Stevnestart

FEI-stevner

Bestille FEI-pass/FEI-registrering

Ridesport_feltritt

Foto: Roger Svalsrød

Hester og ponnier som skal starte FEI-stevner (internasjonale stevner i utlandet) skal ha FEI-pass. Dersom hestens pass ikke har plass til å loggføre medisinsk behandling utført på hesten, trenger du i tillegg Medication Log Book (kontakt NRYF for å få denne). Det kreves at alle hester må ha mikrochip for å få FEI-pass og FEI-registrering. FEI-pass er gyldig i fire år. Merk at norskregistrerte hester med norske ryttere ikke trenger FEI-pass på 1- og 2-stjerners stevner i Norge, med unntak av start i amatørklasser må hesten ha FEI-pass.

OBS!
Ved e
ndring eller  tillegg av stall/sponsornavn i FEI databasen tar FEI et ekstra tillegg på CHF 1000. 

Alle hester må ha nasjonalt hestepass samt inneha gyldig hestelisens i NRYF for å få utstedt FEI-Recognition Card eller bare FEI-registrering. I tillegg må hesten ha microchip, denne bestilles hos Norsk Varmblod  hvis hesten ikke har det fra tidligere.

Merk at FEI opererer med strengere regler for vaksinering enn NRYF. FEI sitt vaksinasjonsreglement finner du på deres hjemmeside.

Norskregistrerte hester med norske ryttere trenger som hovedregel ikke FEI-pass på 1-, og 2-stjerners stevner i Norge, men dette avhenger av gren. Ta kontakt hvis du lurer på om du trenger FEI-pass eller ikke.

Ved eierskifte og lisens på hester som har FEI-pass fra før, skal originalt FEI-pass og Medication Log Book  sendes inn for stempling.

Ved fornyelse av FEI-pass som er gått ut ( Fei pass må fornyes hvert 4. år):

Betal inn gjeldende pris til konto: 7874 06 90077.
Husk betalingsinformasjon: FEI fornyelse og lisensnummer.
Du vil deretter motta et fornyelsesklistremerke i posten. Dette limes inn i FEI-passet.

Trenger hesten/ponnien FEI pass, betal inn gjeldende pris til konto: 7874 06 90077.
Husk betalingsinformasjon: FEI pass og lisensnummer.
OBS!
Da FEI krever så ekstremt gode kopier er vi nødt til å motta originalt nasjonalt hestepass for å kunne lage FEI pass, Diagramsiden/signalement siden må være stemplet av en veterinær!
Ellers blir det ikke godkjent av FEI og man får ikke meldt hesten på FEI stevner.

FEI lisensen for din gren på 900,- kommer i tillegg til den nasjonale hestelisensen. Skal du betale FEI lisensen for første gang må du gjøre det til konto:  7874 06 90077

Har du betalt FEI lisens tidligere, så vil du finne denne i horsepro og kan betale herfra.

X