Rytterkretser

Finnmark Rytterkrets

LOGO_Finnmark_KretsFinnmark Rytterkrets er nok den ferskeste rytterkretsen i landet. Kretsen hadde sitt stiftelsesmøte 05.03.06, og ble senere samme år offisielt godkjent av NRYF.

Stoff til hjemmesiden sendes til kretsen på finnmark.krets@rytter.no

 

Invitasjon til kretstinget 7. mars 2021

Invitasjon til kretstinget for Finnmark rytterkrets. Søndag 7. mars kl. 17.30- digitalt. Mer informasjon finner du i vedlegget.  Invitasjon til kretsting 2021 

Terminliste feltritt 2021

Feltrittstevner for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten . 

Terminliste dressur 2021

Lands- og/eller elitestevner i dressur for 2021 er nå fordelt etter innkomne søknader fra arrangører. Terminlisten finner du HER Vi tar forbehold om eventuelle endringer på terminlisten .  En samlet Les mer »

Invitasjon til kretsting i Levajok 29. februar og 1. mars 2020 med program,saksliste og andre dokumenter.

I tradisjonen tro inviteres alle klubbene til kretsting i Levajok denne helgen, i tillegg til ordinært ting, blir det samling for grønt kort kursholdere, klubbledersamling, informasjon om reglementsendringer, dressurcup osv. Les mer »

Autorisasjonskort for teknisk personell

Mange har behov for nye kort for teknisk personell. Dere som ikke har – eller trenger nytt på grunn av endret autorisasjon eller har fått flere roller – kan bestille Les mer »

Fagkonferansen 2019 – hestekunnskap på sitt beste! Pether Markne kommer, gjør du?

Pether Markne kommer søndag og skal holde en flott clinic med sprangryttere søndag. Vi utsetter påmeldingsfristen til fredag 06.09 kl.12 – og håper flere vil ta turen! Siste sjanse å Les mer »

Steward 2-kurs

24. – 25. august arrangers Steward 2 kurs på Ullevål Stadion. Kursholder er Maja Kjærnes og Baard Anders Lindvaag. Mer informasjon kommer. Søknad om deltagelse sendes til Maja på mail: Les mer »

Ny grønt kort kontakt for Finnmark rytterkrets

Finnmark rytterkrets har fått ny grønt kort kontakt. Hilde K. Brekmo fra Hammerfest har takket ja til å overta vervet etter Ellen Sverdrup og vi ønsker Hilde lykke til med Les mer »

Revidert lovnorm for FRYK

Vedlagt ligger revidert lovnorm for FRYK. Godkjent revidert lovnorm kretstinget 2. mars 2019. Lovnormen ble godkjent av rytterforbundet 13. mars 2019.

Reviderte statutter for dressurcupen

Under kretstingehelgen ble statuttene for dressurcupen endret noe i forhold til i fjor. Den viktigste nyheten er at LC i cupen nå går i UK klasse og at cupen nå Les mer »

Informasjon fra årets kretsting

Årets kretsting ble i tradisjonen tro avholdt i Levajok. Det var fem klubber representert med valgte delegater, dette var Hammerfest, Sør-Varanger, Varanger, Kirkenes og Tana. I tillegg hadde Vidir, Vadsø og Alta Les mer »

Invitasjon til kretsting i Levajok 2. og 3. mars 2018

Det er igjen klart for kretsting og alle klubber inviteres til en helg med variert innhold. i løpet av helgen blir det samling for klubbledere og teknisk personell, informasjon om omorganiseringen i Les mer »

Dressurdommer I kurs

Er du allerede DDA og ønsker å oppgradere DD1, eller trenger repetisjonskurs som DDA eller DD1? DDK arrangerer Dressurdommerkurs I i Moss helgen 16.-17. februar 2019. Sted: Noreødegården Ryttersportssenter i Moss Les mer »

Sprangbanebygger, -dommer og stewardkonferanse

Har du glemt å melde deg på årets store samling? 12.-13. januar er det konferanse på Gardermoen. Gå inn på deltager.no og meld deg på. Vi ønsker gjerne at alle Les mer »

Invitasjon til Trener 1 Ridning kurs 2019

Norges Rytterforbund arrangerer årlig et Trener 1 Ridning kurs. I 2019 går kurset i Oslo og omegn med oppstart i februar. Våre trenerkurs gir autorisasjon som Trener NRYF og er Les mer »

Resultater fra Finnmarkscup i dressur 2018

Resultatene fra dressurcupen er endelig klare og vi kan gratulere alle plasserte med vel gjennomført sesong. Totalt var det 28 ekvipasjer som var påmeldt til cupen, av disse har 13 Les mer »

Fagkonferansen 2018 invitasjon og påmelding

Det nærmer seg! Fagkonferansen 29.-30.september, vil foregå på Drammen Ridesenter og vi håper programmet frister mange til å delta.

Stewardkurs nivå 2

NRYF inviterer til stewardkurs nivå 2 på forbundets lokaler i Oslo den 03.-04.november. Påmeldingsfristen er 12.oktober. 

Banebyggerkurs 1.-3. juni 2018 Blixland

KOMPETANSEKURS FOR BANEBYGGERE FBB 1 Feltbanebygger 1 (FBB 1) kanbygge: L-stevner: 100 cm hest og LettP Kursinnhold: Kurset tar utgangspunkt i å lage forslag til baner medbanetegninger til stevnet på Les mer »

NRYF Fagkonferanse 2018

Årets Fagkonferanse arrangeres på Drammen Ridesenter 29.-30. september. Vi har mye spennende på agendaen og det er gledelig at Jens Fredricson kommer. Fredricson er svensk A-trener, aktiv topprytter  i sprang, anerkjent Les mer »

Statuttene for dressurcup for Finnmark

Endelig er statuttene helt klare og dere kan melde dere på dressurcupen for Finnmark;)) Vi håper på stor deltakelse og mye fin ridning. Husk at påmeldingen ikke er gyldig før Les mer »

Vedtatt Lovnorm for Finnmark rytterkrets

  Vedtatt lovnorm kretstinget 3. mars

Utdeling av æresdiplom

Under årets kretsting ble det også i år delt ut diplomer til de som har utmerket seg gjennom året. Hege Johnsen fra Varanger ble tildelt diplom som “Årets ildsjel”. Hege Les mer »

Kretstinget 2017- informasjon og dokumenter

Kretstinget for 2017 er nå historie og vi må vel kunne si vel blåst:) Totalt var det 14 delegater fra 5 klubber, det sier vi oss fornøyde med. Tilbakemeldingen fra Les mer »

Årets kretstinghelg 3. og 4. mars 2018

  Vedlagt ligger invitasjon og program for årets “Kretstinghelg” I Levajok 3. og 4. mars 2018. Saksliste til kretstinget finner du også her.  Husk at alle klubbene må melde inn sine Les mer »

Søke midler fra Ishavsfondet

Klubber i Finnmark kan søke støtte til de tilbud klubben har for barn og unge. Se nærmere informasjon her: https://www.idrettsforbundet.no/globalassets/finnmark-idrettskrets/dokumenter/ishavskraftfondet-retningslinjer-ny-soknadsfrist.pdf

Invitasjon til kretsting i Levajok 3. og 4. mars 2018

Vedlagt ligger invitasjon til kretstinget i 2018. Håper å se mange av dere der;) Invitasjon til kretsting 2018

Trener 1 Ridning 2018 arrangeres på Sørlandet

Ønsker du å ta trenerutdanning i Norges Rytterforbund? Da har du sjansen nå. Vi utlyser årets Trener 1 Ridning på Sørlandet med oppstart i februar. Se invitasjonen og våre fagplaner Les mer »

Satsning på sprang i Finnmark

Sprangrekrutteringsutvalget melder om at mange klubber har en del aktiviteter på sprangsiden for sine medlemmer. Det har vært egne sprangtreninger flere steder og mange av instruktørene som brukes underviser både Les mer »

Oppdatert informasjon om dressurcup for Finnmark

Hei alle, Arbeidet med statuttene har dessverre tatt tid, men styret er nå klar for å legge siste hånd på verket rett over jul slik at de er klare i god Les mer »

Søkemotor teknisk personell

Søkemotoren er nå oppdatert og endret noe. Ponnimålere har også kommet med i søket og man blir ledet videre til HorsePro. Man kan også gå direkte inn på den på Les mer »

Informasjon om dressurcup for Finnmark og kretsens “Sprangrekrutteringsutvalg”.

Under kretstinget i februar var representantene enige om at det var ønskelig med en egen dressurcup for Finnmark som følge av at NNM ikke lenger arrangeres. Det var også ett Les mer »

Nye statutter for KM i dressur for Finnmark rytterkrets

Norges rytterforbund har laget nye maler for statuttene til KM og kretsstyret har derfor revidert kretsens statutter i dressur og tilpasset dem til den nye malen. Styret arbeider med statuttene for sprang. Les mer »

Standardmaler kretsmesterskapene – endringer 2017

I 2011 ble det fastsatt standardmaler for kretsmesterskapene i dressur og sprang. Senere ble det fastsatt standardmal for feltritt. Standardmalene er nå oppdatert. Ny frist for endringer er 15. juni!

Kriterier Unghest VM 2017

World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH) arrangerer «World Breeding Championships for Young Horses» (Unghest-VM) i de internasjonale grenene sprang, dressur og feltritt hvert år i samarbeid med FEI.

Ny søknadsrunde til NRYFs Klubbsatsingsprogram

Vi søker nå etter nye klubber som ønsker å gjøre et løft gjennom deltagelse i Klubbsatsingsprogrammet.

Breddesamling feltritt våren 2017

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Nye dressurprogrammer fra mai 2017

Fra 1. mai 2017 gjelder det nye dressurprogrammer i LC og LB, og det er enkelte endringer i LA:1, MB:1 og MB:3. Alle de nye programmene har årstallet 2017 i Les mer »

Informasjon fra kretsens Grønt kort ansvarlig

Hei, vedlagt ligger informasjon fra vår nye Grønt kort ansvarlig Ellen Sverdrup. Klubbene bes spesielt merke seg følgende: Alle klubber skal utnevne en person som er klubbens grønt kort kontakt. Les mer »

Informasjon fra kretstinget i Levajok 11.- 12. februar 2017

I tradisjonen tro ble også årets Kretsting avholdt i Levajok, nærmere bestemt i løpet av helgen 11.-12. februar. På selve kretstinget var det 19 valgte delegater, mens det var 22 Les mer »

Arbeid med å lage dressurcup i Finnmark og satsning på sprang/feltritt framover

Informasjon om arbeidet med dressurcup for Finnmark, og satsning på sprang/feltritt: Som følge av at de tre nordligste kretsene ikke lenger ser at de ønsker å arrangere NNM i dressur Les mer »

Grenkonferanse dressur og dressurdommerkonferanse 2017

Grenutvalget i dressur (GU-D) og dressurdommerkomiteen (DDK) inviterer til  grenkonferansen i dressur og dressurdommerkonferansen 2017 lørdag 4. mars på Thon Hotel Arena, Lillestrøm og søndag 5. mars på Ellingsrud ridesenter.

Nye medlemmer av dressurdommerkomitéen

Dressurdommerkomitéen (DDK) har fått ny sammensetning. DDK er en underkomité av grenutvalget i dressur (GU-D) og utvalget har ledet prosessen med valg av nye medlemmer til komitéen. Prosessen har vært som Les mer »

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

Søkemotor teknisk personell

Det har dessverre skjedd en feil under NIFs oppdateringer og søkemotoren fungerer derfor ikke optimalt for tiden. Vi håper feilen blir rettet fort.  

Dressurdommerkurs 20.-21. februar på AEG

AEG 2017: DDK har gleden av å invitere alle DD2 og høyere autoriserte dressurdommere til dressurdommerkurs med 5* FEI dommer Andrew Gardner, den 20.-21. februar i år.

Dressurdommer II kurs i Stavanger

18.-19. februar er det DDII kurs på Soma Ridesenter i Stavangere med kurslærer Trond Asmyr. For mer informasjon og påmelding se http://www.rytter.no/nryf/arrangement/

Trener 1 Ridning 2017 kurs

I 2017 tilbyr Norges Rytterforbund Trener 1 kurs i ridning i Oslo og omegn. Du kan lese om innhold og rammene for kurset i fagplanen under våre utdanningssider. Invitasjonen til trenerkurset Les mer »

Steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferanse

Da er påmeldingene til steward-, sprangdommer- og sprangbanebyggerkonferansene ute. Disse vil finne sted på UBC Ullevaal Stadion 7.-9. januar. Det vil være noen felles deler og noen deler der gruppene Les mer »

Terminliste L/E-stevner dressur 2017

Terminlisten for Lands-/Elitestevner i dressur i 2017 er nå klar.

Stevnearrangører feltritt 2017

Grenutvalget feltritt (GU-F) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2017  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

Oppdatert terminliste dressur 2017

Oppdatert terminliste 7.september. Ønsker dere å søke om L- og/eller E-stevne i dressur 2017? GU-D har laget en oversikt med datoer for når det ønskes L- og/eller E-stevner i 2017. Arrangør velger Les mer »

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Oversikt over oppnevnte dressurdommere til L-/E-stevner 2016

Da er listen over oppnevnte dommere fra DDK ute. Listen finner du her. Disse dommerne skal benyttes, husk å ta kontakt i god tid før stevnet og avtal eventuell reise, Les mer »

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Dressurdommerkurs på AEG

Mandag 22. og tirsdag 23. februar vil det være dressurdommerkurs med Lone Dichmann, 4* FEI dommer fra Danmark. Vi jobber også for å se om det er mulig å få til Les mer »

Støtte til Finnmarksrytter – Charlotte Wiggen

I styremøte 20.2.15. behandlet styret søknad om støtte fra Islandshest-rytter Charlotte Wiggen. 17 år gamle Charlotte har deltatt med gode resultater i NM de siste 3 årene og fått flere NNM og Les mer »

Nytt styre og referat fra kretstinget 2015

I forkant av kretstinget var den store utfordringen: Finner vi en leder for kretsen? Dette ble tatt opp underveis i årskonferansen og konsekvensene av ikke å få en leder ble Les mer »

Hedret under kretstinget

Tradisjonen tro ble ryttere og andre hestemennesker som har utmerket seg siste året, en liten oppmerksomhet under festmiddagen på Kretstinget. Følgende ble hedret og fikk diplom, et “nryf fat” og Les mer »

Saksliste til Finnmark rytterkrets sitt kretsting, 2015

Her finner du sakspapirene til kretstinget 2015 i Levajok. Som du ser kom det bare inn en sak – om endring av statuttene i NNM for senior. Årsmelding og revidert Les mer »

Finnmark rytterkrets sitt kretsting 2015 – foreløpig info

Kretstinget gjennomføres i Levajok lørdag 21.2.15. kl 17.00 Nedenfor finner du frister som gjelder for klubbene og for styret framover mot kretstinget, en foreløpig saksliste, litt praktisk info om representasjon Les mer »

Program for årskonferansen 21.-22.2.15 i Levajok

Finnmark Rytterkrets inviterer ALLE rideklubbene i Finnmark til en bli- kjent og bli- klok helg i Levajok. Kretsen gir i år ett deltakertilskudd på kr 1000,- slik at klubben kan Les mer »

Nyhetsarkiv

Rytterkretser

X