938 ekvipasjer ut i naturen for en god sak

938 ekvipasjer la ut i Norges skog og mark denne helgen for å støtte Agria Dyreforsikrings initiativ «Agria Naturbanedager», der Agria ga 10 kroner for hver deltager til den frittstående organisasjonen Hest og Helse. Totalt ble det samlet inn 10 350 kroner melder Agria i dag.

av
Rebecca Ballestad-Mender
938 ekvipasjer var ute i skog og mark i Norge i helgen i anledning Agria Naturbanedager. (Foto: Agria)

Agria Dyreforsikring sto bak helgens oppfordring om å begi seg ut i naturen sammen med en hest. For hver påmeldte ekvipasje, ga så Agria Dyreforsikring 10 kroner til Hest og Helse – og å melde seg på var helt gratis for deltagerne. De drøye 10 000 kronene som kom inn er øremerket prosjektet «godkjenning og kategorisering av hesteassisterte tilbud i Norge», der målet er en kvalitetssikring av tilbudene til beste for både tilbyderne, brukerne og hestene og å oppnå en større aksept av disse tilbudene i samfunnet forteller Agria Dyreforsikring i en pressemelding.

-Jeg er utrolig glad for det store engasjementet og alle de herlige bildene fra Agria Naturbanedager vi har sett i sosiale medier! Et stort takk til alle deltagere! Sammen kan vi bidra til flere friske og holdbare hester og samtidig støtte en god sak, sier administrerende direktør i Agria Dyreforsikring, Marianne Broholm Einarsen.

Lignende arrangement var det også i Sverige og Storbritannia, og totalt deltok over 4500 ryttere og hester står det videre i pressemeldingen. Totalt samlet Agria Naturbanedager inn 107 000 kroner som fordeles til veldedige organisasjoner i de tre landene.

Se mer om Agria Naturbanedager her