Koronavirus

Samleside for all informasjon rundt NRYFs aktiviteter og koronaviruset (covid-19)

Koronavirus illustrasjon 1023x1024

Oversikt over regler og anbefalinger

Her finner du oversikt over både lokale og hvilke nasjonale regler og anbefalinger som gjelder for uvaksinerte og fullvaksinerte.

Siste nytt fra NRYF

Innendørs stevne sprang 1 of 1
17.01.2022

Lettelser for idretten gjør det igjen mulig med konkurranser

Det er igjen mulig å arrangere konkurranser og stevner for ryttersporten både utendørs og innendørs, under hensyntagen til gjeldende smittevernregler og retningslinjer. Det er konklusjonen etter regjerningens pressekonferanse torsdag 13. januar, og møte med Norges idrettsforbund.

Victoria og Oscar 22 of 42
08.12.2021

Nye nasjonale tiltak og anbefalinger

Som følge av utviklingen i koronapandemien innfører regjeringen nå nasjonale tiltak og anbefalinger. Restriksjonene vil ha betydning for både gjennomføring av idrettsarrangement og for idrettsaktivitet for voksne, men ryttersportens natur gjør at denne sporten ikke i like stor grad som andre idretter påvirkes av endringene.

IMG 7453
24.09.2021

Jubler for full gjenåpning

- Jippi, jubler generalsekretær Beate Heieren Hundhammer.

T7 A0518
19.05.2021

Det vil ta tid før stevneavviklingen blir normal igjen

NRYF ga i begynnelsen av mai et generelt klarsignal for stevner, men det ble understreket at klarsignalet ikke innebar at vi befinner oss i en normalsituasjon. Alle har selv ansvar for å forholde seg til nasjonale, regionale og lokale regler og retningslinjer. Det vil ta tid før stevneaktiviteten tar seg opp igjen.

T7 A7146
05.05.2021

Åpner opp for stevner

Norges Rytterforbund åpner for stevner utendørs igjen. – Vi er i en situasjon svært lik den vi var i fjor på denne tiden, men i tillegg må vi nå også forholde oss til regionale og lokale regler og retningslinjer. Dette kan innebære store lokale forskjeller for stevnearrangører og deltakere, sier generalsekretær Beate Heieren Hundhammer.

Dressur stemning
29.04.2021

Har flere alternativer klare når regjeringen har sagt sitt

– Regjeringen har signalisert at de vil komme med informasjon som berører breddeidretten om ikke så lenge. Mens vi venter på det, jobber vi med flere ulike alternativer for stevneavvikling slik at vi kan ha flere løsninger klare når myndighetene har sagt sitt, sier generalsekretær Beate Heieren Hundhammer.

Koronaviruset og utenlandsreiser

Vi anbefaler alle å følge UDs reiseråd. Dersom du velger å dra til utlandet for trening eller konkurranser gjøres dette på egen risiko og eget ansvar. Dette gjelder både nasjonale konkurranser i andre land og internasjonale konkurranser.

Vær oppmerksom på at det kan komme nye karantenebestemmelser mens du er på reise som kan få konsekvenser ved innreise, og at forsikringer kan bli påvirket dersom ikke UDs reiseråd følges.

NRYF utsteder ikke bekreftelse på «nødvendig arbeidsreise» til ryttere og/eller foreldre.

Det er andre anbefalinger for de som har status som toppidrettsutøvere. De utøverne det angår er orientert om disse.