Rytterkretser

Nord-Trøndelag Rytterkrets

Her publiseres kurs og nyheter fra Nord-Trøndelag Rytterkrets og klubbene i kretsen. Følg oss gjerne på facebook!

Slik vil vi ha ungdomsidretten i Nord-Trøndelag!

Terminliste feltritt 2021

Feltrittstevner for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten . 

Terminliste dressur 2021

Lands- og/eller elitestevner i dressur for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten .  En samlet Les mer »

Terminlistemøte 2020

Invitasjon til terminlistemøte 2020

Økonomisk støtte NTRYK 2020

Økonomisk støtte NTRYK 2020

Dressurdommerkurs II

Er du allerede Dressurdommer I og ønsker å oppgradere, eller trenger repetisjonskurs for Dressurdommer II? DDK arrangerer dressurdommerkurs II i Moss helgen 8.-9. februar 2020. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Autorisasjonskort for teknisk personell

Mange har behov for nye kort for teknisk personell. Dere som ikke har – eller trenger nytt på grunn av endret autorisasjon eller har fått flere roller – kan bestille Les mer »

Fagkonferansen 2019 – hestekunnskap på sitt beste! Pether Markne kommer, gjør du?

Pether Markne kommer søndag og skal holde en flott clinic med sprangryttere søndag. Vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 06.09 kl.12 – og håper flere vil ta turen! Siste sjanse å Les mer »

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Dressurdommer I kurs

Er du allerede DDA og ønsker å oppgradere DD1, eller trenger repetisjonskurs som DDA eller DD1? DDK arrangerer Dressurdommerkurs I i Moss helgen 16.-17. februar 2019. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Sprangbanebygger, -dommer og stewardkonferanse

Har du glemt å melde deg på årets store samling? 12.-13. januar er det konferanse på Gardermoen. Gå inn på deltager.no og meld deg på. Vi ønsker gjerne at alle Les mer »

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Stewardkurs nivå 2

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 03.-04.november. Påmeldingsfristen er 12.oktober. 

Sør-Trøndelag Rytterkrets

Startlister for RM i sprang er overført til Equipe

 og banebyggeren har lagt til banetegningene for alle klassene på fredag . Velkommen til RM individuelt og lag på Bruråk . Startlister banetegninger Invitasjon Ryttermelding

Banebyggerkurs 1.-3. juni 2018 Blixland

KOMPETANSEKURS FOR BANEBYGGERE FBB 1 Feltbanebygger 1 (FBB 1) kanbygge: L-stevner: 100 cm hest og LettP Kursinnhold: Kurset tar utgangspunkt i å lage forslag til baner medbanetegninger til stevnet på Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Trener 1 Ridning 2018 arrangeres på Sørlandet

Ønsker du å ta trenerutdanning i Norges Rytterforbund? Da har du sjansen nå. Vi utlyser årets Trener 1 Ridning på Sørlandet med oppstart i februar. Se invitasjonen og våre fagplaner Les mer »

Sør-Trøndelag Rytterkrets

RM lag 2017 i sprangridning

Bronse RM-Lag Levanger og Innherred Hestesportsklubb. Sverre Smevik, Lise Johnsen, Christina Stavne and Martine Søreng Landsem.   Sølv RM-Lag Bruråk Hestesportsklubb Gull RM-Lag Trøndelag Hestesportsklubb Regionmesterskapet ble arrangert på Bruråk. Les mer »

Søkemotor teknisk personell

Søkemotoren er nå oppdatert og endret noe. Ponnimålere har også kommet med i søket og man blir ledet videre til HorsePro. Man kan også gå direkte inn på den på Les mer »

Breddesamling feltritt i Trøndelag

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt i Trøndelag søndag 2. juli.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, Les mer »

Regionmesterskap i sprang for Midt-Norge 2017

Statutter og Invitasjon for Regionmesterskap (RM) i sprang individuelt

Regionmesterskapet i sprang arrangeres i år i Fræna 11. – 13. august. Arrangører: Fræna Rideklubb, Molde Hestesportsklubb og Molde Rytterklubb. Invitasjon Statutter RM individuelt finner du her Generelt Regionsmesterskapet (RM) Les mer »

Standardmaler kretsmesterskapene – endringer 2017

I 2011 ble det fastsatt standardmaler for kretsmesterskapene i dressur og sprang. Senere ble det fastsatt standardmal for feltritt. Standardmalene er nå oppdatert. Ny frist for endringer er 15. juni!

Kriterier Unghest VM 2017

World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) arrangerer «World Breeding Championships for Young Horses» (Unghest-VM) i de internasjonale grenene sprang, dressur og feltritt hvert år i samarbeid med FEI.

Ny søknadsrunde til NRYFs Klubbsatsingsprogram

Vi søker nå etter nye klubber som ønsker å gjøre et løft gjennom deltagelse i Klubbsatsingsprogrammet.

Breddesamling feltritt våren 2017

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Endringer i KR IV Dressur fra 1. mai 2017

Oppdatert utgave av KR IV Dressur er lagt ut og gjelder fra 1. mai 2017. Oppdateringene gjelder en beskrivelse av lettridning i trav i § 442.2, og at MC:3 er Les mer »

Nye dressurprogrammer fra mai 2017

Fra 1. mai 2017 gjelder det nye dressurprogrammer i LC og LB, og det er enkelte endringer i LA:1, MB:1 og MB:3. Alle de nye programmene har årstallet 2017 i Les mer »

Grenkonferanse dressur og dressurdommerkonferanse 2017

Grenutvalget i dressur (GU-D) og dressurdommerkomiteen (DDK) inviterer til  grenkonferansen i dressur og dressurdommerkonferansen 2017 lørdag 4. mars på Thon Hotel Arena, Lillestrøm og søndag 5. mars på Ellingsrud ridesenter.

Nye medlemmer av dressurdommerkomitéen

Dressurdommerkomitéen (DDK) har fått ny sammensetning. DDK er en underkomité av grenutvalget i dressur (GU-D) og utvalget har ledet prosessen med valg av nye medlemmer til komitéen. Prosessen har vært som Les mer »

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Dressurdommer II kurs i Stavanger

18.-19. februar er det DDII kurs på Soma Ridesenter i Stavangere med kurslærer Trond Asmyr. For mer informasjon og påmelding se http://www.rytter.no/nryf/arrangement/

Trener 1 Ridning 2017 kurs

I 2017 tilbyr Norges Rytterforbund Trener 1 kurs i ridning i Oslo og omegn. Du kan lese om innhold og rammene for kurset i fagplanen under våre utdanningssider. Invitasjonen til trenerkurset Les mer »

Steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferanse

Da er påmeldingene til steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferansene ute. Disse vil finne sted på UBC Ullevaal Stadion 7.-9. januar. Det vil være noen felles deler og noen deler der gruppene Les mer »

Terminliste L/E-stevner dressur 2017

Terminlisten for Lands-/Elitestevner i dressur i 2017 er nå klar.

Stevnearrangører feltritt 2017

Grenutvalget feltritt (GU-F) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2017  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

Nye tillatte hodelag/bitt dressur

08/09/2016 – Hodelaget og tøylene kan bestå av alle slags materialer, så lenge utstyret er sikkert og hestevennlig. Det er imidlertid ikke tillatt å bruke elastisk materiale i noen del Les mer »

Oppdatert terminliste dressur 2017

Oppdatert terminliste 7.september. Ønsker dere å søke om L- og/eller E-stevne i dressur 2017? GU-D har laget en oversikt med datoer for når det ønskes L- og/eller E-stevner i 2017. Arrangør velger Les mer »

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Oversikt over oppnevnte dressurdommere til L-/E-stevner 2016

Da er listen over oppnevnte dommere fra DDK ute. Listen finner du her. Disse dommerne skal benyttes, husk å ta kontakt i god tid før stevnet og avtal eventuell reise, Les mer »

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Nord-Trøndelag rytterkret inviterer til Stildommerkurs

Kurslærer er Kari Heistad. Stildommerkurset er todelt og har en teoretisk del og en praktisk del. Teorien gjennomføres tirsdag 1.Mars 2016 kl. 18-21 på Solheim Rideleir. Den praktiske delen foregår Les mer »

Reisestøtte for 2015

Ryttere/kusker som har startet stevner utenfor Trøndelag i 2015, kan søke NTRyK om reisestøtte innen 1. mars. Beløpet den enkelte får, avgjøres av styret når vi ser hvor mange søknader Les mer »

Kretsting i NTRyK onsdag 9. mars 2016 kl. 18.30 på Mære Landbruksskole.

  For å kunne avgi stemmer på Kretstinget, må klubbene velge representanter på sine årsmøter, eller styrene må oppnevne representanter etter fullmakt. I begge tilfeller skal NTRyK ha beskjed senest Les mer »

Dressurdommerkurs på AEG

Mandag 22. og tirsdag 23. februar vil det være dressurdommerkurs med Lone Dichmann, 4* FEI dommer fra Danmark. Vi jobber også for å se om det er mulig å få til Les mer »

Sprangdommeraspirantkurs (SDA) 27.- 29. nov 2015

Nord Trøndelag Rytterkrets inviterer til SDA-kurs: Dato:                         27. – 29. november 2015 Kurssted:           Les mer »

Resultater kretsmesterskap

Kretsmesterskap sprang for ponni: Gull: Astrid Elise Bjørnes og Kolkjærs Sammy Sølv: Sigrid Gausen og Munsboro Thornton Astrid Elise og Sammy     Kretsmesterskap sprang for junior/UR: Gull: Marie Skei Les mer »

Kretstrening Kjøring

Invitasjon til kretstrening i kjøring. NTRyK starter opp ny sesong med kretstrening i kjøring. Trener : Liv Korssjøen Hiberg. Kjøretrener 1 og tidligere aktiv i kjøresporten. Tid: Lørdag 3. okt Les mer »

HorsePro-kurs 18.-20.09

Det blir horsepro-kurs for alle kretsens rideklubber 18-20 September, på Valum, under årets KM i dressur. Kursholder er Beate Grønstad, som jobber med hpnett – support og blant annet har Les mer »

Kretstrening sprang

Nord Trøndelag Rytterkrets inviterer til NRYF kretstrening i sprang (fagplan 1) med Gunn Eva Killingberg – 16. august 2015 Innhold:   Kretstreningen følger NRYFs offisielle kretstreningsprogram. Innhold på denne samlingen Les mer »

Kretstrening sprang

Nord Trøndelag Rytterkrets inviterer til NRYF kretstrening i sprang (fagplan 1) med Gunn Eva Killingberg – 14. juni 2015 Innhold:   Kretstreningen følger NRYFs offisielle kretstreningsprogram. Innhold på denne samlingen Les mer »

Innkalling til ekstraordinært årsmøte

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Nord-Trøndelag Rytterkrets. Ekstraordinært årsmøte i NTRyK torsdag 18. juni kl. 20.00 på Kvamslia ( heime hos Henriette Skjelbred). Klubbene har rett til å stille med Les mer »

Resultat kretskarusell 2015

KRETSKARUSELL RESULTATER ETTER FINALENE 30. og 31. Mai 2015.   LC Dressur Ponni Ida Amalie Gomo Hynne Valle Fart                 VDAL     33,25 poeng Katrine Sørensen Moe Togram Blackbird                 VDAL     Les mer »

Foreløpig resultat Kretskarusell 2014/15 *Opdatert

    Foreløpig resultat Hest 70cm SKEY STKJ VDAL NAMS Finale Rytter Hest Klubb SUM 8 10 11     Rose Skei Kicks Veronn STKJ 19 11       Les mer »

Stallfadder kurs

Norges Rytterforbunds Ungdomskomite skal arrangere grunnkurset for Stallfadder 9. mai 2015 på Stall Blakstad, Stjørdal.  Kurset er firedelt og gjennomgår temaene: Verdier, Organisasjon og klubben min, Ledertrening og Aktivitet. Kurset er Les mer »

Sakliste årsmøte

SAKLISTE Årsmøte i Nord-Trøndelag Rytterkrets 12. mars 2015. I peisestua på Mære videregående skole kl 18.30. 1. Godkjenning av frammøtte representanter. 2. Godkjenning av innkalling og sakliste 3. Valg av Les mer »

Støtte Kursavgift

23.-24. Mars vil det bli holdt fagdager hest på Mære. I den anledning ønsker styret i NTRYK å støtte de som deltar med 50% av kursavgiften. Vi anbefaler alle som Les mer »

Grønt kort kompetansekurs

Nye GRØNT KORT 2015-KOMPETANSEKURS FOR KURSHOLDEREDette er for deg som ønsker å holde Grønt Kort kurs i egen klubb. Gratis for medlemmer av klubb tilsluttet NTRyK.Dato: 18. Mars 2015, kl Les mer »

Kretsting 2015

Kretsting i Nord-Trøndelag Rytterkrets blir holdt på Mære videregående skole torsdag 12. mars 2015 kl. 18.30. Saker som ønskes tatt opp på tinget må sendes styret innen 25. februar. Klubbene Les mer »

Reisestøtte

Styret i NTRyK har bestemt at rytterkretsen også i år ønsker å betale ut reisestøtte til ryttere/kusker som i 2014 har startet L-og E-stevner utenfor Trøndelag, eller tilsvarende stevner i Les mer »

Temamøte om kosthold og ernering

NTRyK inviterer til temamøte om kosthold og ernæring onsdag 11. februar kl. 19.00 i kafeteriaen på Sandslia Ridesenter. Møtet er en del av teorien for de som deltar på kretstreningene Les mer »

Ingen Kretstrening

Helgas Kretstrening i sprang er dessverre blitt avlyst pga. få påmeldte.

info ang. stevnesesongen

I tillegg til kretsmesterskap i grenene sprang og dressur, blir det regionsmesterskap i dressur, også kallt Midt-norsk mesterskap. Dette går som L-stevne på Verdal’n som i fjor. (Sjekk kval.krav for Les mer »

Hestesport

Hvis det er noen som er medlem i en klubb tilsluttet NTRyK, som ikke får tilsendt Hestesport, bes de ta direkte kontakt med kretsen.

Vinnere av FERD-kvalifisering

Vinnere av FERD-kvalifisering: 1 plass: Anita Lunde, VDAL, 16 poeng2 plass May Lise Bondø, VDAL, 8 poeng.3 plass Astrid Elise Bjørnes, SKEY, 8 poeng. (May Elise ble nr 2 pga Les mer »

Dressurdommerkurs

Det vil bli avholdt et dressurdommerkurs i februar 2015 i regi av STRyK. Ved interesse eller spørsmål kontakt STRyK.   .

Foreløpig resultat Kretskarusell 2014/15

Foreløpig resultat Hest 70cm SKEY STKJ – – Finale Rytter Hest Klubb SUM 8 10       Rose Skei Kicks Veronn STKJ 18 11         Hanne Les mer »

Vinnere av FERD-kvalifisering

Vinnere av FERD-kvalifisering: 1 plass: Anita Lunde, VDAL, 16 poeng2 plass May Lise Bondø, VDAL, 8 poeng.3 plass Astrid Elise Bjørnes, SKEY, 8 poeng. (May Elise ble nr 2 pga Les mer »

Kretstrening sprang

Det vil bli arrangert kretstrening i sprang på Solheim for Kari Heistad 31.01-01.02. For påmelding og info; kontakt Kari på tlf : 977 62 320

Nyhetsarkiv

Rytterkretser

X