Utdanning

Aktuelle kurs

Under finner du en oversikt over aktuelle kurs for teknisk personell, trenere og kompetansekurs for Grønt Kort. Du kan se en oversikt over alle kurs i kurskalenderen vår.

Bane/Hinderbyggerkurs feltritt på Norsk Hestesenter, Starum 13-15.11.2020

Instruktører: Tore Skedsmo og Anton Granhus  Kurset teller som praksis på praksiskortet for opprykk til neste steg som banebygger og/eller TD. Kurset er gratis, men deltakerne må selv betale kost Les mer »

Sprangdommeraspirant kurs 06-08/11 2020 i Drammen

Buskerud Rytterkrets inviterer til SDA-kurs 6-8/11-2020 Kurssted: Idrettens Hus Drammen, Schwartzgate 6, 3043 DrammenKursholder Ivar Alme Kurset er åpent for personer som ønsker å bli sprangdommere, som har noen kjennskap Les mer »

Dressurdommeraspirant kurs (DDA) på Haugesund Rideklubb 28-29.11.2020

28-29 november arrangeres det Dressurdommeraspirant kurs (DDA) på Haugesund Rideklubb. Kursholder er Kjell Myhre. Påmelding gjøres via Min Idrett: https://minidrett.nif.no/Event#4299169-010eller på mail til rogaland.krets@rytter.no Krav for deltagelse finner dere i Les mer »

Invitasjon til Workshop for Teknisk Personell Kjøring i Lillestrøm

Teknisk komite kjøring og sportsutvalget kjøring inviterer til Workshop for teknisk personell i kjøring helgen 7- 8 november 2020.Kurset vil være kompetansegivende for opprettholdelse av autorisasjon. Agenda: Kommer Tidspunkt: Lørdag Les mer »

AVLYST – Dommerkurs distanse 07.11.2020

Arrangør- og bredde/rekrutteringskomiteen Distanse arrangerer et dommerkurs/oppfriskningskurs for alle som ønsker å bygge på sin kompetanse eller som ønsker å bli distansedommeraspirant. Kurset blir avholdt lørdag 7. november og det er Les mer »

Steward 2 kurs 14-15.11 2020

14-15. november arrangeres Steward 2 kurs på Ullevål Stadion.Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer.Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: kaosiverden@hotmail.com Krav for deltagelse: Min. Les mer »

Mounted Games assistentdommer- og dommerkurs 04-05.07 2020

4-5. juli arrangeres det Mounted Games Assistentdommer- og dommerkurs på Nesodden. Kursholder: Eivind Kjuus Krav for deltagelse: For å bli assistentdommer eller dommer må man være minimum 18 år. Det Les mer »

Fagkonferansen 2019 – hestekunnskap på sitt beste! Pether Markne kommer, gjør du?

Pether Markne kommer søndag og skal holde en flott clinic med sprangryttere søndag. Vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 06.09 kl.12 – og håper flere vil ta turen! Siste sjanse å Les mer »

Trener 1 Ridning kurs høsten 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlige Trener 1 Ridning kurs og ser nå behovet for et ekstra kurs i Oslo og omegn med oppstart i august. Vi minner om søknadsfristen 30.juli.

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Kursinvitasjon Ellingsrud ridesenter Oslo 6.– 7. april 2019

Da er det klart for nytt feltbanebyggeraspirant og ener kurs på Ellingsrud ridesenter 6.-7. april. Det vil samtidig være TD knøttecup kurs. Kurset er tilpasset til:   TDKC til knøttecup – Les mer »

Nye kompetanseregler for dressurdommere fra 1. mars 2019

En prosjektgruppe under ledelse av den internasjonale dressurdommeren Trond Asmyr, har sett på hvordan vi her i landet kan bedre standarden på våre dressurdommere, deriblant sørge for likere bedømming. Prosjektgruppen Les mer »

Feltbanebyggeraspirant og I’er kurs 15.-17. februar på Rauland

Bjørn Kastenman kommer til Rauland ridesenter for å holde feltbanebygger aspirant og 1’er kurs 15.-17. februar. Da kurset foregår både inne og ute er det viktig å ta med passende Les mer »

Steward II kurs

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 02.-03.februar. Påmeldingsfristen er 10.januar. Du kan melde din interesse for å gå kurset ved å bruke svarslippen nedenfor. Les mer »

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Nytt skjema for påmelding til dressurdommerkurs

Det ligger nå et nytt skjema som skal fylles ut ved påmelding til dressurdommerkurs i skjemabanken . Dette skjemaet inneholder både bisitting, felt for utfylling av ridekrav og påmelding til kurs. Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Fagkonferansen 2018

Årets Fagkonferanse blir på Drammen Ridesenter 29-30. september. Det blir fokus på trenerens rolle, coaching, grunnridning og hesten helse i forhold til høy og mage-tarm. Påmelding og fullt program kommer Les mer »

Banebyggerkurs 1.-3. juni 2018 Blixland

KOMPETANSEKURS FOR BANEBYGGERE FBB 1 Feltbanebygger 1 (FBB 1) kanbygge: L-stevner: 100 cm hest og LettP Kursinnhold: Kurset tar utgangspunkt i å lage forslag til baner medbanetegninger til stevnet på Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Sprangbanebyggerkurs

Sprangbanebyggerkomiteen planlegger SB1 kurs sammen med OARK på Søndre Nordstrand og BRYK under Lier Horse Show. Det vil også bli arrangert SB2 kurs med Anders  og Ole, søknad til dette Les mer »

Oppdateringskurs for TP i feltritt

KURSINVITASJON GUF inviterer til oppdateringskurs for teknisk personell på Sørum Fritidsgård, onsdag 7. mars og onsdag 21. mars. Kursinnholdet er det samme begge kvelder så man behøver bare å delta Les mer »

Trener 1 Ridning 2018 arrangeres på Sørlandet

Ønsker du å ta trenerutdanning i Norges Rytterforbund? Da har du sjansen nå. Vi utlyser årets Trener 1 Ridning på Sørlandet med oppstart i februar. Se invitasjonen og våre fagplaner Les mer »

Fagkonferanse for trenere og ridelærere 18.-19.november 2017

Årets Fagkonferanse for trenere og ridelærere blir arrangert på Drøbak Ridesenter 18.-19.november. Trener og coach Pether Markne, forsker Cecilia Lönnell, veterinær Svein Bakke, diplomtrener Stein Endresen, Norsk Hestesenter og sitsekspert Maria Terese Les mer »

Fagkonferansen for trenere og ridelærere 2017

Fagkonferansen for trenere og ridelærer 2017 vil i år være på Drøbak Ridesenter 18-19.november. Invitasjon og program kommer i uke 41. Hold av helgen, vi har i år som i Les mer »

Trener 1 Voltige pilotkurs

NRYF vil for første gang arrangere et trenerkurs for voltige med ønske om å styrke grenen, samt å utvikle gode trenere innenfor Norges Idrettsforbunds rammer. Vi vil i samarbeid med Grenutvalget Voltige Les mer »

Samling uten hest 2017 – presentasjoner

Her finner dere presentasjoner etter Samling uten hest. Hans Bauer finner du her. Ann Cathrin Lübbe finner du her. Elling Finnanger finner du her. -kommer

Trener 1 Kjøring 2017 – påmelding frem til 27.feb.

Norges Rytterforbund inviterer til Trener 1 Kjøring 2017 i samarbeid med Grenutvalget i kjøring.

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Dressurdommer II kurs i Stavanger

18.-19. februar er det DDII kurs på Soma Ridesenter i Stavangere med kurslærer Trond Asmyr. For mer informasjon og påmelding se http://www.rytter.no/nryf/arrangement/

Trener 1 Ridning 2017 kurs

I 2017 tilbyr Norges Rytterforbund Trener 1 kurs i ridning i Oslo og omegn. Du kan lese om innhold og rammene for kurset i fagplanen under våre utdanningssider. Invitasjonen til trenerkurset Les mer »

Steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferanse

Da er påmeldingene til steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferansene ute. Disse vil finne sted på UBC Ullevaal Stadion 7.-9. januar. Det vil være noen felles deler og noen deler der gruppene Les mer »

Clinic med Paul Fielder

NRYF holder clinic rettet mot treningsmetoder, coaching og trening av dressurhest med Paul Fielder FBHS i Drøbak 13.mars. Fielder har mange år bak seg som trener på høyt nivå og har mange fremgangsrike elver. I tillegg Les mer »

Clinic med Rob Ehrens – avlyst, ny dato kommer over sommeren

NRYF inviterer til clinic med nederlandske Rob Ehrens. Han er en av Europas fremste trenere og har tatt flere lag til medaljer i de største mesterskapene. Det blir en dag Les mer »

Stewardkonferanse 12.-13. mars

Program: Lørdag 12:00 Generalsekretær Ellen Damhaug Scheel Stewardens oppgaver – Harald Farbrot FH – klassifisering og lovlige hjelpemidler – Silje Gillund Pause Førstehjelp på hest – veterinær Ellen Margrethe Giving Les mer »

Grenutvalgsmedlemmer

Har du selv lyst, eller kjenner du noen som har lyst til å være med å bidra i grenutvalgene våre? Ta kontakt med oss på elin@rytter.no hvis du har innspill Les mer »

Dressurdommerkurs på AEG

Mandag 22. og tirsdag 23. februar vil det være dressurdommerkurs med Lone Dichmann, 4* FEI dommer fra Danmark. Vi jobber også for å se om det er mulig å få til Les mer »

Dressurdommerkurs i unghest, kür og FH

Vi er så heldige at vi har fått Dr. Dietrich Plewa til å komme til Norge for å holde kurs i unghest og kür bedømmelse. I tillegg vil Kjell Myhre Les mer »

Steward kurs i OARK og Hordaland 11.-13. september

Stewardkurs 11.-13. september OARK Teorien vil foregå i kafeen på Østern Brug (Bærum Rideklubb). Start fredag kl.17:00 teori 4 timer lørdag kl. 09.00-16:00, søndag kl. 9:00- 16.00 Den praktiske delen Les mer »

Sprangbanebyggeraspirantkurs (SBBA) i Sandefjord 22.-23. august

Sprangbanebyggeraspirantkurs (SBBA) Telemark og Vestfold Rytterregion inviterer til SBBA-kurs 22. – 23. August 2015. Kurset avholdes på Sandefjord Motorhotell, Fokserød. Like ved E18 og Torp Flyplass. Kursleder :Odd Ivar Pedersen Les mer »

Grøntkort-kurs 27.-28.6.2015

Helgen 27. og 28, juni 2015 blir det grøntkort-kurs. Grøntkort kurset er nå kommet i ny drakt. Følg linken for å lese invitasjon og info. Grøntkortkurs  

Teknisk delegat-kurs

Helgen 11. -12. april avholder vi to kurs for deg som er, eller ønsker å bli Teknisk Delegat (TD) i feltritt. Aspirantkurset er for deg som kunne tenkte deg å Les mer »

Kurs teknisk delegat for Knøttecup (TDKCF)

Sted: Sørum Fritidsgård Dato: 13. og 14. mai 2015 I forbindelse med Skedsmo Rideklubbs tradisjonelle feltrittstevne Kr. Himmelfartsdag, inviterer GUF til kurs for de som ønsker å bli teknisk delegerte for Les mer »

Feltbanebyggerkurs

Helgen 21. -22. mars 2015 avholdes det kurs for deg som kunne tenke deg å bli feltbanebygger, skal på Teknisk Delegat-kurs eller som trenger et obligatorisk kompetansekurs innen feltbanebygging. Feltbanebyggeraspirantkurs Les mer »

Trenerseminar på AEG

Norges Rytterforbund har vært så heldige å få flere kjente ryttere, samt veterinær og forsker Maria Terese Engell til å holde seminar om viktigheten av en god sits, en sterk Les mer »

Sprangbanebyggerkurs

Anders Hafskjold holder kurs på disse stevnene: Askim 12.-14. juni SBB II-kurs Drammen (D-stevne) 25.-28. juni SBB I-kurs Påmelding til Anders Hafskjold ahafskjo@online.no

Trener 1 kurs Bergen

Norges Rytterforbund arrangerer årlig trenerkurs. I år blir Trener 1 arrangert i Bergen. Se invitasjon her. Du kan lese om våre trenerkurs under utdanning, her finner du også fagplanene for Les mer »

Grønt Kort konkurranse

I forbindelse med nytt og oppfrisket Grønt Kort kurs 2015 arrangerer vi en liten spørrekonkurranse for alle som vil være med. Konkurransen  går fra 16. januar til 13. februar klokken 12.00. Les mer »

Grønt Kort 2015

Grønt kort ordningen har i løpet av 2014 gjennomgått en revisjon, og fra 2015 fremstår ordningen i fornyet drakt. Målet er å forenkle gjennomføringen av kurs , tilby tilrettelagte kurs Les mer »

Nyhetsarkiv
X