Private aktører

NRYF er en medlemsorganisasjon for klubber og kretser med over 32 500 medlemmer. Samtidig er vi klar over at hestesporten består av mange private aktører, aktører som er veldig viktig for sporten vår. Med denne fanen vil vi vise til steder der private aktører kan finne informasjon som gjelder deres situasjon under koronapandemien.

NAV

Ved å benytte knappen under finner dere svar på mye av det som gjelder for selvstendig næringsdrivende og frilansere, med blant annet en Q&A med nyttig informasjon. Her får dere også tips til hvordan dere kommer i kontakt med NAV.

LO-Advokatene

LO har en egen Facebookside hvor advokater besvarer aktuelle saker. Ved å trykke på knappen under kan dere gå gjennom mange spørsmål og eventuelt stille spørsmål du måtte lure på selv også.

Hest og helse

Hest og helse har laget en Facebook side for berørte personer og aktører innenfor ryttersporten. Gruppen er ment for de hestebedrifter som tilbyr tjenester til andre; dvs trenere, ridekoler, stutterier, utleiestaller/oppstalling, travstaller, utdanninger med hest, osv – små og store.