Rytterkretser

Sogn og Fjordane Ryttarkrins

LOGO_Sogn og Fjordane_KretsVelkomen til SFRK si heimeside! Her kan du finne informasjon om kva som skjer på hestefronten i fylket. Dersom du eller klubben din har bidrag i form av tekst eller bilete, så send ein e-post til styret

Du finner oss også på facebook.

 

 

Terminliste feltritt 2021

Feltrittstevner for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten . 

Terminliste dressur 2021

Lands- og/eller elitestevner i dressur for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten .  En samlet Les mer »

Dressurdommerkurs II

Er du allerede Dressurdommer I og ønsker å oppgradere, eller trenger repetisjonskurs for Dressurdommer II? DDK arrangerer dressurdommerkurs II i Moss helgen 8.-9. februar 2020. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Autorisasjonskort for teknisk personell

Mange har behov for nye kort for teknisk personell. Dere som ikke har – eller trenger nytt på grunn av endret autorisasjon eller har fått flere roller – kan bestille Les mer »

Fagkonferansen 2019 – hestekunnskap på sitt beste! Pether Markne kommer, gjør du?

Pether Markne kommer søndag og skal holde en flott clinic med sprangryttere søndag. Vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 06.09 kl.12 – og håper flere vil ta turen! Siste sjanse å Les mer »

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Vestlandsmesterskapet i dressur 2019

28. – 30 juni arrangerte Moldegaard Ryttersportsklubb distrikt-lands og Elite stevne i dressur, med innlagt Vestlandsmesterskap i dressur for 2019. Helgen startet med et strålende vær, og tilskuerne koste seg Les mer »

Dressurdommer I kurs

Er du allerede DDA og ønsker å oppgradere DD1, eller trenger repetisjonskurs som DDA eller DD1? DDK arrangerer Dressurdommerkurs I i Moss helgen 16.-17. februar 2019. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Sprangbanebygger, -dommer og stewardkonferanse

Har du glemt å melde deg på årets store samling? 12.-13. januar er det konferanse på Gardermoen. Gå inn på deltager.no og meld deg på. Vi ønsker gjerne at alle Les mer »

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Stewardkurs nivå 2

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 03.-04.november. Påmeldingsfristen er 12.oktober. 

Banebyggerkurs 1.-3. juni 2018 Blixland

KOMPETANSEKURS FOR BANEBYGGERE FBB 1 Feltbanebygger 1 (FBB 1) kanbygge: L-stevner: 100 cm hest og LettP Kursinnhold: Kurset tar utgangspunkt i å lage forslag til baner medbanetegninger til stevnet på Les mer »

VESTLANDSMESTERSKAP I DRESSUR 2018

VM 2018 ble arrangert i et nydelig vår vær helgen 12.-13. april 2018 av Flora Hestesportklubb  ved Sunnfjord Hestesportsenter i Florø. Der var dessverre ikke mange ekvipasjer som hadde funnet vegen til Florø Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Trener 1 Ridning 2018 arrangeres på Sørlandet

Ønsker du å ta trenerutdanning i Norges Rytterforbund? Da har du sjansen nå. Vi utlyser årets Trener 1 Ridning på Sørlandet med oppstart i februar. Se invitasjonen og våre fagplaner Les mer »

Søkemotor teknisk personell

Søkemotoren er nå oppdatert og endret noe. Ponnimålere har også kommet med i søket og man blir ledet videre til HorsePro. Man kan også gå direkte inn på den på Les mer »

Vestlandsmesterskapet i dressur 2017 i Haugesund

I år var det Rogaland Rytterkrets sin tur å arrangere VM i dressur og arrangementet ble lagt til Haugesund Rideklubb.  Det ble et fantastisk arrangement med mange gode prosenter. Der Les mer »

Standardmaler kretsmesterskapene – endringer 2017

I 2011 ble det fastsatt standardmaler for kretsmesterskapene i dressur og sprang. Senere ble det fastsatt standardmal for feltritt. Standardmalene er nå oppdatert. Ny frist for endringer er 15. juni!

Kriterier Unghest VM 2017

World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) arrangerer «World Breeding Championships for Young Horses» (Unghest-VM) i de internasjonale grenene sprang, dressur og feltritt hvert år i samarbeid med FEI.

Ny søknadsrunde til NRYFs Klubbsatsingsprogram

Vi søker nå etter nye klubber som ønsker å gjøre et løft gjennom deltagelse i Klubbsatsingsprogrammet.

Breddesamling feltritt våren 2017

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Endring i statutter for Vestlandsmesterskapet!

Endringen gjelder Klasse VM-MB hvor 2. avdeling fra 2017 vil gå i MB Kür NRYF 2015/2017 Link til statutter for Vestlandsmesterskapet! Vestlandmesterskapet arrangeres i år 9.-11. juni av Haugesund Rideklubb! Kretsene Sogn og Fjordane, Rogaland Les mer »

Endringer i KR IV Dressur fra 1. mai 2017

Oppdatert utgave av KR IV Dressur er lagt ut og gjelder fra 1. mai 2017. Oppdateringene gjelder en beskrivelse av lettridning i trav i § 442.2, og at MC:3 er Les mer »

Nye dressurprogrammer fra mai 2017

Fra 1. mai 2017 gjelder det nye dressurprogrammer i LC og LB, og det er enkelte endringer i LA:1, MB:1 og MB:3. Alle de nye programmene har årstallet 2017 i Les mer »

Sprangdommer I kurs

Hordaland Rytterkrets inviterer til tre dagers Sprangdommer I kurs KURSET ER NÅ FULLT Tid:                      16. – 18. juni 2017 (Landsstevne) Sted:                  Bergen Rideklubb Adresse:            Slettenvegen 117, 5258 Blomsterdalen Les mer »

Årsmøte og årsmelding 2016

Årsmøtet i Sogn og Fjordane Ryttarkrins vart avvikla på Fjordhestgarden på Breim 26.2.2016 Årsmeldinga kan du lese her Referat kjem når godkjent  

Grenkonferanse dressur og dressurdommerkonferanse 2017

Grenutvalget i dressur (GU-D) og dressurdommerkomiteen (DDK) inviterer til  grenkonferansen i dressur og dressurdommerkonferansen 2017 lørdag 4. mars på Thon Hotel Arena, Lillestrøm og søndag 5. mars på Ellingsrud ridesenter.

Nye medlemmer av dressurdommerkomitéen

Dressurdommerkomitéen (DDK) har fått ny sammensetning. DDK er en underkomité av grenutvalget i dressur (GU-D) og utvalget har ledet prosessen med valg av nye medlemmer til komitéen. Prosessen har vært som Les mer »

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Årsmøte innkalling

Årsmøte innkalling for Sogn og Fjordane Ryttarkrins 26.02.2017 Møtested: Norsk Fjordhestgard på Breim kl: 13:00 Klikk på linken for å finne full innkalling med saksliste til årsmøtet. Innkallinga gjeld alle Les mer »

Grønt Kort kompetansekurs 11.februar 2017

  Ønsker du å holde Grønt Kort kurs i din klubb? Da er dette noe for deg. Dato:   Lørdag 11 februar Tid:      kl 12.00-ca 15:00 Sted:   Les mer »

Grønt kort -kurs i S&Fj. våren 2017

Så langt i år er det planlagt 2 grønt-kort kurs i kretsen, begge i Sunnfjord. Grønt Kort er en kort innføring som gir deg basiskunnskaper om hest, sikkerhet og reglement. Les mer »

Rekrutteringssamling dressur P/JR/UR, Alvøen

Grenutvalget i dressur (GU-D) inviterer til rekrutteringssamling for  ponni-, junior- og unge ryttere på Alvøen ridesenter, Bergen lørdag 4. februar 2017. Påmelding innen 1. februar til Bodil Hansen.

Dressurdommer II kurs i Stavanger

18.-19. februar er det DDII kurs på Soma Ridesenter i Stavangere med kurslærer Trond Asmyr. For mer informasjon og påmelding se http://www.rytter.no/nryf/arrangement/

Trener 1 Ridning 2017 kurs

I 2017 tilbyr Norges Rytterforbund Trener 1 kurs i ridning i Oslo og omegn. Du kan lese om innhold og rammene for kurset i fagplanen under våre utdanningssider. Invitasjonen til trenerkurset Les mer »

Steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferanse

Da er påmeldingene til steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferansene ute. Disse vil finne sted på UBC Ullevaal Stadion 7.-9. januar. Det vil være noen felles deler og noen deler der gruppene Les mer »

Terminliste L/E-stevner dressur 2017

Terminlisten for Lands-/Elitestevner i dressur i 2017 er nå klar.

Terminlistemøte 6.november 2016 – program

Terminlistemøte for stemneåret 2017 avholdes på Mo søndag 6. november kl 13.00 Program for møtet: Kl 13-14 Fastlegging av terminlista for 2017 mellom klubbane og krinsstyret. 14-14.30 Oppsummering – statistikk 2014-2016 Les mer »

Resultat fra Sogn og Fjordane CUP i dressur 2016

Vinnere av LC-cup 2016 er Line Hunskaar / Gemma van de Grote Gast. Beate Øren og Thomas tok 2.plass         Vinner av LB-cup 2016 er Mathilde Elisabeth Les mer »

Resultat fra KM dressur 2016

KM i dressur 2016 ble arrangert av Flora Hestesportklubb første helgen i oktober på Sunnfjord Hestesportsenter. I år gikk KM i ponni og i senior. Dommer var Vibeke Bongo.Vi gratulerer Les mer »

Møtereferat

Referat frå styremøter i krinsen finn du her

Invitasjon til terminlistemøte for stevneåret 2017

Søndag 6. november blir det terminlistemøte på Mo og Øyrane VGS på Mo. Det blir gjennomgang av terminliste for 2017. Det vil bli ein fagelig del og matservering. Det vil Les mer »

Resultat fra Sogn og Fjordane CUP i sprang 2016

Vi gratulerer desse med plasseringer i cupane i sprang 2016: Sløyfeutdeling skjer på stemnet på Breim i dag. Dekken til vinnerne vil bli delt ut under terminlistemøte 6.november 70 cm Les mer »

Resultat fra Sogn og Fjordane CUP i kjøring 2016

Kun 2 køyrestemner er gjennomført i 2016. Cup avslutningsstemnet blei avlyst. Det blir derfor kun plasserte i MB cup i år. Premiering vil bli på terminlistemøte 06.nov 16 Vi gratulerer Les mer »

Flora hestesportklubb arrangerer CUP-avslutning og KM i dressur 2016 i helgen 1. og 2.oktober 2016 på Sunnfjord Hestesportsenter

Denne helgen går årets kretsmesterskap i dressur av stabelen for Sogn og Fjordane.  Stevnet er siste stevne som inngår i Sogn og fjordane cupen og er derfor avsluttende Arrangørklubb er Les mer »

Stevnearrangører feltritt 2017

Grenutvalget feltritt (GU-F) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2017  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

Nye tillatte hodelag/bitt dressur

08/09/2016 – Hodelaget og tøylene kan bestå av alle slags materialer, så lenge utstyret er sikkert og hestevennlig. Det er imidlertid ikke tillatt å bruke elastisk materiale i noen del Les mer »

Oppdatert terminliste dressur 2017

Oppdatert terminliste 7.september. Ønsker dere å søke om L- og/eller E-stevne i dressur 2017? GU-D har laget en oversikt med datoer for når det ønskes L- og/eller E-stevner i 2017. Arrangør velger Les mer »

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Vestlandsmesterskapet i Dressur 2016

Helgen 7.-8. mai ble Vestlandsmesterskapet i dressur arrangert av Alvøen Rideklubb, som for anledningen hadde bestilt årets første sommerdager. Der ble noen fine dager på stevne i Alvøen. Vestlandsmesterskapene er åpne Les mer »

Oversikt over oppnevnte dressurdommere til L-/E-stevner 2016

Da er listen over oppnevnte dommere fra DDK ute. Listen finner du her. Disse dommerne skal benyttes, husk å ta kontakt i god tid før stevnet og avtal eventuell reise, Les mer »

Årsmelding 2015

Her finn dykk årsmelding inkludert rekneskap, budsjett, revisormelding og årsmøteprotokoll for året 2015. ARSMELDING2015  

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

VESTLANDSMESTERSKAPET I DRESSUR 2016

I år er det Hordaland sin tur å arrangere Vestlandsmesterskapet i dressur. Det blir arrangert den 7.-8. mai ved Alvøen Rideklubb. Følg med på Horsepro for stevne invitasjon, her finner Les mer »

Dressurdommerkurs på AEG

Mandag 22. og tirsdag 23. februar vil det være dressurdommerkurs med Lone Dichmann, 4* FEI dommer fra Danmark. Vi jobber også for å se om det er mulig å få til Les mer »

Dokumentarkiv SFRK

       

Møteplan SFRK 2015

Her er møteplan for styret i Sogn og Fjordane Ryttarkrins i 2015 23.april – telefonmøte 25.juni – telefonmøte 27.augsut – telefonmøte 6.november – Sunnfjord Hotell Terminlistemøte 7.november på Mo Saker Les mer »

Årsmelding 2014

Her finner du årsmelding for 2014. SFRK_ARSMELDING2014

Nyhetsarkiv

Rytterkretser

X