Rytterkretser

Telemark og Vestfold Rytterregion

LOGO_Telemark og VestfoldTVRR består av fylkene Telemark og Vestfold, og er nå formelt etablert som én rytterregion. Regionen ligger på vestsiden av Skagerak og ytre Oslofjord, og preges av høy stevneaktivitet, særlig innenfor sprang og dressur.

Terminliste feltritt 2021

Feltrittstevner for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten . 

Terminliste dressur 2021

Lands- og/eller elitestevner i dressur for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten .  En samlet Les mer »

Dressurdommerkurs II

Er du allerede Dressurdommer I og ønsker å oppgradere, eller trenger repetisjonskurs for Dressurdommer II? DDK arrangerer dressurdommerkurs II i Moss helgen 8.-9. februar 2020. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Autorisasjonskort for teknisk personell

Mange har behov for nye kort for teknisk personell. Dere som ikke har – eller trenger nytt på grunn av endret autorisasjon eller har fått flere roller – kan bestille Les mer »

Fagkonferansen 2019 – hestekunnskap på sitt beste! Pether Markne kommer, gjør du?

Pether Markne kommer søndag og skal holde en flott clinic med sprangryttere søndag. Vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 06.09 kl.12 – og håper flere vil ta turen! Siste sjanse å Les mer »

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Turneringer og cuper i TVRR

Vi er nå godt i gang med årets turneringer og cuper. Avanti Cavalli Ponniturnering hadde åpningsstevnet i Bugården i Sandefjord, 25-26. mai. Det neste stevnet i denne turneringen går på Les mer »

Nye Grønt Kort kurs i TVRR

Det arrangeres Grønt Kort Reglementskurs lørdag 29. juni. Kurset holdes på Melsom vgs., og arrangeres av Telemark og Vestfold Rytterregion. Dette kurset er nå fullt, men man kan melde seg Les mer »

Nytt Grønt Kort 1-2. juni.

Jarlsberg og Melsom Rideklubb arrangerer kursene Grønt kort sikkerhet og hestekunnskap, samt praksis i stall og ridetest, på Grorud Gård i Andebu . Da kurset er omtrent fullt, så ta Les mer »

Sprangdommer-1 kurs

TVRR arrangerer sprangdommer-1 kurs 25-26. mai. Kurset arrangeres i Sandefjord. Da vi har fått et avbud, har vi en ledig plass. Ta kontakt med Torbjørg Antonsen, torbjorg.antonsen@sf-nett.no

Sprangdommeraspirantkurs mars 2019

Telemark og Vestfold Rytterregion arrangerer Sprangdommeraspirantkurs i Vestfold 15-17. mars. Det er mange ledige plasser, så her er det bare å melde seg på. Se invitasjon HER

Dressurdommer I kurs

Er du allerede DDA og ønsker å oppgradere DD1, eller trenger repetisjonskurs som DDA eller DD1? DDK arrangerer Dressurdommerkurs I i Moss helgen 16.-17. februar 2019. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Sprangbanebygger, -dommer og stewardkonferanse

Har du glemt å melde deg på årets store samling? 12.-13. januar er det konferanse på Gardermoen. Gå inn på deltager.no og meld deg på. Vi ønsker gjerne at alle Les mer »

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Sprangdommeraspirantkurs i TVRR

Vi minner om sprangdommeraspirantkurset 2-4. november i TVRR. Det er fortsatt rikelig med plasser, så det er bare å melde seg på. Invitasjon kan du lese her.

Stewardkurs i TVRR utsettes

Det planlagte stewardkurset 26-28. oktober i TVRR, må dessverre utsettes, grunnet uforutsette ting. Vi prøver å få satt kurset opp igjen litt senere i høst, og kommer da tilbake med Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Stewardkurs nivå 2

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 03.-04.november. Påmeldingsfristen er 12.oktober. 

Siste cupfinale avviklet

Da er finalen avviklet, i den siste av våre tre turneringer 2018. Finalestevnet i Avanti Cavalli Dressurturnering ble avviklet i Holmestrand sist helgen, av Holmestrand og omegn Rideklubb. I et strålende vær, og Les mer »

Finale Avanti Cavalli Ponniturnering

Finalestevnet i Avanti Cavalli Ponniturnering ble gjennomført av Holmestrand og omegn Rideklubb sist helg, i et strålende sommervær og med mange startende. Ny oppdatert cupliste finner du i høyremenyen. Vi Les mer »

Avanti Cavalli Ponniturnering

Ny oppdatert cupliste for Avanti Cavalli Ponniturnering er lagt ut. Du finner den i høyremenyen under stevner og statutter.  Det var dessverre blitt brukt feil poeng i Clear Round klassene, i Les mer »

Finale i Xpert Hesteturnering

Denne helgen avvikles finalen i Xpert Hesteturnering. Stevnet går i Bugården i Sandefjord, arrangert av Larvik og Sandefjord Rytterklubb. Cupresultatene pr lørdag 18. august, legges ut på Horse Pro, etter Les mer »

Grønt Kort kurs i TVRR

Det arrangeres Grønt Kort kurs i TVRR lørdag 2. juni, samt lørdag 9. juni og søndag 10. juni. Lørdag 2. juni er det Grønt Kort Reglementskurs på Melsom vgs. Arrangør TVRR. Les mer »

Banebyggerkurs 1.-3. juni 2018 Blixland

KOMPETANSEKURS FOR BANEBYGGERE FBB 1 Feltbanebygger 1 (FBB 1) kanbygge: L-stevner: 100 cm hest og LettP Kursinnhold: Kurset tar utgangspunkt i å lage forslag til baner medbanetegninger til stevnet på Les mer »

Turneringer og cuper i TVRR.

Vi er nå i gang med årets turneringer. Avanti Cavalli Dressurturnering hadde åpningsstevnet 8. april på Melsom. Avanti Cavalli Ponniturnering hadde åpningsstevne 1. mai i Bugården i Sandefjord. Xpert Hesteturnering Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Opplæring Equipe

Telemark og Vestfold Rytterregion inviterer til opplæringskurs i stevneprogrammet Equipe, torsdag 26. april 2018 fra kl 17.30. Kurset holdes på Idrettens Hus i Skien. Kurset er først og fremst åpent for klubber Les mer »

Grønt Kort kurs i Skien

Lørdag og søndag, 21-22 april, arrangeres det Grønt Kort kurs på Klosterskogen i Skien. Skien Rideklubb står for arrangementet av kursene Sikkerhet og Hestekunnskap, samt Praksis i stall og ridetest. Les mer »

Feltritt i fokus 10. mars kl 1400

Norges Rytterforbund v/ Grenutvalg Feltritt (GU-F) inviterer  til fokusdag lørdag 10. mars  kl 1400 på Stall Eikeberg. På programmet står mange spennende temaer for alle som vil ha det “tre Les mer »

Grønt Kort Reglementskurs

Det arrangeres Grønt Kort Reglementskurs i TVRR lørdag 10. mars. Kurset holdes på Melsom VGS, Det er allerede en del påmeldte, men vi har fortsatt ledige plasser. Invitasjon her

Trener 1 Ridning 2018 arrangeres på Sørlandet

Ønsker du å ta trenerutdanning i Norges Rytterforbund? Da har du sjansen nå. Vi utlyser årets Trener 1 Ridning på Sørlandet med oppstart i februar. Se invitasjonen og våre fagplaner Les mer »

Comeback cup i TVRR

Det er nå klart hvem som er kvalifisert til å få starte Comeback cup under AEG. Fra Telemark og Vestfold Rytterregion er det disse to: Beatrice Ek/Samowai og  Beate Gifstad/Gørklintgårds Don Delano. Les mer »

Finale i Avanti Cavalli Dressurturnering

I morgen (3. sept.) er det finale i årets dressurturnering. Det er Holmestrand og omegn Rideklubb som står for arrangementet, som går på Holtan gård, som ligger like ved E18. Les mer »

Finale i Avanti Cavalli Ponniturnering

I morgen (27. aug.) er det finale i Avanti Cavalli Ponniturnering. Det er mange påmeldte til stevnet, som arrangeres av Holmestrand og omegn Rideklubb. Ta gjerne en tur innom Holtan Ridesenter, Les mer »

Stewardkurs i TVRR 8-10 sept. -17.

Nå kan du melde deg på stewardkurs i TVRR i forbindelse med KM sprang 8-10 sept. Kurset har vært bekjentgjort i kurskalenderen siden april, og vi håper det er riktig Les mer »

Søkemotor teknisk personell

Søkemotoren er nå oppdatert og endret noe. Ponnimålere har også kommet med i søket og man blir ledet videre til HorsePro. Man kan også gå direkte inn på den på Les mer »

Nye KM-statutter er lagt ut

Du finner de under linken Kretsmesterskap, her på denne siden.

Ny cupliste pr 3. juni.

Ny cupliste for Xpert Hesteturnering er lagt ut, oppdatert etter stevnet i dag. I morgen (4. juni) er det finale, og mange fine premier skal deles ut. Ta gjerne turen til Bugårdsparken Les mer »

Sommercup 2017

Sommercup 2017, et samarbeid mellom Notodden Ryttersportsklubb, Sandsvær Ryttersportsklubb og Kongsberg og omegn Rideklubb. Cupen går i både sprang og dressur. Info og statutter finner du her: Flyer – Sprang Les mer »

Standardmaler kretsmesterskapene – endringer 2017

I 2011 ble det fastsatt standardmaler for kretsmesterskapene i dressur og sprang. Senere ble det fastsatt standardmal for feltritt. Standardmalene er nå oppdatert. Ny frist for endringer er 15. juni!

Grønt Kort kurs 13. mai.

Det avholdes Grønt Kort Reglementskurs i TVRR lørdag 13. mai. Vi har fått noen avbud til dette kurset, og har dermed noen få ledige plasser. Se mer i invitasjonen Reglementskurs Les mer »

Turneringer og cuper i TVRR.

Vi er nå godt i gang med årets turneringer og cuper, og de første stevnene er allerede avviklet. Åpningen av Xpert Hesteturnering ble arrangert i Grenland Ryttersportsklubb på Vallermyrene 23. april. Det Les mer »

Kriterier Unghest VM 2017

World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) arrangerer «World Breeding Championships for Young Horses» (Unghest-VM) i de internasjonale grenene sprang, dressur og feltritt hvert år i samarbeid med FEI.

Ny søknadsrunde til NRYFs Klubbsatsingsprogram

Vi søker nå etter nye klubber som ønsker å gjøre et løft gjennom deltagelse i Klubbsatsingsprogrammet.

Breddesamling feltritt våren 2017

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Aktivitetslederkurs Hest

Er du mellom 16 og 100 år?:) Vil du være med på å skape mer aktivitet i klubben din? Bli med på Aktivitetslederkus Hest 29.april hos Arendal og Grimstad.

Endringer i KR IV Dressur fra 1. mai 2017

Oppdatert utgave av KR IV Dressur er lagt ut og gjelder fra 1. mai 2017. Oppdateringene gjelder en beskrivelse av lettridning i trav i § 442.2, og at MC:3 er Les mer »

Nye dressurprogrammer fra mai 2017

Fra 1. mai 2017 gjelder det nye dressurprogrammer i LC og LB, og det er enkelte endringer i LA:1, MB:1 og MB:3. Alle de nye programmene har årstallet 2017 i Les mer »

Nye Grønt Kort kurs i TVRR

Nye Grønt Kort kurs, som kommer i Telemark og Vestfold Rytterregion (TVRR). Lørdag 22. april arrangerer TVRR reglementskurs på Gislesjø i Skien. Se Invitasjon Lørdag 29. april og søndag 30. april, arrangerer Skien Les mer »

Grønt Kort i TVRR

Det er stor aktivitet og påmeldinger til Grønt Kort kurs for tiden, og det er svært positivt. Lørdag 25. mars arrangerer TVRR Reglementskurs på Melsom vgs. Dette er nærmest fullt. Lørdag og Les mer »

Grønt Kort Reglementskurs

TVRR arrangerer Grønt Kort Reglementskurs på Melsom vgs. lørdag 4. mars. Dette kurset begynner å bli fullt fra venteliste, men det er bare å melde seg til kurs hele tiden. Les mer »

Grenkonferanse dressur og dressurdommerkonferanse 2017

Grenutvalget i dressur (GU-D) og dressurdommerkomiteen (DDK) inviterer til  grenkonferansen i dressur og dressurdommerkonferansen 2017 lørdag 4. mars på Thon Hotel Arena, Lillestrøm og søndag 5. mars på Ellingsrud ridesenter.

Nye medlemmer av dressurdommerkomitéen

Dressurdommerkomitéen (DDK) har fått ny sammensetning. DDK er en underkomité av grenutvalget i dressur (GU-D) og utvalget har ledet prosessen med valg av nye medlemmer til komitéen. Prosessen har vært som Les mer »

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Grønt Kort kurs

TVRR arrangerer Grønt Kort Reglementskurs på Melsom lørdag 28. januar. Dette kurset er fullt, men de som fortsatt melder seg på, blir satt på venteliste. Det beregnes en nytt kurs i februar.

Dressurdommer II kurs i Stavanger

18.-19. februar er det DDII kurs på Soma Ridesenter i Stavangere med kurslærer Trond Asmyr. For mer informasjon og påmelding se http://www.rytter.no/nryf/arrangement/

Trener 1 Ridning 2017 kurs

I 2017 tilbyr Norges Rytterforbund Trener 1 kurs i ridning i Oslo og omegn. Du kan lese om innhold og rammene for kurset i fagplanen under våre utdanningssider. Invitasjonen til trenerkurset Les mer »

Kvalifiserte til Comeback cup.

Da er kvalifiseringen til Ferd Comeback cup klar i TVRR. De to som får ri under AEG er Hanne Margrethe Eriksen/Schøner Stern og Beatrice Ek/V. Carteblanche. Hele listen ligger her: ferd-comebackcup-pr-28nov2016.

Steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferanse

Da er påmeldingene til steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferansene ute. Disse vil finne sted på UBC Ullevaal Stadion 7.-9. januar. Det vil være noen felles deler og noen deler der gruppene Les mer »

Terminliste L/E-stevner dressur 2017

Terminlisten for Lands-/Elitestevner i dressur i 2017 er nå klar.

Foreløpig resultat Ferd Comebackcup

NY liste med de foreløpige resultatene for comebackcup. Du finner de under linken Comebackcup.

Ledige plasser på Reglementskurs 19. nov.

På grunn av en del avmeldinger til Grønt Kort Reglementskurs lørdag 19. nov., er det noen ledige plasser. Du kan melde deg på helt til fredag kveld 18. nov. Invitasjon

Stevnearrangører feltritt 2017

Grenutvalget feltritt (GU-F) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2017  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

Grønt Kort Reglementskurs

Det arrangeres Grønt Kort Reglementskurs på Melsom vgs lørdag 8. okt. Se invitasjon

Nye tillatte hodelag/bitt dressur

08/09/2016 – Hodelaget og tøylene kan bestå av alle slags materialer, så lenge utstyret er sikkert og hestevennlig. Det er imidlertid ikke tillatt å bruke elastisk materiale i noen del Les mer »

Oppdatert terminliste dressur 2017

Oppdatert terminliste 7.september. Ønsker dere å søke om L- og/eller E-stevne i dressur 2017? GU-D har laget en oversikt med datoer for når det ønskes L- og/eller E-stevner i 2017. Arrangør velger Les mer »

Finale Avanti Cavalli Ponniturnering

Nå er siste oppdaterte cupliste i ponniturneringen (pr 3.sept) lagt ut på vår hjemmeside. Gå inn på rytterkretser i høyremenyen til rytter.no, og klikk deg videre. På denne siden finner du Les mer »

Finale Xpert Hesteturnering

Det nærmer seg finale i Xpert Hesteturnering. Helgen 20-21. august er det cupfinaler. Lørdag er det vanlig stevnedag, som teller med i cupene, og søndag er selve finaledagen. Men husk Les mer »

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Stildommeraspirantkurs 28. juni 2016

Tirsdag 28. juni arrangeres det stildommeraspirantkurs i TVRR. Vi søker ryttere, som rir på 1,20 m nivå, og som har lyst å gjøre en tjeneste som stildommer på stevner. Invitasjon Les mer »

Xpert Hesteturnering 2016

Nå er alt klart for åpningsstevne i Xpert Hesteturnering 2016. Søndag 29. mai setter rytterne kursen mot Holmestrand, hvor klubben er klare for å ta imot alle påmeldte. TVRR ønsker Les mer »

Stewardkurs i TVRR

Nå kan vi tilby Stewardkurs, og denne gangen krysser vi fingrene for at det ikke skal bli avlyst. For deg som har tenkt å ta et slikt kurs – sett av Les mer »

Avanti Cavalli Ponniturnering

Stevne nr. 2 i Avanti Cavalli ponniturnering, ble avviklet i helgen, arrangert av Larvik og Sandefjord Rytterklubb. Cupresultatene finner du nå i høyremenyen, under stevner og statutter. Neste stevne i turneringen blir Les mer »

Avanti Cavalli Ponniturnering 2016

Søndag 17. april går startskuddet for årets ponniturnering. Stevnet arrangeres av Skien Rideklubb på Klosterskogen Ridesenter. Alle ryttere, sponsorer og publikum ønskes velkommen.

Oversikt over oppnevnte dressurdommere til L-/E-stevner 2016

Da er listen over oppnevnte dommere fra DDK ute. Listen finner du her. Disse dommerne skal benyttes, husk å ta kontakt i god tid før stevnet og avtal eventuell reise, Les mer »

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Grønt Kort Reglementskurs

To nye Grønt Kort reglementskurs er på gang i TVRR, arrangert av TVRR. Det første er i Skien lørdag 5. mars og det andre på Notodden lørdag 12. mars. Ta Les mer »

Ferd Rideskolecup

Det er avholdt uttaksstevne til Ferd Rideskolecup, og de to som er kvalifisert/uttatt i TVRR er følgende: 1. Andrea Jensen Osland 21 poeng JARL 2. Benedicte Westberg 19 poeng JARL Les mer »

Finale i Xpert Hesteturnering 2015

Lørdag og søndag, 16-17. januar, ønskes det velkommen til finalestevne i Xpert Hesteturnering 2015. Selve finalen går søndag, men både lørdag og søndag teller i sammendraget. Stevnet arrangeres i Grenland Les mer »

FERD Comback Cup

Kvalifiseringslisten for Ferd Comback Cup i TVRR. Se  oversikt

Resultat for Ferd Comebackcup

Kvalifiseringsstevnene er nå gjennomført, og uttaket skjer i januar. Her er resultatet så langt. Ferd Comeback Cup 2016

Xpert Hesteturnering

Neste stevne i Xpert Hesteturnering blir lørdag 21. nov. i Grenland. Stevnet er i kombinasjon med L-stevne denne helgen. Siste stevnet må utsettes til over nyttår, og blir i midten av Les mer »

Hvor finner du nye kurs?

Når nye kurs settes opp, vil du finne disse i kurskalenderen til NRYF. Dette vil nå gjelde alle typer kurs som kommer.

Stewardkurs avlyst

Stewardkurset i Grenland 25-27. sept. er avlyst grunnet manglende deltagelse.

Stewardkurs i Grenland 25.-27. sept. 2015

TVRR arrangerer Stewardkurs i Grenland, i forb. med E-stevne. Ved stor deltagelse, blir medlemmer fra TVRR prioritert. Ta kontakt på tvrr@rytter.no for informasjon. Steward kurs sept 2015

Dressur og Sprangturneringer 2015

Nå er vi i gang med årets turneringer, både i dressur og sprang. Avanti Cavalli Ponniturnering ble åpnet med et vellykket stevne i Holmestrand 1.-2. august. Helgen etter var det duket Les mer »

Sprangbanebyggeraspirantkurs (SBBA) i Sandefjord 22.-23. august

Sprangbanebyggeraspirantkurs (SBBA) Telemark og Vestfold Rytterregion inviterer til SBBA-kurs 22. – 23. August 2015. Kurset avholdes på Sandefjord Motorhotell, Fokserød. Like ved E18 og Torp Flyplass. Kursleder :Odd Ivar Pedersen Les mer »

Kompetansekurs Grønt Kort

Det arrangeres Kompetansekurs for kursholdere innen Grønt Kort, mandag 27. april i TVRR. Informasjon og invitasjon er sendt alle klubber i TVRR. Ta derfor kontakt med din klubb, eller send Les mer »

Horse Pro kurs

Det arrangeres Horse Pro kurs i Telemark og Vestfold Rytterregion 11.- 12. april 2015. Kurset holdes på Sandefjord Motorhotell, og kursleder er Beate Grønstad. Ta kontakt på www.tvrr.no for info og Les mer »

Sprangdommeraspirantkurs

Det arrangeres sprangdommeraspirantkurs i TVRR 06.-08. mars 2015. Det er fortsatt ledige plasser, så meld deg på snarest til tvrr@rytter.no. Invitasjon sprangdommeraspirantkurs mars 2015

Nyhetsarkiv

Rytterkretser

X