Nyheter

Steward kurs 24-26 november 2017 Publisert: 09.11.2017,  Sist endret: 09.11.2017

”Jeg kunne kanskje tenke meg å bli Steward.” Har du vært inne på denne tanken, og er over 18 år? Da er det akkurat du som bør melde deg på kurs.

For å bli en god Steward, kreves det en kort utdanning, men mye praksis. Nå har du muligheten til å bli med på et spennende kurs som arrangeres i forbindelse med L-stevne sprang på Epona, i Kristiansand. Du vil få god innføring i hva en Stewards oppgave er på et stevne, og samtidig få være med å prøve ut noen av disse oppgavene. Dette gjelder ikke bare sprang, men også dressur, feltritt osv. ALLE grener. Dommeraspiranter og dommer I oppfordres til å delta.  Alle må ha KR 1 kurs før de kan gå Steward kurs.

Teori fredag 24.november etter stevneslutt ca. kl. 18.30 –  22.00. Start lørdag og søndag 30 minutter før start første klasse, deretter praksis gjennom stevnedagene og litt teori etter stevneslutt og avsluttende prøve søndag.

Kursleder: Geir Madland

Utgifter til overnatting og måltider utenfor stevneplassen, samt mat utover de oppsatte måltider under kurset, dekkes av den enkelte deltager.

Bindende påmelding senest 17.11.

Deltagernavn, adresse, klubb, fødselsdato, mail og tlf. nr., sendes til lotti@torp-gard.no

Pris for kurset er kr 1100 for medlemmer av VARYK, 1400 fra andre kretser. VARYK sine medlemmer har fortrinnsrett. Begrenset antall plasser.

Vi ønsker deg velkommen til et spennende kurs!

 

 

X