Nyheter

Samling under Norwegian Horse festival Publisert: 01.01.2020,  Sist endret: 07.01.2020

Har du som mål å komme på landslaget eller starte NM i 2020?
Da bør du få med deg samlingen under Norwegian Horse Festival den 15.februar.

Samlingen under Norwegian Horse Festival vil være en erstatning for den tradisjonelle “Samling uten hest”, som tidligere har blitt arrangert på Norges Idrettshøyskole.

En av våre foredragsholdere er Lillian Grepne. Hun har en lang fartstid innen sporten som både trener og utøver. Lillian har blant annet berider utdanning fra Tyskland, mesterbrev i ridning og eksamen som bevegelsestrener. Hun har en fantastisk måte å formidle kunnskap på og kommer til å snakke om basiskunnskapene for å nå de målene man har satt seg, med spesielt fokus på grunnridning og løsgjorthet.

Fysioterapeut og dressurrytter Line Synnøve Larsen står også på listen over foredragsholdere under samlingen. Line har blant annet samarbeidet med Norges idrettshøgskole, Olympiatoppen og Norges idrettsforbund innen temaet forebygging av idrettsskader. Dette samarbeidet har resultert i Skadefri-appen og diverse utdanningsmateriell om forebygging av idrettsskader. Line vil under samlingen fokusere på rytteren og trening av denne, både fysisk og mentalt.

Tredje foredragsholder er forbundets sportssjef Nina Johnsen. Gjennom mange år har hun jobbet med toppsporten med fokus på å utvikle et godt system, ikke bare for utøveren, men for hele apparatet rundt denne også. Systemet som har blitt til legges merke til som “den norske modellen”, og de sportslige resultatene som har kommet viser at systemet fungerer. Sportssjefen har overblikket over alle grener i hestesporten og ser helheten på tvers av disipliner og alderstrinn. Tema for hennes foredrag er veien fra bredde til topp.

Mer info kommer, hold av dato!

Her er link til påmelding!

X