Nyheter

Tre sportsutvalgsledere trer tilbake Publisert: 05.03.2020,  Sist endret: 05.03.2020

Tre av våre dyktige sportsutvalgsledere trer tilbake og gir stafettpinnen videre til nye krefter. – Vi vil takke Eivind Kjuus, Elin Heistad og Tonje Moe for utrolig god innsats i ledervervet i respektive utvalg, sier sportssjef Nina Johnsen.

Eivind Kjuus har helt siden Mounted Games ble en gren innen NRYF i 2012 sittet som leder av sportsutvalget. – Han har gjort en kjempejobb, fastslår sportssjefen. – Med entusiasme og engasjement har han ledet denne grenen fremover, han har utviklet KR VI Mounted Games – han har fulgt utøverne til mesterskap, bidratt ved stevnearrangement. Eivind har hatt en helt sentral rolle i utviklingen av denne sporten her i Norge!

Elin Heistad har i flere år vært leder av sportsutvalget feltritt. – Elin har i alle år hatt et brennende engasjement for hestesporten og feltritt især og har gjort en flott jobb som leder i sportsutvalget i denne grenen. Hun vil fremover også være en god støtte i sportsutvalget, i en annen rolle, forteller Nina. – Hennes ansvarsområde vil nå være Knøttecup, som jo er noe som hun selv står bak og som er et utrolig viktig ledd innen rekrutteringen til denne grenen.

Tonje Moe har vært kyndig leder av sportsutvalget sprang i snart to år. – I likhet med Eivind og Elin har Tonje gjort en kjempejobb for sin gren. Det går mye tid og krefter med til slike frivillige verv som dette, det er krevende verv – og det er verv og oppgaver som er helt vesentlige for sporten. Sporten er helt avhengig av ildsjeler som disse, og jeg vil på vegne av administrasjonen og hele sporten, med små og store ryttere, rette en stor takk til alle tre for alt hva de har gitt sporten via sine lederverv. De har alle tre en stor fagkompetanse innen sin gren og som leder av sportsutvalg er man bindeleddet i NRYF mellom administrasjonen og aktiviteten på stevner og i klubber. Det har vært en glede å være på lag med disse tre, og jeg vet jo det at selv om de trer ut av sine lederroller nå, så stopper ikke deres engasjement i sporten for det. De vil alle tre på ulike fronter fortsette å bidra til at hestesporten ruller og går her i landet – og det er vi utrolig takknemlige for!

X