Nyheter

Sponsorkomité Sportsutvalg Distanse Publisert: 18.07.2019,  Sist endret: 26.07.2019

Vi har gleden av å presentere Lena Moen som leder for nyopprettet Sponsorkomité i Sportsutvalget Distanse. Lena har vært involvert i sporten i flere år som mamma til juniorrytter på landslaget.

Da Fernando Medina ble landslagsleder for distanse og begynte å snakke om lagånd, om det å jobbe mot samme mål, og å jobbe sammen for laget og for Norge; da begynte Lena å tenke på dette med sponsorer også. Hun er overbevist om at det vil være mulig å få til noe bra – både på kort sikt og på lang sikt.

I første omgang tenker hun på sponsorer til selve distanselandslaget junior og senior. Det er her vi må begynne, sier Lena. Gjør vi dette bra, da tenker hun at det kan være bare begynnelsen – og at det på lang sikt kan være mulig med sponsorer ut i bredden også.

 

Lena har allerede utarbeidet underlag for sponsorer, og dersom det noen som har ideer til eventuelle sponsorer, så ta gjerne kontakt direkte med henne. Om noen ønsker å ta kontakt selv med en evt. sponsor, er det også mulig. Ta kontakt med Lena for å få vedlegg med info om Team Norway Endurance samt sponsorpakker. Vedleggene må da sendes med i mail, og hun må kopieres i denne. Dette fordi hun må ha oversikt over aktuelle sponsorer, også for utsending av evt. faktura. All utsending av sponsor avtale, faktura og logo klargjøring må skje gjennom Lena.

Den beste profileringsmuligheten vi har når det gjelder sponsorer, er sosiale media. Pr nå har vi både en Facebook side og en Instagram konto for Team Norway Endurance.

Vi er veldig glad for at Lena har sagt seg villig til å lede Sponsorkomitéen og gleder oss til å få profilert Team Norway Endurance enda bedre.

Mandat for sponsorkomité distanse.

X