Nyheter

Sprang: Landslagsledere og støtteapparat for 2019 Publisert: 12.01.2019,  Sist endret: 14.01.2019

I dag var det samling for de aldersbestemte landslagene i Arendal. Her ble landslagslederne og støtteapparatet for sprang presentert.

Vi har vært i prosess med å finne en arvtager etter Nina Braaten, da hun dessverre valgte å trekke seg som landslagsleder for ponni og children sprang i 2018.

Sportssjef Nina Johnsen har ledet prosessen og utviklet en ny struktur som innbefatter inkludering av yngre krefter, som kan være med på å bygge sprangsporten fremover. Dette har blitt gjort ved at man har valgt å ha flere i støtteapparatet rundt landslagslederne.

Landslagslederne for 2019 er:

Mikael Kolind med følgende ansvar:

  • Landslagsleder for senior og U25
  • Ansvarlig uttak ponni og children

Jon Harald Gulliksen med følgende ansvar:

  • Landslagsleder for unge ryttere og junior
  • Observasjon og oppfølging av ponni og children

I tillegg vil Pether Markne hentes inn som en ekstra ressurs ved behov. Noe som Spranglaugets økonomiske støtte bidrar med, i forbindelse med Seniorlandslaget.

Øvrig støtteapparat rundt landslagslederne i sprang vil bestå av følgende personer: Tom Vidar Gjeldnes og Solveig Newermann. Begge er tidligere landslagsryttere. Disse vil få muligheten til å utvikle seg og øke personlig kompetanse i prosessen og være et positivt tilskudd i utviklingen av sprangsporten videre. Heidi Nässelqvist er administrasjonens representant i støtteapparatet.

Mer informasjon kommer i neste utgave av Hestesport, som kommer i postkassene i løpet av uke 7.

X