Rytterkretser

Rogaland Rytterkrets

Rogaland Rytterkrets består av 32 rideklubber og har omtrent 3000 medlemmer, og er dermed en av de største kretsene i Norge. Lik oss gjerne på facebook.

Terminliste feltritt 2021

Feltrittstevner for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten . 

Terminliste dressur 2021

Lands- og/eller elitestevner i dressur for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten .  En samlet Les mer »

TopSpec cup

Gledelig nyhet Selv om vi dessverre ikke klarte å avholde kvalifiseringsstevner for TopSpec cup i år i vår krets så blir det nå en mulighet til at vi kan få Les mer »

Dressurdommerkurs II

Er du allerede Dressurdommer I og ønsker å oppgradere, eller trenger repetisjonskurs for Dressurdommer II? DDK arrangerer dressurdommerkurs II i Moss helgen 8.-9. februar 2020. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Autorisasjonskort for teknisk personell

Mange har behov for nye kort for teknisk personell. Dere som ikke har – eller trenger nytt på grunn av endret autorisasjon eller har fått flere roller – kan bestille Les mer »

Fagkonferansen 2019 – hestekunnskap på sitt beste! Pether Markne kommer, gjør du?

Pether Markne kommer søndag og skal holde en flott clinic med sprangryttere søndag. Vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 06.09 kl.12 – og håper flere vil ta turen! Siste sjanse å Les mer »

Fotograf: Lise Hatlevik.

KM i kjøring 2019.

Helgen 9-11. august vart det arrangert NM i kjøring av Stord Hestesportlag på Stord Hestesportsenter. Under samme arrangement vart det og avholdt Kretsmesterskap i kjøring for både Rogaland og Hordaland. Les mer »

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Vestlandsmesterskapet i dressur 2019

28. – 30 juni arrangerte Moldegaard Ryttersportsklubb distrikt-lands og Elite stevne i dressur, med innlagt Vestlandsmesterskap i dressur for 2019. Helgen startet med et strålende vær, og tilskuerne koste seg Les mer »

FERD RIDESKOLECUP 2020

Da er det å tide å tenke på FERD Rideskolecup 2020 og vi ber de Rideklubbene som ønsker å arrangere kvalifiseringstevnene til denne cupen om å sende inn en søknad Les mer »

NM veka 2019

  Vi trenger interesserte som vil være med på demonstrasjon og opplæring i Mounted Games, og frivillige til NM veka som kan bistå arrangementet av NM i mounted Games. Vil Les mer »

Dressurdommer I kurs

Er du allerede DDA og ønsker å oppgradere DD1, eller trenger repetisjonskurs som DDA eller DD1? DDK arrangerer Dressurdommerkurs I i Moss helgen 16.-17. februar 2019. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Sprangbanebygger, -dommer og stewardkonferanse

Har du glemt å melde deg på årets store samling? 12.-13. januar er det konferanse på Gardermoen. Gå inn på deltager.no og meld deg på. Vi ønsker gjerne at alle Les mer »

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Søknadsfristen for D-stevner for sprang og dressur 2019

Vi minner om søknadsfristen for D-stevner for sprang og dressur 2019, som går ut 01.oktober 2018.  (Ref. ref KR I kap 4, § 140, punkt 6). Alle ønsker eller forslag til Les mer »

Stewardkurs nivå 2

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 03.-04.november. Påmeldingsfristen er 12.oktober. 

Rogaland Rytterkrets inviterer til Dressurdommeraspirantkurs

RORYK arrangerer DDA kurs helgen 29.- 30. September 2018 Sted: Sandnes og Jæren Rideklubb Kurslærer: Torunn Knævelsrud Pris: 1000 kr for medlemmer av RORYK. For medlemmer av andre kretser kr Les mer »

VESTLANDSMESTERSKAP I DRESSUR 2018

VM 2018 ble arrangert i et nydelig vår vær helgen 12.-13. april 2018 av Flora Hestesportklubb  ved Sunnfjord Hestesportsenter i Florø. Der var dessverre ikke mange ekvipasjer som hadde funnet vegen til Florø Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Prestasjonskonferansen i Stavanger

        Olympia toppen ønsker å invitere deg til Prestasjonskonferansen i Stavanger som arrangeres av Olympiatoppen Sørvest. Det er første gang Prestasjonskonferansen arrangeres i Stavanger. Konferansen er en Les mer »

Hva skjer hos klubbene?

Har dere noen hyggelige, hesterelaterte saker som skjer i klubben? Send inn til kretsen slik at vi kan publisere på nettsidene. Kretsen ønsker å bli mer synlige digitalt og vil Les mer »

Dressurdommeraspirantkurs 2018

Etter forespørsel fra klubbene har kretsstyret planlagt et Dressurdommeraspirantkurs i 2018. Dette skal gjennomføres 29-30.september. Invitasjon og påmelding kommer snart.  

Allmøte for medlemmer i Rogaland Rytterkrets

Til alle rideklubber i Rogaland Rytterkrets         Som tidligere annonsert avholder vi ett allmøte i år, dato er 30. november 2017 Sted: Park Inn Hotell Stavanger, Lagårdsveien  Les mer »

Sprangdommeraspirantkurs

Rogaland Rytterkrets inviterer til SDA-kurs Kurssted 17-19.november: Rytterstuen hos Kolnes Rytterklubb,  Kolnesvegen 42, 4050 SOLA.  Kurssted 8-10. desember: Haugesund Rideklubb, Stallveien 9, 5500 Haugesund Kurset er åpent for personer som ønsker Les mer »

Vestlandsmesterskapet i dressur 2017 i Haugesund

I år var det Rogaland Rytterkrets sin tur å arrangere VM i dressur og arrangementet ble lagt til Haugesund Rideklubb.  Det ble et fantastisk arrangement med mange gode prosenter. Der Les mer »

Standardmaler kretsmesterskapene – endringer 2017

I 2011 ble det fastsatt standardmaler for kretsmesterskapene i dressur og sprang. Senere ble det fastsatt standardmal for feltritt. Standardmalene er nå oppdatert. Ny frist for endringer er 15. juni!

Ny søknadsrunde til NRYFs Klubbsatsingsprogram

Vi søker nå etter nye klubber som ønsker å gjøre et løft gjennom deltagelse i Klubbsatsingsprogrammet.

Breddesamling feltritt våren 2017

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Endring i statutter for Vestlandsmesterskapet!

Endringen gjelder Klasse VM-MB hvor 2. avdeling fra 2017 vil gå i MB Kür NRYF 2015/2017 Link til statutter for Vestlandsmesterskapet! Vestlandmesterskapet arrangeres i år 9.-11. juni av Haugesund Rideklubb! Kretsene Sogn og Fjordane, Rogaland Les mer »

Nye dressurprogrammer fra mai 2017

Fra 1. mai 2017 gjelder det nye dressurprogrammer i LC og LB, og det er enkelte endringer i LA:1, MB:1 og MB:3. Alle de nye programmene har årstallet 2017 i Les mer »

Stewardkurs på Sandnes og Jæren Rideklubb

Rogaland Rytterkrets inviterer til Stewardkurs med kursholder Mai-Helen Kjærnes (Maja) på Sandnes og Jæren Rideklubb. Kurset starter fredag 19/5 med teori, teori og praksis lørdag og søndag. Klokkeslett vil vi Les mer »

Feil og Stil Dommeraspirant kurs

Vi inviterer til Feil og Stil Dommeraspirant kurs hos Haugesund Rideklubb 20-21 mai. Gitte Flam er kursholder. Vi trenger flere flinke Feil og Stildommere, så er du interessert, ser mye Les mer »

Aspirantkurs for sprangbanebyggere

Det vil bli avholdt aspirantkurs for sprangbanebyggere 1-2 april på Øksnevad VGS. Lørdag med teori er også åpen for dem som ønsker å lære mer om hindertyper, avstander etc. Marit Les mer »

Rekrutteringssamling med programridning for P/JR/UR Alvøen, fredag 31. mars

Grenutvalget i dressur (GU-D) inviterer til rekrutteringssamling for  ponni-, junior- og unge ryttere på Alvøen ridesenter, Bergen fredag 31. mars 2017. Vi er så heldige å ha fått Kurt Christensen til å dømme og veilede Les mer »

Grenkonferanse dressur og dressurdommerkonferanse 2017

Grenutvalget i dressur (GU-D) og dressurdommerkomiteen (DDK) inviterer til  grenkonferansen i dressur og dressurdommerkonferansen 2017 lørdag 4. mars på Thon Hotel Arena, Lillestrøm og søndag 5. mars på Ellingsrud ridesenter.

Innkalling til rytterkretstinget 2017

Til alle Rideklubber i Rogaland Rytterkrets Vennligst finn vedlagt innkalling til årsmøte 20. mars kl. 18.30 på Hummeren Hotel i Tananger. Vi minner også om at det i år er Les mer »

Nye medlemmer av dressurdommerkomitéen

Dressurdommerkomitéen (DDK) har fått ny sammensetning. DDK er en underkomité av grenutvalget i dressur (GU-D) og utvalget har ledet prosessen med valg av nye medlemmer til komitéen. Prosessen har vært som Les mer »

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Rekrutteringssamling dressur for ponni-, junior- og unge ryttere i Stavanger

Grenutvalget i dressur (GU-D) inviterer til rekrutteringssamling for ponni-, junior- og unge ryttere i Stavanger søndag 5. februar 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Rekrutteringssamling dressur P/JR/UR, Alvøen

Grenutvalget i dressur (GU-D) inviterer til rekrutteringssamling for  ponni-, junior- og unge ryttere på Alvøen ridesenter, Bergen lørdag 4. februar 2017. Påmelding innen 1. februar til Bodil Hansen.

Dressurdommer II kurs

Dressurdommerkomiteen (DDK) og Rogaland Rytterkrets inviterer til DDII-kurs 18.- 19. februar 2017. Se invitasjon her: Dressurdommer II kurs  

Dressurdommer II kurs i Stavanger

18.-19. februar er det DDII kurs på Soma Ridesenter i Stavangere med kurslærer Trond Asmyr. For mer informasjon og påmelding se http://www.rytter.no/nryf/arrangement/

Terminlisten for Dressur og Sprang 2017

Alle arrangørklubbene må selv registrere alle sine stevnehelger i HP, om dette ikke blir gjort kan det risikeres at tomme luker blir fylt på med søknader som kommer i løpet Les mer »

Grønt kort kurs

Vedlagt ligger invitasjon invitasjon til grønt kort kurs på Sandnes & Jæren Rideklubb i romjulen. Velkommen til kurs!

Nye unge hestejenter i Indre Haugaland Ryttersportsklubb

Lørdag 12.nov inviterte IHRK unge hestejenter fra ulike nasjoner, bosatt i kommunen, til å være med den allerede etablerte «Stallgjengen» Stallgjengen viste ivrig hvordan hestene skal håndteres og stelles, og Les mer »

KR og klubbstevner

Vi minner om at KR også gjelder for klubbstevner, rekruttstevner etc.,  som arrangeres av klubber tilsluttet NRYF. Husk f.eks aldersbestemmelse hest, samt deltakersløyfe barn under 12 år.

Steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferanse

Da er påmeldingene til steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferansene ute. Disse vil finne sted på UBC Ullevaal Stadion 7.-9. januar. Det vil være noen felles deler og noen deler der gruppene Les mer »

Terminliste L/E-stevner dressur 2017

Terminlisten for Lands-/Elitestevner i dressur i 2017 er nå klar.

Invitasjon til Olympiatoppens kunnskapsturne

Velkommen til Olympiatoppens kunnskapsturne Vi har gleden av å invitere  til Kunnskapsturne. Den avholdes 23. november kl.18 på Universitetet i Stavanger. Jeg vil gjerne melde meg på, klikk her Dersom du har spørsmål, Les mer »

Stevnearrangører feltritt 2017

Grenutvalget feltritt (GU-F) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2017  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

Nye tillatte hodelag/bitt dressur

08/09/2016 – Hodelaget og tøylene kan bestå av alle slags materialer, så lenge utstyret er sikkert og hestevennlig. Det er imidlertid ikke tillatt å bruke elastisk materiale i noen del Les mer »

Oppdatert terminliste dressur 2017

Oppdatert terminliste 7.september. Ønsker dere å søke om L- og/eller E-stevne i dressur 2017? GU-D har laget en oversikt med datoer for når det ønskes L- og/eller E-stevner i 2017. Arrangør velger Les mer »

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Vestlandsmesterskapet i Dressur 2016

Helgen 7.-8. mai ble Vestlandsmesterskapet i dressur arrangert av Alvøen Rideklubb, som for anledningen hadde bestilt årets første sommerdager. Der ble noen fine dager på stevne i Alvøen. Vestlandsmesterskapene er åpne Les mer »

statutter KM sprang 2016

Se vedlegg for statutter : Statutter KM Sprang

Invitasjon til SD-1 kurs i Haugesund

Vedlagt ligger invitasjon til SD-I kurs hos Haugesund Rideklubb under landsstevnet i april. roryk-invitasjon-sd-i-kurs

Årsmøtedokumentene

Alle årsdokumentene finner dere her. Se vedleggene: Årsrapport 2015  Revidert lov 2015  Statutter KM Sprang 2016  Statutter KM Dressur 2016

Oversikt over oppnevnte dressurdommere til L-/E-stevner 2016

Da er listen over oppnevnte dommere fra DDK ute. Listen finner du her. Disse dommerne skal benyttes, husk å ta kontakt i god tid før stevnet og avtal eventuell reise, Les mer »

Invitasjon til dressurdommer I kurs

Dressurdommerkomiteen ønsker å invitere deltakere med DDA som vil oppgradere til DDI og for de som ønsker repetisjon for DDI. Kurset vil holde sted på Tanum ridesenter 2,- 3. april Les mer »

Invitasjon til dressurdommer II kurs

Dressurdommerkomiteen ønsker å invitere deltakere med DDI som vil oppgradere til DDII og repetisjon for DDII og høyere. Kurset vil holde sted på Ellingsrud ridesenter 16,- 17. april 2016. Se Les mer »

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Innkalling til rytterkretsting

Rogaland Rytterkrets inviterer til Rytterkretsting 14.03.2016. Vedlagt finner du innkalling: Innkalling til rytterkretsting

VESTLANDSMESTERSKAPET I DRESSUR 2016

I år er det Hordaland sin tur å arrangere Vestlandsmesterskapet i dressur. Det blir arrangert den 7.-8. mai ved Alvøen Rideklubb. Følg med på Horsepro for stevne invitasjon, her finner Les mer »

Stewardkurs 4 – 6 mars

Vi ønsker alle hestekyndige folk over 18 år velkommen til Stewardkurs. Kurset holdes på  SJR helgen  4 – 6 mars. Påmelding innen mandag 29. februar. invitasjon stewardkurs

Banebygger kurs 12-14 februar avlyst

Banebygger kurs 12-14 februar er dessverre avlyst pga for få påmeldte. Velkommen til banebygger kurs. Kurset holdes på  SJR helgen 12-14 februar. Det er åpen for alle, både for de Les mer »

Ferd Rideskolecup

                    Nå er poengfordelingen etter kvalifiseringen i Ferd Rideskolecup klar. Vi ønsker å gratulerer Lene Berekvam og Tiova Theofel Hammer som er kvalifisert til å ri finalen i rideskolecupen under Les mer »

Dressurdommerkurs på AEG

Mandag 22. og tirsdag 23. februar vil det være dressurdommerkurs med Lone Dichmann, 4* FEI dommer fra Danmark. Vi jobber også for å se om det er mulig å få til Les mer »

Kompetansekurs for nye kursholdere til Grønt kort

Ønsker du å holde Grønt Kort kurs i din klubb? Da bør du melde deg på kompetansekurs for nye kursholdere til grønt kort. Kurset er satt opp torsdag 11. februar Les mer »

Feil og Stil dommerkurs

Rogaland Rytterkrets inviterer til 2 dagers Feil og Stil dommerkurs 23.- 24. januar 2016. Se invitasjon: Feil og Stil dommerkurs

Vil du slippe å ri med briller eller kontaktlinser?‏

Kjære alle rytterkretser Memira Øyeklinikker er størst i Norden innen øyelaser og linsebytteoperasjoner. Norges Rytterforbund og Memira har et prøveprosjekt for å se på muligheter for fremtidig samarbeid. Derfor får Les mer »

Påminnelse om allmøte

Til alle Rideklubber i RORYK Vennlig påminnelse Det er veldig få påmeldte til Allmøte i fra Nordfylket, så fristen for påmelding utsettes til søndag 15.november for møte i nord. Frist påmelding Les mer »

innkalling til allmøter

Til alle rideklubber i RORYK Vi har gleden av å innkalle til allmøter. Det vil avholdes to møter – 1 i nordfylket og 1 i sørfylket. I nordfylket er møte Les mer »

NRYF inviterer til klubbkveld

NRYF inviterer til klubbkveld 11.11.15 kl 18-20 i Auditoriet på Øksnevad Vgs Meld dere på via egen klubb innen 28.10.15, så sendes der en samlet påmelding for klubben sine medlemmer Les mer »

Dressurdommer 1 kurs

Rogaland Rytterkrets og DDK inviterer til dressurdommer 1 kurs 14.-15. November. Se invitasjon her: DDI-kurs 14-15.11.15

Grønt kort kurs

Rogaland rideklubb inviterer til grønt kort kurs 24. og 25. september i rytterstuen på Rogaland Rideklubb.Torsdag 24.09 kl 16.00 – 20.00 – KR1Fredag 25.09 kl 16.00 – 18.30 – Sikkerhet Les mer »

Vi minner om søknadsfristen for D-stevner for sprang og dressur 2016

Vi minner om søknadsfristen for D-stevner for sprang og dressur 2016, som går ut 01.oktober. (Ref. ref KR I kap 4, § 140, punkt 6). Alle ønsker eller forslag til Les mer »

REN UTØVER

Ren Utøver er et e-læringsprogram for idrettsutøvere og støtteapparat, oppdatert i henhold til antidopingregelverk gjeldende fra 1. januar 2015. Gjennom sju korte opplæringsmoduler på 3 til 4 minutter, vil du Les mer »

Jæren Kjøre- og rideklubb inviterer til Grønt kort kurs

Jæren kjøre- og rideklubb inviterer til Grønt kort kurs 26.mai, 1-2 juni 2015. lnvitasjon Grønt Kort kurs mai-juni Jæren kjøre og rideklubb

Nye Grønt kort 2015 – Kompetansekurs for kursholdere

Ønsker du å holde Grønt Kort kurs i din klubb? Da er dette noe for deg. Dato:   Tirsdag 02. Juni Tid:      kl 17:30 -21:00 Sted:   Haugesund/Karmøy Les mer »

Invitasjon til Grønt kort kurs

Rogaland Rytterkrets inviterer til fullt grønt kort kurs 27., 29. april og 4. mai. Se invitasjon og informasjon om påmelding her. Invitasjon Grønt Kort kurs 27., 29. april og 4. Les mer »

Sende inn årsmøtedokumentasjon

Vi regner med at de fleste av dere nå har avholdt årsmøter og fått oppdatert styreinformasjon. Minner om at årsmøtedokumentasjon også skal sendes til rytterkretsen. I den forbindelse er det Les mer »

Kretstinget 2015

Rogaland Rytterkrets var stolte over å kunne dele ut en hederspris på Kretstinget, til Siri Oftedal Lode ,for hennes innsats som trener i 2014.Hun har virkelig satt Nærbø Rideklubb på Les mer »

Årsmøte 2015

Vedlagt ligger informasjon til årsmøte i Rogaland Rytterkrets 2015 som holdes på Quality Airport Hotel Stavanger 16.03.2015, samt organisasjonsplan for RORYK. Sakspapirer rytterting 16 3 2015 Fullmaktskjema 2015 Organisasjon RORYK Les mer »

Rabatt på kiropraktorbehandling

Tina Eckholdt er utdannet kiropraktor og dyrekiropraktor og ønsker å øke fokus på egentrening og behandling av de som holder på med ryttersport. Hun har selv ridd i flere år Les mer »

Introkurs voltige 13.-15. mars

GU-V ønsker å spre voltige til hele landet! Kanskje dere allerede har forsøkt litt turning på hesteryggen i forbindelse med juleshow eller oppvisning? Eller dere har lyst til å forsøke Les mer »

Nye Grønt kort 2015 – Kompetansekurs for kursholdere

Ønsker du å holde Grønt Kort kurs i din klubb? Da er dette noe for deg. Dato:   onsdag 11.mars Tid:      kl 17:00 -21:00 Sted:    Hummeren hotell, Les mer »

Longeringskurs

GU voltige inviterer til longeringskurs på Sandnes & Jæren Ridesenter 21-22. februar. Kurset er kompetansegivende, dvs. etter gjennomført kurs kan man longere alle klasser på stevner i Norge. Les mer Les mer »

Grønt kort – sikkerhetskurs 02.02.2015

Grønt kort – Sikkerhetskurs. Mens vi venter på å få utdannet kursholdere arrangerer kretsen sikkerhetskurs på Hummeren Hotell 2.2. 2015 kl 18:00, påmelding via minidrett.no  Hestens instinkter og adferd * Kommunikasjon Les mer »

Prestasjoner på høyt nivå i 2014

Godt nyttår til dere alle. Vi nærmer oss mars og dermed også årsmøte i rytterkretsen. I den forbindelse deler vi ut påskjønnelser for prestasjoner på høyt nivå. Disse gis til Les mer »

Mal for reiseregning

Vedlagt ligger mal som skal benyttes ved søknad om reiseregninger. Reiseregning MalRORYK

Finalister FERD Rideskole cup

I Rogaland er det nå avholdt to kvalifiseringsstevner for FERD rideskolecup, et på Rogaland Rideklubb 06. desember med 6 deltakere og et på Sandnes og Jæren Rideklubb 20.-21. desember med Les mer »

Finalist i FERD Comeback cup

Det er forsøkt avholdt 3 kvalifiseringsstevner i FERD Comeback cup, en på Rogaland Rideklubb 8-9. nov., en i Haugesund og en på Sandnes & Jæren, dessverre var det kun stevnet Les mer »

Nyhetsarkiv

Rytterkretser

X