Rytterkretser

Hedmark Rytterkrets

LOGO_Hedmark_KretsHedmark rytterkrets består av 11 rideklubber som er spredt over hele fylket. Det er ett stort spekter i størrelse og type aktiviteter i de forskjellige klubbene.  Kretsen ønsker i samarbeid med klubbene å jobbe for best mulig tilrettelegging for alle medlemmer slik at de kan utøve sin idrett med hesten som partner. Det arrangeres KM og HM i sprang og dressur. Kurs for teknisk personell blir arrangert ved behov.

Lik oss gjerne på facebook!

Terminliste feltritt 2021

Feltrittstevner for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten . 

Terminliste dressur 2021

Lands- og/eller elitestevner i dressur for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten .  En samlet Les mer »

Ny klubb i kretsen

Hedmark Rytterkrets ønsker Atlungstad Rideklubb velkommen i kretsen og lykke til fremover, dem hadde offisiell snorklipping ved ordfører i kommunen.

KM SPRANG UTSATT

Kretsstyret har vedtatt og utsette KM Sprang, grunnet smittefaren for Covid-19, da store deler av kretsens klubber ligger i et området, hvor kommunene har vedtatt at all aktivitet for alle Les mer »

Ny dato for kretsting

 Kretsen har funnet ny dato for kretstinget, det vil bli avhold Mandag 25. Mai via digitale løsninger, alle klubber skal ha fått tilsendt denne informasjonen pr e-post.

Papirer til kretstinget 2020

valgkom.2021Download Valg 2020Download Signert rev beretning 2019Download Resultatrapport 2019Download organisasjonsplan-2019 (2)Download lovnorm-for-sarkretser-regioner.HERKDownload innkallingmed saksliste kretsting2020Download Budsjett.2021pdfDownload Balanserapport 2019Download arsmelding-19Download Styrets innstilling til ny valgkomité 2020Download

Innkalling til kretsting 2020

innkalling-kretsting2020Download

Dressurdommerkurs II

Er du allerede Dressurdommer I og ønsker å oppgradere, eller trenger repetisjonskurs for Dressurdommer II? DDK arrangerer dressurdommerkurs II i Moss helgen 8.-9. februar 2020. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Terminlistemøte

terminlistemote-18Download

Referat styremmøte

referat-fra-kretsmote-sept.-19Download

Hedemarken arrangerer Grønt kort

inforskriv-gront-kort-kurs-okt-2019Download

Lederkurs for Ungdom

lfu-infoskriv-il2019Download

Fagkonferansen 2019 – hestekunnskap på sitt beste! Pether Markne kommer, gjør du?

Pether Markne kommer søndag og skal holde en flott clinic med sprangryttere søndag. Vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 06.09 kl.12 – og håper flere vil ta turen! Siste sjanse å Les mer »

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Kurs i Equip

Hedmark Rytterkrets arrangerer kurs i Equip, Se vedlagt invitasjon for mer informasjon :) Invitasjon equipe-kurs-2019

Grønt kort kurs Nord-Østerdal Hestesportsklubb

 Grønt kort kurs   Det blir Grønt kort kurs i regi av Nord-Østerdal Hestesportklubb Lørdag 09. og Søndag 10. Mars Dette avholdes på Storsteigen VGS, Steigjelen 47, 2560 Alvdal Bygning E, stallen. Les mer »

Kretsting

Styret innkaller til kretsting Lørdag 16. Mars klokka 12. på Forstmann i Elverum, alle klubber i kretsen skal ha fått innkallingen på mail. Vel møtt Styret

Grønt kort kurs hos Hedemarken rideklubb

Hei, Hedemarken arrangerer grøntkort kurs, nå i februar, se vedlagt link inforskriv grønt kort kurs feb 2019 1

Dressurdommer I kurs

Er du allerede DDA og ønsker å oppgradere DD1, eller trenger repetisjonskurs som DDA eller DD1? DDK arrangerer Dressurdommerkurs I i Moss helgen 16.-17. februar 2019. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Sprangbanebygger, -dommer og stewardkonferanse

Har du glemt å melde deg på årets store samling? 12.-13. januar er det konferanse på Gardermoen. Gå inn på deltager.no og meld deg på. Vi ønsker gjerne at alle Les mer »

Hei og godt nytt år! Da ligger terminliste og statutter for årets sesong ute, vi ønsker alle lykke til i årets stevne sesong. Styret Hedemark Rytterkrets

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Stallpotetkurs

Nord-Østerdal Hestesportsklubb arrangerer Stallpotetkurs 25. November, hvis andre klubber ønsker å sende sine representanter, vær vennlig å ta kontakt direkte med klubben. Vedlagt ligger invitasjonen: Mal invitasjon til Stallpotetkurs

Terminlistemøte

Til alle klubbene i Hedmark Rytterkrets, Dere inviteres herved til Terminlistemøte for sesongen 2019 på Myklagard, Løten Lørdag 24.november Kl. 12:00 Fristen for å sende inn ønsker til stevner 2019 Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Stewardkurs nivå 2

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 03.-04.november. Påmeldingsfristen er 12.oktober. 

Grønt Kort kurs hos Hedemarken

inforskriv grønt kort kurs mars 2018 ny

Banebyggerkurs 1.-3. juni 2018 Blixland

KOMPETANSEKURS FOR BANEBYGGERE FBB 1 Feltbanebygger 1 (FBB 1) kanbygge: L-stevner: 100 cm hest og LettP Kursinnhold: Kurset tar utgangspunkt i å lage forslag til baner medbanetegninger til stevnet på Les mer »

Lyst til å utvikle klubben deres?

Rytterforbundet har nå lyst ut en ny runde for klubbutvikling, dette er noe å anbefale. Her er det masse nyttig informasjon å hente med seg, for å strukturere styrearbeidet enda Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Kurs i EQUIPE

INVITASJON TIL KURS I EQUIPE: Hedmark Rytterkrets arrangerer i samarbeid med Rytterforbundet kvelds-kurs i det nye programmet Equipe. Dagen blir mandag 7. mai og kurset vil foregå på kveldstid. Vi Les mer »

Grønt kort kurs hos Elverum Rideklubb

Elverum Rideklubb Inviterer til Grønt Kort kurs 13 – 14 Mai 2018. Grønt Kort (GK) er krav for start på utvidede klubbstevner og oppover, og inngangsbilletten til lisenssystemet i rytterforbundet. Les mer »

Retningslinjer for økonomisk støtte til klubber og Teknisk personell

Her ligger retningslinjene ifra kretsen for økonomisk støtte til klubbene og teknisk personell Økonomisk støtte fra kretsen-vedtatt

Kretsting

Hei, Kretstinget blir avholdt Lørdag 24.Mars kl 12.00 på Heia Hotell i Våler. Dokumentene til kretstinget ligger under “Dokumentarkiv HERK” Klubbveileder Trond Wæhler kommer å forteller litt om klubbutvikling/Klubbsatsingsprogrammet til Les mer »

Grønt Kort kurs Nord-Østerdal Hestesportsklubb

Grønt kort kurs 16, NØST Vedlagt ligger Kurs invitasjon til Grønt Kort kurs hos Nord-Østerdal Hestesportsklubb

Hedemarken arrangerer Grønt Kort kurs

inforskriv grønt kort kurs mars 2018 ny Vedlagt ligger informasjon om Grønt kort kurs, som avholdes av Hedemarken Rideklubb

Trener 1 Ridning 2018 arrangeres på Sørlandet

Ønsker du å ta trenerutdanning i Norges Rytterforbund? Da har du sjansen nå. Vi utlyser årets Trener 1 Ridning på Sørlandet med oppstart i februar. Se invitasjonen og våre fagplaner Les mer »

Jule hilsen

Vi i Hedmark Rytterkrets ønsker med dette, å takke alle for et givende år. Mange stevner er avholdt, mange fornøyde ryttere. Noen har fått noen skikkelig oppturer, mens andre tenker Les mer »

Terminliste møte 2018

Hei! Vi minner om Terminliste møte Lørdag 18.November kl 12.00 På Scandic Elgstua, Elverum. Alle klubber anmodes til å møte. ~Styret~

Ønsker du å sitte i grenutvalget?

Nå kan du melde din interesse som grenutvalgsmedlem. Grenutvalgene er Norges Rytterforbunds faglige instanser i sportsfaglige spørsmål innenfor de respektive grener.

Ekstraordinært kretsting 2017

Til klubbene i Hedmark Rytterkrets Innkalling til EKSTRAORDINÆRT KRETSTING 2017 På Myklagard i Løten lørdag 16.09.2017 kl 12.00 Med dette innkaller styret i Hedmark Rytterkrets til ekstraordinært kretsting. Ref. Lovnorm Les mer »

Søkemotor teknisk personell

Søkemotoren er nå oppdatert og endret noe. Ponnimålere har også kommet med i søket og man blir ledet videre til HorsePro. Man kan også gå direkte inn på den på Les mer »

Har du lyst til å være med å utvikle Hedmark Rytterkrets videre?

Eller kjenner du noen som kunne tenke seg å være med på laget? Styret i HERK mangler noen medlemmer, og dermed er vi på utkikk etter 1-2 personer med engasjement Les mer »

Standardmaler kretsmesterskapene – endringer 2017

I 2011 ble det fastsatt standardmaler for kretsmesterskapene i dressur og sprang. Senere ble det fastsatt standardmal for feltritt. Standardmalene er nå oppdatert. Ny frist for endringer er 15. juni!

Kriterier Unghest VM 2017

World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) arrangerer «World Breeding Championships for Young Horses» (Unghest-VM) i de internasjonale grenene sprang, dressur og feltritt hvert år i samarbeid med FEI.

Ny søknadsrunde til NRYFs Klubbsatsingsprogram

Vi søker nå etter nye klubber som ønsker å gjøre et løft gjennom deltagelse i Klubbsatsingsprogrammet.

Breddesamling feltritt våren 2017

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Endringer i KR IV Dressur fra 1. mai 2017

Oppdatert utgave av KR IV Dressur er lagt ut og gjelder fra 1. mai 2017. Oppdateringene gjelder en beskrivelse av lettridning i trav i § 442.2, og at MC:3 er Les mer »

Nye dressurprogrammer fra mai 2017

Fra 1. mai 2017 gjelder det nye dressurprogrammer i LC og LB, og det er enkelte endringer i LA:1, MB:1 og MB:3. Alle de nye programmene har årstallet 2017 i Les mer »

Ekstraordinært kretsting, Hedmark Rytterkrets

På bakgrunn av få fremmøtte på årets kretsting valgte de fremmøtte å ikke godkjenne sakslisten. Det blir dermed innkalt til ekstraordinært kretsting i Hedmark Rytterkrets i løpet av den første Les mer »

Saksliste til kretstinget 2017 med vedlegg

Saksliste til Kretstinget 2017 med vedlegg kan lastes ned her.

Innkalling til kretsting 30.03.2017

Til klubbene i Hedmark Rytterkrets Innkalling til KRETSTING 2016 på First Hotels Central Elverum Torsdag 30.03.2017 kl. 18.00 Med dette innkaller styret i Hedmark Rytterkrets til ordinært kretsting. Ref. Lovnorm Les mer »

Grenkonferanse dressur og dressurdommerkonferanse 2017

Grenutvalget i dressur (GU-D) og dressurdommerkomiteen (DDK) inviterer til  grenkonferansen i dressur og dressurdommerkonferansen 2017 lørdag 4. mars på Thon Hotel Arena, Lillestrøm og søndag 5. mars på Ellingsrud ridesenter.

Nye medlemmer av dressurdommerkomitéen

Dressurdommerkomitéen (DDK) har fått ny sammensetning. DDK er en underkomité av grenutvalget i dressur (GU-D) og utvalget har ledet prosessen med valg av nye medlemmer til komitéen. Prosessen har vært som Les mer »

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Dressurdommer II kurs i Stavanger

18.-19. februar er det DDII kurs på Soma Ridesenter i Stavangere med kurslærer Trond Asmyr. For mer informasjon og påmelding se http://www.rytter.no/nryf/arrangement/

Trener 1 Ridning 2017 kurs

I 2017 tilbyr Norges Rytterforbund Trener 1 kurs i ridning i Oslo og omegn. Du kan lese om innhold og rammene for kurset i fagplanen under våre utdanningssider. Invitasjonen til trenerkurset Les mer »

Steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferanse

Da er påmeldingene til steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferansene ute. Disse vil finne sted på UBC Ullevaal Stadion 7.-9. januar. Det vil være noen felles deler og noen deler der gruppene Les mer »

Terminliste L/E-stevner dressur 2017

Terminlisten for Lands-/Elitestevner i dressur i 2017 er nå klar.

Stevnearrangører feltritt 2017

Grenutvalget feltritt (GU-F) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2017  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

Nye tillatte hodelag/bitt dressur

08/09/2016 – Hodelaget og tøylene kan bestå av alle slags materialer, så lenge utstyret er sikkert og hestevennlig. Det er imidlertid ikke tillatt å bruke elastisk materiale i noen del Les mer »

Oppdatert terminliste dressur 2017

Oppdatert terminliste 7.september. Ønsker dere å søke om L- og/eller E-stevne i dressur 2017? GU-D har laget en oversikt med datoer for når det ønskes L- og/eller E-stevner i 2017. Arrangør velger Les mer »

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Grønt kort kurs!

 Grønt kort kurs Det blir Grønt kort kurs i regi av Nord-Østerdal Hestesportklubb Mandag 18. Tirsdag 19 og Onsdga 20 April. Dette avholdes på Storsteigen VGS (Alvdal) Programmet ser slik ut: Mandag Les mer »

Oversikt over oppnevnte dressurdommere til L-/E-stevner 2016

Da er listen over oppnevnte dommere fra DDK ute. Listen finner du her. Disse dommerne skal benyttes, husk å ta kontakt i god tid før stevnet og avtal eventuell reise, Les mer »

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Innkalling til kretstinget

Innkalling til kretstinget 2016 :) Innk. Kretsting 2016

Grønt kort kurs!!

Hedemarken rideklubb arrangerer Grønt kort kurs 29.02 og 05.03.16 :) Infoskriv Gront Kort kurs 29Februar og 5 Mars 2016

Dressurdommerkurs på AEG

Mandag 22. og tirsdag 23. februar vil det være dressurdommerkurs med Lone Dichmann, 4* FEI dommer fra Danmark. Vi jobber også for å se om det er mulig å få til Les mer »

Grønt kort kurs!!

Nord østerdal hestesportklubb arangerer grønt kort kurs 14.02.16 Grønt kort kurs 16, denne brukes

Referat fra styremøte nr.3 2015

Referat fra styremøte nr.3 2015, finner dere her!!Ref fra styremøte 03_15

Referat fra styremøte nr.2 -15

Referat fra styremøte 12.03.15 finner dere her!!Ref fra styremøte 02_15

Elverum rideklubb arrangerer D – stevne sprang

Elverum rideklubb arrangerer D – stevne sprang 19. og 20.09, se link til Horsepro HER :)  

Info ifht KM – lag

Det kan arrangeres følgende lagmesterskap: KM-S lag Er åpent for alle ryttere. KM-S lag arrangeres som følger, 2 ryttere rir høyde 1m og 2 ryttere rir 1.10m. KM-S lag-P Er Les mer »

Grønt kort kurs ;)

Hei Solør rideklubb arrangerer Grønt kort kurs!! Veien til Grønt kort er et kurs for ryttere som vil ut å konkurrere. Det omfatter flere deler, som NRYF`s generelle konkurransereglement, sikkerhet Les mer »

Grønt kort kurs

Nord-Østerdal Hestesportsklubb arrangerer Grønt kort kurs 8. og 9. mai Det blir Grønt kort kurs i regi av Nord-Østerdal Hestesportklubb fredag 8. og lørdag 9. mai. Dette avholdes på Storsteigen Les mer »

Innkalling til Kretsting 2015

Innkalling til Kretsting 2015 finner dere her: Innk. Kretsting 2015

Nye Grønt kort 2015 – Kompetansekurs for kursholdere

Ønsker du å holde Grønt Kort kurs i din klubb? Da er dette noe for deg. Dato:   Lørdag 14 februar 2015 Tid:      kl 12:00 – 16:00 Sted: Les mer »

Nyhetsarkiv

Rytterkretser

X