Nyheter

TopSpec cup Publisert: 29.09.2020,  Sist endret: 05.10.2020

(05/10/20)
Det nærmere seg snart slutten på kvalifiseringsstevner for TopSpec cup i 2020. I uke 42 kommer siste oppdaterte poengoversikt. 

De som får ri finalen under INM ponni i Grenland 23-25.oktober må ha gjennomført følgende. 

For kat 3 så gjelder følgende for å kunne delta under INM ponni: Alle ryttere som har gjennomført dag. 2 på et cupstevne er invitert til finalen som finner sted under INM for ponni som arrangeres i Grenland 23. – 25. oktober. Rytterne kan ri flere ponnier i cupene rundt i Norge, men kun én i finalen i Grenland. Rytter må ha deltatt i en eller flere cupklasser med den ponnien som skal starte under INM.

For kat 2 og kat 1 så er det følgende som kvalifiserer seg til INM ponni:
De 2 beste rytterne sammenlagt etter kvalifiseringene fra hver krets får delta på finalen som arrangeres under INM for ponni. Rytterne kan ri flere ponnier i kvalifiseringene, men kun én i finalen under INM.
Rytter må ha deltatt
i en eller flere cupklasser med den ponnien som skal starte i finalen. Ved lik poengsum etter kvalifiseringsklassene går den rytteren som har flest førsteplasser først, er det fortsatt likt etter dette, teller flest andreplasser osv. Skulle det fortsatt være likt avgjøres det hele ved at NRYF foretar en loddtrekning.

X