Nyheter

Stilling ledig: Landslagsleder i dressur for ponni og children Publisert: 31.01.2020,  Sist endret: 31.01.2020

Vil du jobbe med Norges beste ryttere og tilrettelegge for at våre yngste dressurryttere på landslagsnivå blomstrer? Da må du lese videre, nå er det ledig stilling som landslagsleder i dressur for ponni og children.

Rytterforbundet søker ny landslagsleder som kan være med på å tilrettelegge og utvikle våre yngre landslagsutøvere. Din arbeidshverdag vil være variert, utfordrende og spennende. Som landslagsleder må du kunne arbeide selvstendig og samtidig være en dynamisk spiller i et effektivt team. Landslagslederen må være resultatorientert og målbevisst med høy motivasjonsevne og en god relasjonsbygger. Landslagsledere rapporterer direkte til sportssjefen og vil være bindeleddet mellom administrasjon, trenere og utøveren. Gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig vil være viktige faktorer for suksess i arbeidet.

 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Ansvarlig for å legge strategi og utarbeide sportsplaner
 • Planlegge og gjennomføre samlinger for utøverne
 • Organisere og koordinere landslagsaktiviteter
 • Coaching og oppfølging av ryttere under samlinger og stevner
 • Ansvar for uttak til mesterskap
 • Representasjonsoppdrag innenfor sine aldersgrupper
 • Være bindeledd mellom landslag og utøvernes egne trenere

 

Din nye arbeidsgiver er opptatt av at du:

 • Har godkjent trenerautorisasjon eller erfaring og kunnskap om dressur
 • Er strukturert, effektiv, operativ, selvstendig og har evne til å tenke helhetlig og strategisk
 • Har minimum trener 2 autorisasjon eller realkompetanse
 • Har gode lederevner: du er flink til å motivere, kommunisere, jobbe i team og få det beste ut av andre
 • Liker å formulere deg skriftlig, har gode norsk- og engelskkunnskaper, generelle datakunnskaper innen office og er venn med laptoppen
 • Gjerne har en allsidig bakgrunn og erfaring fra idretten som organisasjon

 

Hva betyr det å jobbe i Rytterforbundet?

Alt arbeid i Norges Rytterforbund skal bygge på vår visjon som er «Rytterglede for alle – på alle nivåer uavhengig av alder og kjønn». Norges Rytterforbund er avhengig av omverdenens tillit. Samarbeidende organisasjonsledd, offentlige myndigheter, sponsorer, publikum, – alle må ha tillit til NRYFs profesjonalitet og integritet. Dette forutsetter at NRYF som institusjon opptrer med aktsomhet, redelighet og objektivitet, og at organisasjonens tillitsvalgte/ansatte lojalt retter seg etter de retningslinjer som er fastsatt.
Å følge våre verdier og stå bak disse, er en viktig del av å jobbe i Rytterforbundet. Våre verdier er: Frivillighet, demokrati, lojalitet, fellesskap, helse, ærlighet og dyrevelferd.

 

For å etterleve våre verdier har vi utviklet verdikoden «RASK» for vårt arbeid og engasjement. Verdikoden skal være en veileder for å skape et inkluderende, høflig og vennlig miljø. RASK innebærer at vi snakker med hverandre og ikke om hverandre. RASK handler om å utøve sporten på hestens premisser, om å ivareta god hestevelferd i enhver sammenheng. RASK handler om antidoping

RESPEKT – overfor hesten, utøveren og organisasjonen
ANSVAR – overfor hesten, utøveren og organisasjonen
SIKKERHET – overfor hesten, utøveren og organisasjonen
KUNNSKAP – om hesten, utøveren og organisasjonen

RASK skal prege det vi gjør og det vi kommuniserer. Vi skal tenke: Bygger det jeg gjør eller sier nå opp under RASK? Gjennom å jobbe for og å synliggjøre rytterglede, hestevelferd og RASK, skal vi bygge og bevare et godt omdømme.

 

Det vil forekomme en del reisevirksomhet i arbeidet. Ønsker du flere opplysninger om stillingen kan du henvende deg til sportssjef Nina Johnsen (nina@rytter.no / 452 32 211)

 

Søknad og kortfattet CV, merket «Søknad landslagsleder Dressur ponni/children» sendes på e-post til nina@rytter.no.

Søknadsfrist: tirsdag 18. februar.

Alle som jobber med barn og unge som ansatt i Norges Rytterforbund må fremvise politiattest.

 

X