Nyheter

Samling under Norwegian Horse Festival Publisert: 07.02.2019,  Sist endret: 16.02.2019

Har du som mål å komme på landslaget eller starte NM? Da bør du få med deg samlingen under Norwegian Horse Festival den 23.februar. Påmeldingsfrist 15.februar.

Samlingen under Norwegian Horse Festival vil være en erstatning for den tradisjonelle “Samling uten hest”, som tidligere har blitt arrangert på Norges Idrettshøyskole.

Overordnet tema for samlingen vil være “Våre veivalg!“. Vi har så mange valg og muligheter i livet, at det er lett å gå seg vill. Så hvilke veier og prioriteringer skal du ta for å komme til det sportslige nivået du har satt deg som mål?

Foredragsholdere

Marius Dammyr  har bred erfaring med arbeid innen toppidrett og næringsliv. Marius sitt klare mål er å coache sine utøvere til å holde fokus på det som er viktig i deres liv, takle forstyrrelsene og nyte reisen på vei mot målet. Marius kommer til å snakke om å ta de riktige veivalgene for å nå de målene du har satt deg.

Lillian Grepne har en lang fartstid innen sporten som både trener og utøver. Lillian har blant annet berider utdanning fra Tyskland, mesterbrev i ridning og eksamen som bevegelsetrener. Lillian har en fantastisk måte å formidle kunnskap på. Lillian kommer til å snakke om basiskunnskapene for å nå de målene man har satt seg gjennom temaet rideteori og hestens anatomi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målgruppe: Seminaret er åpent for alle, men temaene er rettet mot aldersbestemte ryttere i alle grener, som har mål om å ri NM eller komme på landslaget i fremtiden. 

Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm
Tid:  Lørdag 23.februar fra kl 09.00 – 12.00
Pris: kr 380,- (inkluderer lett bevertning og Daypass lørdag til Norwegian horse festival)
Påmeldingsfrist: 21.februar

 

 

 

 

X