikevel ikke enda, så det er fortsatt mulig å sikre seg billetter, sier Aasen.

Arrangørens hjemmeside